Αγάπη είναι, πάνω απ’όλα να χαρίζεις τον εαυτό σου !!

Αγάπη είναι, πάνω απ’όλα να χαρίζεις τον εαυτό σου !!

Χωρίς να γνωρίζουμε πάντοτε σε βάθος και πλάτος την θεολογική σημασία της εορτής των Χριστουγέννων, όλοι αντιλαμβανόμαστε την σπουδαιότητά της.

Τα Χριστούγεννα μας υπενθυμίζουν τη φιλανθρωπία του Θεού για τον άνθρωπο και τη φιλανθρωπία που πρέπει να δείχνει ο άνθρωπος στους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Στις κυρίως Χριστιανικές χώρες, τα Χριστούγεννα γιορτάζονται σαν κοσμικές διακοπές, ενώ είναι η σημαντικότερη οικονομική περίοδος του έτους . Σε κάποια καταστήματα δε όπως αυτά που πουλάνε παιχνίδια, ο όγκος πωλήσεων κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων λέγεται ότι αγγίζει το μισό των ετήσιων πωλήσεων.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε όλο και περισσότερη ανεργία, περισσότερη φτώχεια, περισσότερη απόγνωση, και φόβο για το αύριο. Φόβο που συνδυάζεται ταυτόχρονα με τη μείωση της καταναλωτικής κίνησης την ελαχιστοποίηση της προσφοράς, της αγάπης για τους άλλους, την φιλανθρωπία.

Για αυτό το λόγο το περιοδικό SocialProfile σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, το Επιμελητήριο Σερρών, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σερρών και τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνει μια εκδήλωση αγάπης, ένα φιλανθρωπικό bazaar για το Κ.Α.Α.Α.ΜΕ.Α Σερρών.

Μια έμπρακτη κίνηση αγάπης στην οποία συμμετέχει το Παιδικό Κολέγιο  και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο με διάφορες γιορτινές δημιουργίες φτιαγμένες από εκπαιδευτικούς και παιδιά.  Στο Bazaar επίσης θα υπάρχει και διάθεση  διαφόρων γλυκών από γνωστές επιχειρήσεις των Σερρών.

 Το ΜΠΑΡΑΤ, το ΠΑΡΦΕ, το ΕΥΑ-ΜΑΡΙ  καθώς και το ΣΠΙΤΙΚΟ που χρόνια τώρα στηρίζουν και προσφέρουν τα πρώτης τάξεως προϊόντα τους σε δράσεις αγάπης για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 Αγάπη ουσιαστική που είναι αναγκαία για το έργο και το σκοπό του ιδρύματος Κ.Α.Α.Α.ΜΕ.Α που απο το 1979 μεριμνά για τη διάγνωση και τη πρώιμη θεραπευτική παρέμβαση

σε παιδιά με : 

  1. Νοητική υστέρηση
  2. Εγκεφαλική παράλυση και άλλες κινητικές διαταραχές
  3. Αυτισμό
  4. Ελάχιστη εγκεφαλική δυσλειτουργία
  5. Γλωσσικές και λεκτικές διαταραχές
  6. Άλλες διαταραχές ανάπτυξης

 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε το Bazaar για το Κεντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες Σερρών, στις 23 του μηνός στο πεζόδρομο της Μεραρχίας για να στηρίξουμε όλοι μαζι το έργο του Ιδρύματος!!

Φιλανθρωπία δεν είναι απαραίτητα να δίνεις από αυτά που έχεις, αλλά από αυτό που είσαι.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Σερρών που θα συντροφεύει τα “Χριστούγεννα στη Μεραρχίας”

Καλές γιορτές σε όλους!!

Related posts

Read previous post:
Ο «εγκέφαλος» των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας, έξω από τη φυλακή!!

Η πόρτα των φυλακών Αγιάς Χανίων Κρήτης άνοιξαν χθες οριστικά για τον  της Παλλήνης Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο εγκέφαλος και...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr