Δήμος Σερρών: Νέο άγνωστο θέμα εμφανίζεται πριν τις εκλογές!

Ένα θέμα που δεν το ήξερε κανένας, εμφανίστηκε από το πουθενά, και αν μη τι άλλο έρχεται τρεις μήνες πριν τις εκλογές να αλλάξει όλο το status των αυτοδιοικητικών εκλογών στην πόλη των Σερρών.

Και μιλάω για το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και το αίτημα παραχώρησης του Πανσερραικού για πενήντα δύο στρέμματα και για τριάντα χρόνια.

Προσέξτε το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας δεν γεννήθηκε ξαφνικά , παρά χωροθετήθηκε και δημιουργήθηκε σε μια έκταση 300 περίπου στρεμμάτων, πάντα με απόφαση του Δήμου Σερρών και με μοναδικό σκοπό την άθληση και την ψυχαγωγία των Σερραίων Δημοτών.

Στην περιοχή αυτή βέβαια δεν προβλεπόταν καν η δημιουργία του Αυτοκινητοδρομίου, μιας και τα σχέδια και οι μελέτες για την δημιουργία του αυτοκινητοδρομίου προέβλεπαν τουλάχιστον στην δεκαετία του ’70 και το ’80 να γίνει στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, ακριβώς πίσω από το Εθνικό Στάδιο.

Μάλιστα οι κερκίδες θα γινόταν λογικά μέσα στο έδαφος και πάνω ακριβώς στο λόφο και προσωπικά έγραψα πολλές φορές πως η δημιουργία εκεί του Αυτοκινητοδρομίου θα είχε πολλά περισσότερα οφέλη για την Σερραική κοινωνία.

Αλλά καλώς ή κακώς ο κ.Βλάχος έκανε την επιλογή και σήμερα δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε ούτε την πίστα, ούτε καν την ευθεία για τους αγώνες ταχύτητας

Αλλά θα μου πείτε δεν είναι αυτό το θέμα…

Σωστά

Το θέμα μας είναι αν πρέπει ή δεν πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει προεκλογικά μια τέτοια απόφαση.

Αν δηλαδή πρέπει να πεταχτούν τα πολλά εκατομμύρια που επένδυσε ο Δήμος μας για αρκετές δεκαετίες ή αν πρέπει να δοθούν τα στρέμματα στο Πανσερραικό.

Προσέξτε

Την πρόταση του Πανσερραικού δεν την ξέρει κανείς!

Αλλά το μόνο που ξέρουμε, είναι ότι ο ΟΠΑΚΠΑ με ομόφωνη απόφασή του συμφωνεί για την παραχώρηση και απλά έβαλε και κάποιους όρους που είναι για …γέλια!

Δηλαδή αντιπολίτευση και συμπολίτευση είπαν καταρχήν ναι.

Ναι σε τι όμως;

Δεν πρέπει να μάθουν οι Σερραίοι πολίτες καταρχήν την πρόταση;

Σε τι ακριβώς αναφέρετε;

Πως θα διαμορφωθεί αν γίνει η παραχώρηση ο σημερινός χώρος;

Τι θα γίνει με το κλειστό γυμναστήριο που υπάρχει εκεί, τα γήπεδα της ΕΠΣ, τα γήπεδα που χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες, τα ανοικτά γήπεδα του μπάσκετ, αλλά και το στολίδι που φιλοδοξούμε (αφού δεν αξιωθήκαμε ακόμα να κατασκευάσουμε) να δημιουργήσουμε και είναι το κλειστό κολυμβητήριο;

Τι θα γίνει με το νηπιαγωγείο, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ και γενικά τον όλο χώρο;

Προς το παρόν δεν νομίζω ότι θα έλθει ένα τέτοιο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Και μάλιστα προεκλογικά…

Γιατί κάτι τέτοιο θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα…

Σωστά;

Δείτε εδώ τις πρώτες αντιδράσεις