ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: KANEI BUNGEE-JUMPING ΑΠΟ ΤΑ 15ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: KANEI BUNGEE-JUMPING ΑΠΟ ΤΑ 15ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες λόγω της σφοδρότητας της πτώσης η γυναίκα αρχικά δεν κουνιόταν καθόλου και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ανοιγοκλείσει τα μάτια της

Τη σοκαριστική στιγμή που το σκοινί ενός άλματος bungee-jumping από γέφυρα 15 μέτρων αποδείχθηκε μακρύ, κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στη Βολιβία.

Θύμα του «ανθρώπινου λάθους», σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας που οργάνωσε το άλμα, ήταν μια γυναίκα η οποία, όπως φαίνεται στο βίντεο, πέφτει με δύναμη στο νερό καθώς το σχοινί ήταν τόσο μακρύ ώστε να μην ανακόψει ούτε στο ελάχιστο τη φόρα της.

Οι στιγμές που ακολούθησαν την πτώση ήταν τρομακτικές με δύο άτομα να πλησιάζουν τη γυναίκα και όσους βρίσκονταν στη γέφυρα Λα Νέγκρα στην επαρχία Φλόριντα να φωνάζουν αν είναι καλά στην υγεία της.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες λόγω της σφοδρότητας της πτώσης η γυναίκα αρχικά δεν κουνιόταν καθόλου και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ανοιγοκλείσει τα μάτια της.

Εκπρόσωποι της εταιρείας που διοργάνωσε το άλμα ανακοίνωσε ότι η γυναίκα δεν υπέστη κάποιο κάταγμα αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων.

Related posts

Read previous post:
Εμπλοκή στην αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου

Εμπόδια φαίνεται πως βρίσκει η αποφυλάκιση του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου. Ενώ συγκεντρώθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ που είχε...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr