Οι πολιτικοί, δεν προσέχουν τις … περιφέρειές τους!

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Θα θυμάστε τον Κωνσταντάρα στο έργο «Υπάρχει και φιλότιμο».

Εκεί ήταν που είπε το αμίμητο πως οι γυναίκες και οι πολιτικοί, πρέπει να προσέχουν πολύ τις … περιφέρειές τους!

Περιφέρειες που δεν προσέχει, όσο πρέπει τουλάχιστον ο κ.Τζιτζικώστας

Και δεν αναφέρομαι μόνο στα προβλήματα που άφησε η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε στις αρχές της εβδομάδος ένα μεγάλο μέρος του Νομού μας καθώς πολλά σπίτια , επιχειρήσεις και καταστήματα πλημμύρισαν , και πάρα πολλές περιουσίες χάθηκαν, και ο ίδιος δεν έκανε καν τον κόπο να έρθει να μας δει , αλλά και το πρόγραμμα «Διέξοδος».

Γιατί αν είναι καλώς καμωμένα όλα στο πρόγραμμα, τότε κακώς δεν δίνει η διαχειριστική αρχή τα στοιχεία με τα ανάλογα μόρια στην δημοσιότητα.

Άλλωστε τα στοιχεία των εταιριών ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί από την ίδια την διαχειριστική αρχή.

Αυτό που μένει, είναι η δημοσιοποίηση των στοιχείων ανά νομό!

Και τίποτα παραπάνω.

Με δεδομένο πως Σέρρες, Κιλκίς , Βέροια και Έδεσσα αδικήθηκαν, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο στράβωσε ο Τζίτζι και δεν δίνει τα στοιχεία.

Αυτό που ξέρω όμως είναι πως η όλη του συμπεριφορά τον έκανε «κόκκινο πανί» για τους Σερραίους , αλλά και όλους τους άλλους επιχειρηματίες, που γελούν με νόημα κάτω από τα μουστάκια τους…

Αν σε αυτούς τώρα προσθέσετε και τους αγρότες, που ούτως ή άλλως έχουν θέμα και με τα χωράφια και με τις πλημμύρες, το σκηνικό διαγράφετε άσχημο για το άνθρωπο που δυο φορές και από την πρώτη Κυριακή έκανε περίπατο στις εκλογές.

Βέβαια οι κακές γλώσσες λένε πως ο ίδιος έχει αποφασίσει να περάσει στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά έχω την άποψη πως δύσκολα θα φύγει από μόνος του από την Περιφέρεια.

Απόστολε έχω την άποψη πως είναι καλύτερα ν’ ανάψεις ένα κερί, παρά να καταριέσαι το σκοτάδι, μιας και κερί ήταν για σένα οι δύο τετραετίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Χώρια που ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως όση αξία έχει στον πόλεμο το σίδερο, τόση αξία έχει στην πολιτική η καλή κουβέντα…

Που δυστυχώς δεν είπες όταν χρειάστηκε.

Χώρια που κινδυνεύεις να δοξαστείς … κρυπτόμενος!

Δείτε ακόμα