Γιώργος Τάτσιος σε Ολλανδικό περιοδικό: Τα διεθνή ΜΜΕ γνωρίζουν για την προδοσία της Μακεδονίας !

Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο Ολλανδικό περιοδικό DE GROENE AMSTERDAMMER έδωσε ο τ.Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γιώργος Τάτσιος και μάλιστα το περιοδικό είναι  από τα πιο παλιά και πιο γνωστά ενημερωτικά περιοδικά ποιοτικής ύλης στην Ολλανδία με έτος ίδρυσης παρακαλώ το…1877!

Ο κ.Τάτσιος αποδέχθηκε το αίτημα για συνέντευξη γνωρίζοντας ΠΩΣ να συμπεριφερθεί  και άφησε την δημοσιογράφο να επιλέξει τον χώρο που θα γινόταν.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σπούδασε Αρχαία Ελληνική Ιστορία σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας, οπότε ο κ.Τάτσιος την προέτρεψε να αποδεχθεί εκ προοιμίου πόσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ήταν η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε σλάβους, κάτι το οποίο την βρήκε ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνη! 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίον αδιαφόρησε η κυβέρνηση για τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για τα 43 ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων της Μακεδονίας και φυσικά ειπώθηκαν ΟΛΑ τα στοιχεία που δείχνουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πράξη αυτό που δεν ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Κι όλα αυτά στην χώρα που «γέννησε» την Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος ρώτησε στο τέλος τον κ.Τάτσιο αν πρόκειται να δημιουργηθεί κάποιος πολιτικός φορέας που θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους που βλέπουν ότι ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτίθεται να αλλάξει κάτι από την συμφωνία.

Όχι την απάντηση δεν την έμαθα, αλλά η ουσία είναι πως και οι ξένοι «βλέπουν» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διώξει τον πατριωτικό χώρο από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!

Διαβάστε και αυτό