Σκληρή απάντηση ΜεΡΑ 25 Σερρών στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε το ΜέΡΑ25 στη κριτική που δέχθηκε για την πρόταση του επικεφαλής του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη

Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε το ΜέΡΑ25 στη κριτική που δέχθηκε για την πρόταση του επικεφαλής του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, να τεθεί υποψήφια η κυρία Μάγδα Φύσσα, για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς προηγουμένως να την ενημερώσει για την πρόταση 

Μάλιστα το ΜέΡΑ25 για τον χαρακτηρισμό «ευτελισμός» επιτίθεται κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για υποκρισία, ενώ εμπλέκει στην απάντησή του  τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη για την συμμετοχή του στις γιορτές μίσους, εξηγώντας πως το έκανε για «άγρα ακροδεξιών ψήφων»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΜέΡΑ25 αναφέρει:

«Όταν η ίδια η Μάγδα Φύσσα δηλώνει ότι ευχαριστεί τον κ. Βαρουφάκη για «την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση»˙ όταν η Μάγδα Φύσσα δηλώνει «δεν στέκομαι στο αν με ρώτησε ή δεν με ρώτησε, το θεωρώ δευτερεύον, αν και σ΄ αυτό στάθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι»˙ κονδυλοφόροι, χαρτογιακάδες, όψιμοι ΣΥΡΙΖαίοι, μας κάνουν μαθήματα ηθικής.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι που έρχονται σήμερα να υποδείξουν σε εμάς, αλλά και στη Μάγδα Φύσσα, τι είναι λαϊκισμός και ευτελισμός. 

Αιδώς Αργείοι.  

Ευτελισμός, κατά τη γνώμη τους, δεν είναι να σέρνεις έναν ολόκληρο λαό από το μεγαλειώδες και βροντερό ΟΧΙ σε ένα γλοιώδες και υποτακτικό ΝΑΙ.

Ευτελισμός, κατά τη γνώμη τους, δεν είναι να μετατρέπεις την υπόσχεση «του σχισίματος των μνημονίων» σε πρόσθετα βάρη στις πλάτες του ήδη φτωχοποιημένου και απελπισμένου λαού.

Ευτελισμός, κατά τη γνώμη τους, είναι να προτείνεις για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τη γυναίκα που αποτελεί σήμερα Σύμβολο κατά του Φασισμού.

Τέλος ευτελισμός, κατά τη γνώμη μας, δεν είναι να αναδεικνύεις και να εξυψώνεις τον αντιφασιστικό και ακροδεξιό αγώνα της Μάγδας Φύσσα αλλά αντιθέτως, ευτελισμός είναι,  να τρέχει ο βουλευτής σας προς άγραν ακροδεξιών ψήφων σε γιορτές μίσους όπως αυτή της Τριάδας.

Εκεί οι τοπικοί ΣΥΡΙΖαίοι τήρησαν σιγήν ιχθύος.  

«Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές»

Εμένα γιατί πάλι μου φαίνεται πως το κείμενο μυρίζει παλιό …ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε επίσης εδώ: