Γιώργος Τάτσιος σε Ολλανδικό περιοδικό: Τα διεθνή ΜΜΕ γνωρίζουν για την προδοσία της Μακεδονίας !

Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο Ολλανδικό περιοδικό DE GROENE AMSTERDAMMER έδωσε ο τ.Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γιώργος Τάτσιος και μάλιστα το περιοδικό είναι  από τα πιο παλιά και πιο γνωστά ενημερωτικά περιοδικά ποιοτικής ύλης στην Ολλανδία με έτος ίδρυσης παρακαλώ το…1877!

Ο κ.Τάτσιος αποδέχθηκε το αίτημα για συνέντευξη γνωρίζοντας ΠΩΣ να συμπεριφερθεί  και άφησε την δημοσιογράφο να επιλέξει τον χώρο που θα γινόταν.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σπούδασε Αρχαία Ελληνική Ιστορία σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας, οπότε ο κ.Τάτσιος την προέτρεψε να αποδεχθεί εκ προοιμίου πόσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ήταν η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε σλάβους, κάτι το οποίο την βρήκε ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνη! 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίον αδιαφόρησε η κυβέρνηση για τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για τα 43 ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων της Μακεδονίας και φυσικά ειπώθηκαν ΟΛΑ τα στοιχεία που δείχνουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πράξη αυτό που δεν ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Κι όλα αυτά στην χώρα που «γέννησε» την Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος ρώτησε στο τέλος τον κ.Τάτσιο αν πρόκειται να δημιουργηθεί κάποιος πολιτικός φορέας που θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους που βλέπουν ότι ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτίθεται να αλλάξει κάτι από την συμφωνία.

Όχι την απάντηση δεν την έμαθα, αλλά η ουσία είναι πως και οι ξένοι «βλέπουν» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διώξει τον πατριωτικό χώρο από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!

Διαβάστε και αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here