K. Τόσιο γνωρίζει η κ. Γεννηματά ότι αμφισβητήσατε την εκλογική διαδικασία;

Με ένα σχόλια στο facebook απάντησε η κυρία Φραγγεδάκη στο σχόλια που έγραψα χθες για την εκλογή των μελών του νέου πολιτικού συμβουλίου που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΠαΣοΚ.

Διαβάστε το και προσέξτε το :

«Καλέ μου συνάδελφε Θέμη, είναι γνωστό το μίσος σου. Ευτυχως για μας, μας κρίνει η κοινωνία και όχι οι μηχανισμοί ούτε οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην εμπαθή προσπάθεια εναντίον μας στην εφημερίδα σου. Πραγματικά το διασκεδάζω.»

Να σας θυμίσω και τι έγραψα εγώ;

«Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το συνέδριο του κινήματος Αλλαγής με την εκλογή των μελών του νέου πολιτικού συμβουλίου και σχεδόν ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν τα ονόματα που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΠαΣοΚ, μετά το συνέδριο του Σαββατοκύριακου.

Το νέο όργανο όπως είναι γνωστό θα αποτελείται από 251 εκλεγμένα μέλη, συν τους βουλευτές, ευρωβουλευτές και προέδρους τριτοβάθμιων οργανώσεων.

Αυτό που είχε ενδιαφέρον για μας τους Σερραίους, ήταν φυσικά τα αποτελέσματα σε επίπεδο Σερρών που αν μη τι άλλο έδειξαν ποιος έχει το πάνω χέρι

Ο Τζελέπης λοιπόν εξέλεξε την συνεργάτισσα του κ. Κατερίνα Καφετζή , όπως και την κ. κ Χρυσούλα Αλεβιζάκη στην νέα Κεντρική επιτροπή

Μεγαλύτερη όμως επιτυχία ήταν που δεν κατάφερε να εκλεγεί ο έτερος υποψήφιος βουλευτής στον Νομό μας ο κ. Πασχάλης Τόσιος πήρε όλο κι όλα 191 ψήφους.

Ο κ. Τόσιος βεβαίως χθες διαμαρτυρήθηκε πως μέλη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που είχαν δηλωθεί να παραβρίσκονται στην καταμέτρηση των ψήφων ,τους απαγορεύτηκε η παρουσία!

Και αναρωτήθηκε το ..γιατί;

Αν πάντως περιμένει απάντηση από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής που τυγχάνει να είναι και συντοπίτης μας και συνυποψήφιός του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, νομίζω πως άδικα περιμένει...

Ο Μιχάλης σε αυτή την φάση τον…τέλειωσε!»

Και μετά μου λέτε να αγιάσω…

Εγώ θέλω ν’ αγιάσω, αλλά δεν με αφήνετε!!

Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να βάλω και εγώ την γυναίκα μου να απαντήσει,

αλλά όπως ξέρετε καλά η γυναίκα μου δεν «μπερδεύεται» με τα της εφημερίδας.

Αλλά το ξεπερνώ και πάω στην ουσία.

Προφανώς η Διαμάντω δεν κατάλαβε καλά όλα όσα έγραψα και ίσως θα πρέπει να τα εξηγήσω.

Εγώ τα έριξα στον Τζελέπη και όχι στο Τόσιo, άλλο αν εσείς δεν μπορείτε να το καταλάβετε και με γεια σας με χαρά σας.

Αντί να διαμαρτυρηθεί ο Τζελέπης, που γράφω ότι δεν άφησε τον Πασχάλη να εκλεγεί μεταξύ των μελών του νέου πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται η …Διαμάντω;

Προσέξτε, εκεί ήταν 4.000 σύνεδροι, 150 μέλη ήταν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και δεν βρέθηκε να διαμαρτυρηθεί ούτε ένας για τις εκλογές, τις διαδικασίες και να μιλήσει για «παρασπονδίες» , εκτός από την …Διαμάντω!

Και να πεις ότι ο Πασχάλης ήταν κοντά και η ψηφοφορία ήταν πόντο – πόντο, να πεις ότι κάτι στραβό έγινε.

Εδώ ο Πασχάλης πήρε 200 ψήφους κάτω από τον τελευταίο εκλεγμένο υποψήφιο και μας φταίει το …σύστημα;

Είναι σαν να χάνεις 20 – 0 από τα αποδυτήρια και να λες ότι φταίει ο διαιτητής!

Το καταλάβατε;

Και να πεις ότι ήταν κοντά στα σταυρουδάκια και ότι ο Τζελέπης που ήταν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής έκανε την «παρασπονδία», θα έλεγα και εγώ από την πλευρά μου, όλο και κάτι λογικά θα παίζει.

Αλλά σώνει και καλά να τον βγάλουμε «καμπούρη» τον Τζελέπη, γιατί είναι από τα Σέρρας δεν λέει παιδιά.

Ίσως είχε δίκιο ο Αινστάιν όταν έλεγε ότι μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα;

Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία;

Και προσέξτε, ως προς το σύμπαν διατηρούσε κάποιες αμφιβολίες….

Γιατί , για την βλακεία ήταν …σίγουρος!

Καλά είναι δυνατόν βρε Διαμάντω ο Τόσιος να είναι υποψήφιος σε ένα κόμμα το οποίο «μαγειρεύει» την καταμέτρηση των ψήφων στην Κεντρική Επιτροπή του;

Γιατί αυτό λέτε στην ανάρτησή σας, αν δεν το καταλάβατε.

Και τι λέει για αυτό η κ. Γεννηματά;

Το ξέρει και το δέχεται;

Ή θα κάνει την …πάπια;