Η εκλογική επιτυχία του Βελόπουλου στον Ν. Σερρών έφερε …γκρίνια!

Η εκλογική επιτυχία του Βελόπουλου στον Ν. Σερρών έφερε …γκρίνια!

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε, λέει ο θυμόσοφος λαός, ειδικά για όλους όσους ετοιμάζονται από νωρίς και χωρίς λόγο για να πάρουν τις θεσούλες τους στο πολιτικό σκηνικό που ετοιμάζεται.

Ο λόγος για το νέο κόμμα του κ.Βελόπουλου, που χθες έκανε γνωστό ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της Σερραικής κοινωνίας σε Πανελλήνιο επίπεδο

Και μιλάμε για τον (πρωην πια) υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα Βελόπουλου που παραιτήθηκε, τον κ.Δημήτρη Σαρικά, ο οποίος με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους σήκωσε «μαντήλι» και δη …Σερραικό και μηδέ …Καλαματιανό!

Τι μας λέει;

“Έρχομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από υποψήφιος βουλευτής Σιντικής του Νομού Σερρών με το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δυσάρεστη για προσωπικούς λόγους απογοήτευσης και απογοήτευσης των ψηφοφόρων που πίστεψαν σε εμένα.

Θέλω να ζητήσω Συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες που τελευταία στιγμή, λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές αποχωρώ από το κόμμα.

Οι αναπαραγόμενες παθογένειες και η καλλιεργούμενη από συγκεκριμένους κύκλους εσωστρέφεια, η εμμονή ορισμένων σε παρωχημένα πολιτικά στερεότυπα και το έλλειμμα θεσμικής λειτουργίας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω ουσιαστικά….

έχουμε μπερδέψει την έννοια πατριώτης και Δυστυχώς οι ήρωες θα παραμείνουν στην σφαίρα μιας άλλης εποχής που την μάθαμε, την διδαχτήκαμε και καμαρώνουμε για αυτούς….

Γνωρίζω ότι είναι πολύ αργά να κάνω μια τέτοια κίνηση αλλά θεωρώ καλύτερα να αποχωρήσω τώρα παρά να απογοητεύσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα.

Η Ελληνική Λύση δεν είναι αυτό που φαίνεται , αργά διαπίστωσα ότι αυτό το πολιτικό κόμμα κι εγώ δεν συμβαδίζουμε ιδεολογικά και ηθικά.

Δεν ασκώ πολιτική ως επάγγελμα, ήθελα να πολιτευθώ για να συμβάλλω με το τρόπο μου, όσο το δυνατόν μπορώ για το καλό της χώρας, αλλά προς έκπληξη μου κατάλαβα πως το κόμμα κάθε άλλο παρά την εικόνα που δείχνει είναι.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου στον αγώνα μου και ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγνώμη που παρασύρθηκα από την αγάπη μου για την χώρα και τον ενθουσιασμό μου να προσφέρω και εντάχθηκα σε ένα τέτοιο κόμμα ..αλλά η ηθική μου και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω.

Αυτό που θέλω να φωνάξω σε όλους τους Έλληνες είναι να ψηφίζουν με γνώμονα την Ελλάδα.

Η αποχώρηση μου και η δυσαρέσκεια μου θα είναι το κριτήριο.. ..εάν ποτέ πολιτευθώ ξανά να πολιτευθώ με άτομα πολιτικού κόμματος που ξέρουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια και αγάπη για την χώρο”.

Η απρόσμενα μεγάλη εκλογική επιτυχία του κόμματος της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου στον Ν. Σερρών  όπως φαίνεται αντι να φέρει χαμόγελα έφερε …γκρίνια!

Καθώς οι αυξημένες πιθανότητες εκλογής βουλευτή «άνοιξαν» την όρεξη σε πολλούς και μάλιστα «φρέσκους» υποψηφίους

Το ίδιο σκληρό είναι και το μήνυμα του Κώστα Μπούμπα σε  πολλούς τους οποίους όμως δεν κατονομάζει και πολύ καλά κάνει…

Τι λέει ο κ Μπούμπας;

«Προς όλους αυτούς που ρίχνουν λάσπη λίγο πριν τις εκλογές χρησιμοποιώντας το κόμμα για ιδίων όφελος δίνοντας μάλιστα χρίσμα και σε » κολλητούς τους» της τελευταίας στιγμής στη περιοχή της Σιντικής και όχι μόνο

η απάντηση θα δοθεί από το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στον Νομό Σερρών που ενωμένο και όλοι μαζί και οι 8 θα περιοδεύσουν σε όλα τα χωριά και τις κωμοπόλεις του Νομού μας.

Όλοι οι υποψήφιοι είναι μέλη της Ελληνικής Λύσης από το 2016 και δεν είναι πρόσωπα της τελευταίας στιγμής που είδαν φως και μπήκαν.

Ενώ αντί υστερογράφου αναφέρει πως ο ίδιος  ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης του Νομού και ως δημοσιογράφος σύντομα θα ανατρέξω στο πρόσφατο παρελθόν και όχι μόνο και θα τα πούμε όλα όπως αρμόζει….

Φίλε Κώστα η απάντησή σου-σας «απειλή» μου φαντάζει…

Ή μήπως κάνω λάθος;