Στις Σέρρες από αύριο το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Σέρρες!

Στις Σέρρες από αύριο το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Σέρρες!

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανέθεσε στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων, των αθλημάτων του Στίβου, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Σκάκι και της Σκοποβολής.

Σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς των Σερρών, η προσφορά – βοήθεια των οποίων ήταν καθοριστική και σημαντική, η πόλη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την 1η Ιουνίου 2017,  300 αθλητές και συνοδούς από όλα τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας.

ΠΕΜΠΤΗ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τα αθλήματα του Στίβου θα διεξαχθούν το απόγευμα τις 1ης Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Σερρών και στο πρόγραμμα είναι ενταγμένα τα παρακάτω αθλήματα για τους άνδρες και για τις γυναίκες, 100μ, 400μ, 1500μ, 5000μ, 110 με εμπόδια (α) 100 με εμπόδια (Γ), Μήκος, Ύψος, Σφαίρα και Ακόντιο και οι σκυταλοδρομίες 4χ100μ.

Το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου Σερρών, ενώ το άθλημα του Σκάκι στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών)

Και το άθλημα της Σκοποβολής, στο Σκοπευτήριο του ΤΕΙ Σερρών μετά και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και την συνεργασία με έχει υπογραφεί με τον Σκοπευτικό Όμιλο Ν. Σερρών ‘Άρτεμις’.

Η υποδοχή των αποστολών και η Τεχνική Σύσκεψη των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20.00,  31 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών.

Οι απονομές των νικητών για το άθλημα του Στίβου θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Στάδιο ενώ για τα αθλήματα της Σκοποβολής, του Σκάκι και τις Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η τελετή λήξης των αγώνων στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Ιουνίου. Κατά τη τελετή λήξης με απόφαση της ΕΑΤΕ, θα τιμηθούν για την προσφορά τους η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και η κα Αικατερίνη Περιστέρη, π. προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Σερρών.

 

Related posts

Read previous post:
Ανακοινώθηκε η 4η τροποποίηση για τους νέους αγρότες από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η περίληψη της 4ης Τροποποίησης Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Στήριξης Έτους...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr