Το Κρι Κρι στη Διεθνή Έκθεση Marca 2020 για την αξία του ελληνικού γιαουρτιού

Για την αξία του ελληνικού γιαουρτιού μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι Παναγιώτης Τσινάβος σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ιδιωτικής Ετικέτας Marca 2020 στις 16 Ιανουαρίου στην Μπολόνια

Ελληνικό Γιαούρτι: Μία πολύτιμη επιλογή

Το συνέδριο που είχε τίτλο «Ελληνικό Γιαούρτι: Μία πολύτιμη επιλογή» διοργανώθηκε από την εταιρεία Atlante, επίσημο συνεργάτη της Κρι Κρι στην Ιταλία, η οποία συμμετείχε και ως εκθέτης στη Marca. 

Ο κ. Τσινάβος αναφέρθηκε στην ιστορία του γιαουρτιού στην Ελλάδα και την εξέλιξη του σε ένα προϊόν με παγκόσμια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα. 

Όπως επισημάνθηκε, το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι παράγεται από 100% ελληνικό γάλα που συλλέγεται από την περιοχή του νομού Σερρών και παστεριώνεται μέσα σε 24 ώρες, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος.

Ο κ. Τσινάβος αναφέρθηκε και στην εύφορη κοιλάδα του Στρυμόνα στις Σέρρες, η οποία παρέχει την πρώτη ύλη για τα προϊόντα Κρι Κρι

Ο κ. Τσινάβος αναφέρθηκε και στην εύφορη κοιλάδα του Στρυμόνα στις Σέρρες, η οποία παρέχει την πρώτη ύλη για τα προϊόντα Κρι Κρι, προσφέροντας μοναδικό φυσικό πλούτο και πλούσιες σε βιταμίνες τροφές. 

Η περιοχή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ζώνες παραγωγής γάλακτος στην Ελλάδα, με το παραγόμενο γάλα να ξεπερνά το 50% της συνολικής εγχώριας παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρι Κρι κερδίζει συνεχώς περισσότερους καταναλωτές σε διεθνές επίπεδο, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 30 χώρες.

Οι εξαγωγές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στο 40% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων, παρουσιάζοντας αύξηση 35% για το έτος 2019. 

Στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας στην  Ευρώπη και αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη έκθεση.

Στη 16η διοργάνωσή της,  που πραγματοποιήθηκε 15-16 Ιανουαρίου, συμμετείχαν πάνω από 750 εκθέτες.

Διαβάστε επίσης εδώ: