Ο Γ. Βεζυργιαννίδης για το νέο Υφυπουργό Εργασίας κ. Πάνο Τσακλόγλου

Γ. Βεζυργιανίδης: Ο Νέος Υφυπουργός εργασίας κ. Πάνος Τσακλόγου, που ανέλαβε να μεταρρυθμίσει το ασφαλιστικό σύστημα για να είναι βιώσιμο, έδωσε μια μακροσκελή συνέντευξη τύπου στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής της 6ης Σεπτεμβρίου 2020. 

Σε αυτή την συνέντευξή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

Οι σημερινοί ασφαλισμένοι πληρώνουν τις συντάξεις των σημερινών συνταξιούχων, χωρίς να λέει και το γιατί  και ότι το 2030 η Ελλάδα θα είναι η πιο γηρασμένη χώρα της Ευρώπης, χωρίς να λέει πάλι το γιατί.

Έτσι ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ…. 

Οι σημερινοί ασφαλισμένοι πράγματι πληρώνουν τις συντάξεις των σημερινών συνταξιούχων, διότι μέχρι το 1981, που ήρθε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, τα αποθεματικά των ταμείων ήταν κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδας ΑΤΟΚΑ και τα προσέφεραν σε διάφορους ενδιαφερόμενους ημετέρους και έτσι λόγω και του μεγάλου πληθωρισμού πάνω από το 30 % ετησίως που υπήρχε εκείνα τα χρόνια  τα αποθεματικά των ταμείων εξανεμίσθηκαν.

Από το 1981 και με νόμο του ΠΑΣΟΚ τα αποθεματικά των ταμείων που ήταν κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδας έγιναν έντοκα. 

Τώρα το ότι το 2030 η Ελλάδα θα είναι η πιο γηρασμένη χώρα στην Ευρώπη, πάλι να είναι καλά οι κυρίες και οι κύριοι βουλευτές!!!

Γιατί αυτοί δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας μέσω της αύξησης της παραγωγής και οι νέοι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν!!

Μάλιστα στο τελευταίο κύμα μετανάστευσης στα χρόνια των μνημονίων  το 70 % περίπου των εκατοντάδων χιλιάδων που μετανάστευσαν ήταν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, δηλαδή έφυγε το μέλλον της  χώρας!!

Γ. Βεζυργιανίδης: Όλες οι χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης που ευτύχησαν να έχουν υπεύθυνους πολιτικούς, δέχονται μετανάστες.

Εμείς λόγω της αδιαφορίας ή ανεπάρκειας των πολιτικών μας προσφέρουμε μετανάστες. 

Αυτή είναι ολόκληρη η αλήθεια στις επισημάνσεις σας κύριε Τσακλόγλου. 

Ο πολιτικός πρέπει να θεραπεύει το ΑΙΤΙΟ και όχι το ΣΥΜΠΤΩΜΑ., γιατί αυτό δεν λύνει το πρόβλημα και αποτελεί οπισθοδρόμηση… 

Αυτό αποτελεί δικαιολόγηση της χειροτέρευσης της ζωής του λαού και δεν ακριβοπληρώνεστε για αυτή τη δουλειά, κύριε Υφυπουργέ της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Περισσότερος λοιπόν σεβασμός στην αλήθεια και λιγότερο κουτόχορτο στον λαό, γιατί έτσι εκτός των άλλων γίνεστε και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, τόνισε ο Γ. Βεζυργιανίδης!!

Διαβάστε επίσης για τον Λευτέρη Αβραμάκη: