Πολιτικά ενεργός και πλέον διδάκτωρ ο Τάσος Χατζηβασιλείου!

Με άριστα ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου και μάλιστα από την επόπτρια Καθηγήτρια Σία Αναγνωστοπούλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών παρέδωσε τη διδακτορική διατριβή του για το πολιτικό λόγο Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκύπριων.

Ο βουλευτής Σερρών και πλέον διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας δήλωσε για την ημέρα αυτή

«Μια μεγάλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε.

Σήμερα υποστήριξα επιτυχώς τη διδακτορική διατριβή μου για τον πολιτικό λόγο Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκύπριων, κατά την περίοδο 1959-1963.

Ευχαριστώ την επταμελή εξεταστική επιτροπή που αποτελείτο από ξεχωριστούς και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς.

Κυρίως ευχαριστώ την επόπτρια Καθηγήτρια Σία Αναγνωστοπούλου που με ενεθάρρυνε όλα αυτά τα χρόνια της έρευνας και της συγγραφής!»

Συγχαρητήρια ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας  για τρεις λόγους όμως.

Πλέον του προφανή που είναι η κατοχή ενός πολύ σημαντικού και .. διπλωματικού τίτλου, ο Τάσος Χατζηβασιλείου το τελευταίο χρόνο που είναι βουλευτής έμεινε σταθερά στο πλάι του Πρωθυπουργού σε όλες τις δύσκολες συναντήσεις και επισκέψεις στην Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής, ανήλθε στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας ενώ στάθηκε δίπλα στους Σερραίους που τον ψήφισαν, παρά τη πίεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Τέλος με όλα αυτά που συμβαίνουν στη κεντρική πολιτική σκηνή μεταξύ κυρίως της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης και τελικά της κόντρας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε ο πολιτικός πολιτισμός μεταξύ ουσιαστικά δυο πολιτικών αντιπάλων.

Πολιτισμός ο οποίος δεν κρίθηκε με την αναγόρευση του διδάκτορα Χατζηβασιλείου αλλά με το πολύ απλό, καθημερινό αλλά σημαντικό….ευχαριστώ στην επόπτρια καθηγήτρια την κ. Αναγνωστοπούλου!

Τάσος Χατζηβασιλείου: «Θα παραμείνω προσηλωμένος στις αρχές της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δούμε τον τόπο μας όπως του αξίζει»

Αυτά δήλωσε ο βουλευτής Σερρών κ. Τάσος Χατζηβασιλείου 1,5 χρόνο πριν στο περιοδικό SocialProfile, και εμείς και κάθε Σερραίος όταν τελειώνουν βεβαίως οι χαρές είμαστε εδώ για να τα θυμίζουμε.

Διαβάστε επίσης για τον Τάσο Χατζηβασιλείου: