Ο Διευθυντής της Ένωσης Ολλανδών Παραγωγών Νοτίου Ολλανδίας στις Σέρρες για διμερείς συνεργασίες
Την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα επισκεφτεί ο Διευθυντής της Ένωσης Ολλανδών Παραγωγών Νοτίου Ολλανδίας Geert Wilms.
O κύριος Wilms ήταν ένας εκ των ομιλητών στο Agribusiness Forum 2018
και σκοπός της επίσκεψής του είναι να γνωρίσει περαιτέρω τις δυνατότητες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών,
όσον αφορά στον αγροδιατροφικό τομέα.
Μέσα από επισκέψεις σε επιχειρήσεις και συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς,
σκοπός είναι να ετοιμάσει το 2020 αποστολή με Ολλανδούς επιχειρηματίες στις Σέρρες,
ώστε να προκύψουν διμερείς συνεργασίες και πιθανές συνέργειες.
Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής :
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019
09.00 – Διοικητήριο (Αίθουσα «Κ. Καραμανλής»)
Συνέντευξη Τύπου εμπλεκόμενων φορέων
09.30 – ΛΑΤΡΟΒΑΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ – Έλαια και Προϊόντα ελαίου
3ο χλμ Σερρών – Νιγρίτας
10.15 – ΚΟΡΥΦΗ – Βιομηχανία Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Περιφερειακή οδός Σερρών – Θεσσαλονίκης
10.45 – ΒΑΣΑΚΗΣ – Εργοστάσιο Παραγωγής Προϊόντων Ζαχαροπλαστικής &
Λουκουμιών (Ακανές)
Πάροδος Δογάνης, Σέρρες
11.30 – VARMAZIS – THE HOT SAUCE FACTORY
ΒΙΠΕ Σερρών
12.00 – AGROTOPOS – ΟΡΥΖΟΜΥΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΕ – Πιστοποιημένα προϊόντα
ρυζιού και οσπρίων
Αναγέννηση Σερρών
12.45 – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΡΩΝΙΑΣ & ΛΟΙΠΩΝ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
Σιδηρόκαστρο Σερρών
13.30 – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΒΑΛΟΤΡΟΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(Κ.Σ.Β.Ε.)
Βυρώνεια Σερρών
14.30 – ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΕΡΚΙΝΗΣ – Οικογενειακή φάρμα παραγωγής αυγών
Κερκίνη Σερρών
15.00 – ΜΠΟΡΑΣ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – Σύγχρονη μονάδα παραγωγής,
επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας βουβαλίσιου και άλλων
κρεάτων
Λιβαδιά Σερρών
15.30 – ΦΑΡΜΑ ΚΕΡΚΙΝΗ – Οικογενειακή φάρμα εκτροφής, παραγωγής,
τυποποίησης και διακίνησης βουβαλίσιου κρέατος
Κερκίνη Σερρών
17.00 – Γεύμα – Οικοπεριηγητής – Κερκίνη Σερρών
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019
09.00 – TERRA FYLLIDA – Premium Mushroom Products
Διασταύρωση Θολού Σερρών
10.00 – ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΕΡΡΩΝ & Β. ΕΛΛΑΔΟΣ/ SIRIS
MICROBREWERY – Μπύρα VOREIA
8ο χλμ Σερρών – Δράμας
11.00 – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΥΑΘΟΣ
Εμμανουήλ Παππάς Σερρών
(Κέρασμα και γευσιγνωσία κρασιών)
12.00 – ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ κ. WILMS