Στους Δήμους Αμφίπολης & Νέας Ζίχνης ο Τάσος Χατζηβασιλείου: Υποσχέθηκε στήριξη στους πληγέντες

Στα χωράφια των Δήμων Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης βρέθηκε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση ομάδας παραγωγών της περιοχής. 

Ο κ. Χατζηβασιλείου επισκέφθηκε την Παλαιοκώμη, για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν η χαλαζόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι των προηγούμενων ημερών στις καλλιέργειες της περιοχής που σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, θα επηρεαστούν όχι μόνο για τη φετινή αλλά και για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για εξαιρετικά δυναμικές καλλιέργειες, οι οποίες, μάλιστα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούν την αποκλειστική επαγγελματική δραστηριότητα των αγροτών στα χωριά των Δήμων Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης. 

Από την πλευρά των παραγωγών τέθηκαν στον βουλευτή ζητήματα που αφορούν τα όρια των αποζημιώσεων και τις χρονοβόρες διαδικασίες. 

Ο κ. Χατζηβασιλείου είχε ήδη επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά για την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών εκτίμησης για τη δίκαιη αποζημίωση των παραγωγών της περιοχής.