ΒΟΥΛΗ: O ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

Έντονο λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και βουλευτών της ΝΔ

Έντονες αντιδράσεις και πολλές διακοπές από τους θιγόμενους προκάλεσε η ομιλία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, από την οποία αποχώρησε ο ίδιος και το κόμμα του.

Η στιγμή της κορύφωσης των αντιδράσεων, ωστόσο, ήταν το προφορικό αίτημα του βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Καράογλου, προκειμένου ο μέχρι πρότινος υπουργός Άμυνας να υποβληθεί σε… αλκοτέστ!

Η ατάκα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Πάνου Καμμένου, αλλά και του προεδρεύοντος εκείνη τη στιγμή, Νικήτα Κακλαμάνη. Ο τελευταίος έδωσε εντολή να διαγραφεί η φράση του κ. Καράογλου από τα πρακτικά, απειλώντας μάλιστα, τόσο τους βουλευτές που αντιδρούσαν από την πλατεία, όσο και τον κ. Καμμένο, με εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται για την επιβολή της τάξης.

Παράλληλα με τον διάλογο για το «αλκοτέστ», η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, διαμαρτυρόρταν εντονότατα για όσα υποστήριξε νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η ένταση μεταφέρθηκε και ανάμεσα στον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Πάνο Καμμένο, καθώς ο τελευταίος άρχισε να φωνάζει «κάτσε κάτω» στους βουλευτές της ΝΔ, κατηγορώντας τον κ. Κακλαμάνη ότι δεν μπορεί να τον προφυλάξει επαρκώς. Ο πρόεδρος -εκείνη τη στιγμή- της Βουλής, προέβη σε έντονες συστάσεις προς τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι ισχύει για τους βουλευτές, ισχύει και για τους προέδρους των κομμάτων».

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here