ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 9ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 9ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!

Την συγκινητική στιγμή που ένα 9χρονο αγόρι κάνει πρόταση στον άντρα που τον μεγάλωσε να τον υιοθετήσει κατέγραψαν συγγενείς του παιδιού και το βίντεο έχει γίνει viral, προκαλώντας συγκίνηση σε εκατοντάδες χρήστες του ίντερνετ.

Ο μικρός Tyler ετοίμασε ένα ψεύτικο baby shower για να του ζητήσει να γίνει κι επισήμως πατέρας, αφού ο άντρας αυτός τον μεγάλωσε από τότε που ήταν μωρό, που ξεκινά με τον ίδιο να δηλώνει έκπληκτος που έχουν μαζευτεί τόσοι άνθρωποι γύρω του και τον τραβούν βίντεο.

«Γιατί με τραβάτε όλοι με τις κάμερες», ακούγεται να λέει πριν έρθει και σταθεί μπροστά του ο 9χρονος.

Το αγόρι ξεκινά τότε να διαβάζει από ένα κινητό που κρατάει στα χέρια του τον λόγο που ετοίμασε, τον οποίο στη συνέχεια θα διακόψει αρκετές φορές λόγω της μεγάλης συγκίνησης που νιώθει, ξεσπώντας τελικά σε κλάματα μόλις απευθύνει την πρόταση στον θετό του πατέρα. «Όταν ήμουν 1.5 έτους μου συνέβη κάτι. Ο Θεός μού έστειλε έναν αληθινό μπαμπά.

Γνώριζα από την πρώτη φορά που σε είδα πως ποιος ήσουν, απλώς εσύ δεν το ήξερες. Με φρόντισες όταν ήμουν άρρωστος, με συνόδευσες την πρώτη μέρα στο σχολείο, μου αγόρασες το πρώτο μου ποδήλατο και με έμαθες να το καβαλάω», λέει ο Tyler με δάκρυα.

«Μου έμαθες να μετράω, με διόρθωνες όταν έκανα λάθος και με σήκωνες όταν έπεφτα. Μου δίνεις περισσότερα από όσα χρειάζομαι. Ξέρω πως θα έπρεπε να είμαστε πατέρας και γιος, ακόμη κι ο κόσμος λέει ότι σου μοιάζω», συνεχίζει.

Και μετά του κάνει την μεγάλη ερώτηση:

«Μπαμπά ήμουν ο γιος σου από τότε που θυμάμαι, αλλά θέλω να γίνω γιος σου και νόμιμα. Θα με υιοθετήσεις σε παρακαλώ;». Κι η απάντηση του άντρα είναι η αναμενόμενη.

«Ναι», ακούγεται να του λέει, επίσης με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο:

via

Related posts

Read previous post:
ΠΩΣ ΤΟ “ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ” ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ!

Ενώ στην ορθόδοξη ψυχαναλυτική θεωρία ο πυρήνας γύρω από τον οποίο σχηματίζεται η προσωπικότητα του κάθε ατόμου και αντίστοιχα και...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr