Παντελής Μπόζης: Όλοι Μαζί να προσφέρουμε στον τόπο μας!


Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας συνοδευόμενος από τους υποψηφίoυς και την οικογένεια του, κατέθεσε την Κυριακή το απόγευμα, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με 121(!) άτομα σε 20 χωριά, ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Ν. Ζίχνης, Παντελής Μπόζης.

Ένας εργατικός και τίμιος άνθρωπος με αγάπη έμπρακτη όλα αυτά τα χρόνια, θέσεις και ιδέες για το Δήμο Νέας Ζίχνης και το μέλλον του παρουσίασε ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, το οποίο πλαισιώνεται από ανθρώπους ικανούς με μεγάλη εμπειρία στα κοινά και προσφορά στον τόπο,

αλλά και από νέα πρόσωπα, άφθαρτους και ενθουσιώδεις δημότες, με επιστημονική κατάρτιση, με όνειρα και διάθεση για δημιουργία, για ένα Δήμο με μέλλον.

Ένα ψηφοδέλτιο που συσπειρώνει ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ.

Ο κ. Μπόζης σε δήλωσή του τόνισε, ότι ο συνδυασμός του είναι έτοιμος με ένα πλήρες πρόγραμμα και συγκεκριμένες θέσεις.

Θέσεις με αρχές για τον Αγρότη, για το Τουρισμό της περιοχής, για την εξέλιξη του Δήμου και την ενίσχυση των δομών Κοινωνικής Προστασίας & Πρόνοιας, για τον εθελοντισμό με βασική προτεραιότητα την Αντιμετώπιση της καθημερινότητας των Δημοτών όπως δήλωσε ο κ. Παντελής Μπόζης.

Αυτά ζητάμε συνεχίζει ο κ. Μπόζης για το Δήμο Νέας Ζίχνης και μπορούμε να τα υλοποιήσουμε την επομένη των εκλογών της 26ης Μαίου.

Για αυτό προτρέπει τους συνδημότες του, να εμπιστευτούν τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» δίνοντάς του την ισχυρή εντολή, προκειμένου να εργαστεί για το δήμο Ν. Ζίχνης.

Με το σύνθημα » ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ«