Την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Δελησταύρου και Υιός, με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μητρούση

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του έργου: «Δελησταύρου και Υιός», στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 9.30 το βράδυ, που σηματοδοτεί ουσιαστικά και την έναρξη του νέου θεσμού που καθιερώνει το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών με τίτλο το «Καλοκαίρι της Κωμωδίας», αφιερώνοντας κάθε χρόνο μία από τις καλοκαιρινές του θεατρικές παραγωγές σε επιφανείς νεοέλληνες συγγραφείς της Κωμωδίας.

Στο γνωστό και πολυαγαπημένο θεατρικό έργο «Δελησταύρου και Υιός» που συνέγραψαν δύο λαμπροί συγγραφείς κωμωδιών, ο Αλέκος Σακελλάριος και ο Χρήστος Γιαννακόπουλος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, ο πολύπειρος Μιχάλης Μητρούσης, ενώ συμπρωταγωνιστεί η εξαιρετική Όλγα Πολίτου. Μαζί τους στην σκηνή επτά εξαιρετικοί Σερραίοι ηθοποιοί.

Η παράσταση θα περιοδεύσει στον Νομό Σερρών καθώς και σε Φεστιβάλ και θεατρικές συναντήσεις σε άλλες περιοχές της χώρας μας έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Να τονίσουμε πως η συνεργασία μεταξύ του ΔΗΠΕΘΕ μας και την Περιφέρειας συνεχίζεται , όπως και ότι στο ΔΗΠΕΘΕ μας δουλευουν σήμερα Σερραίοι ηθοποιοί και μάλιστα σε πολύ σπουδαίους ρόλους

Βλέπετε δεν μας λείπει το ταλέντο

Οι ευκαιρίες είναι που λείπουν από την επαρχία…