Σέρρες: Στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΡΟΝΙΟ Από Πέμπτη 20/2/20 έως Τετάρτη 26/2/2/20 προβάλλονται οι ταινίες:

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ και SONIC Η ΤΑΙΝΙΑ

SONIC Η ΤΑΙΝΙΑ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 5.30 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ.

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Μάρσντεν, Τίκα Σούμφτερ, Τζιμ Κάρεϊ.

Διάρκεια: 95 λεπτά. 

Κατηγορία: Οικογενειακή.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία. Στο έργο αυτό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια πρωταγωνιστεί και η Τίκα Σούμφτερ.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 7.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Κρις Σάντερς.

Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Νταν Στίβενς, Ομάρ Σι, Κάρεν Γκίλαν, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Κόλιν Γούντελ.

Διάρκεια: 99 λεπτά. 

Κατηγορία: Οικογενειακή.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Η ταινία βασισμένη στην πολυαγαπημένη κλασική ιστορία «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μπακ, ένα σκύλο με μεγάλη καρδιά. Η ευτυχισμένη ζωή του ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, στην εξωτική και άγρια Αλάσκα κατά τη διάρκεια της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας –αργότερα γίνεται ο αρχηγός τους – ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας τελικά την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο και φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του.

ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 10.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζούντο Χο.

Πρωταγωνιστούν: Σονγκ Κονγκ-Χο, Λι Σαν Κούν, Τσο Γέο, Παρκ Σο-Νταμ.

Διάρκεια: 130 λεπτά. 

Κατηγορία: Δραματική.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 18.

Περίληψη: Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.

Διαβάστε επίσης εδώ: