Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Από το Σύλλογο Βλάχων “Γεωργάκης Ολύμπιος” ετήσιος χορός!

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ετήσιος χορός για το Σύλλογο Βλάχων “Γεωργάκης Ολύμπιος”

Συγκεκριμένα το προσεχές Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών ‘Γεωργάκης Ολύμπιος’.

Το πρώτο Σάββατο του Φλεβάρη αφιερωμένο στο Βλάχικο γλέντι

Κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Φλεβάρη είναι αφιερωμένο στο Βλάχικο, παραδοσιακό γλέντι, που φέτος θα γίνει υπό τους ήχους του κλαρίνου του Νίκου Μπούσιου στο κεντρο Κομπολόι στο Ν. Σούλι Σερρών με ώρα έναρξης 20.30.


Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και θα ακολουθήσει παραδοσιακό βλάχικο γλέντι με τους μουσικούς αδερφούς Μπούσιου , Δημήτρης Χατζής (τραγούδι) και τον Δημήτρη Κοκκώνη (τραγούδι).

Parfait


Ο χορός θα ξεκινήσει με παρουσίαση χορών των Βλάχων της Ανατολικής Μακεδονίας από τα τμήματα του Συλλόγου, θα ακολουθήσει βράβευση των χορευτών του συλλόγου για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και θα συνεχιστεί με παραδοσιακό γλέντι με το Δημήτρη Χατζή και τον Δημήτρη Κοκκώνη.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό μας σε μια όμορφη βραδιά με αυθεντικό, Βλάχικο γλέντι.

Γιορτή Μητέρας τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου


Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ., δύο μέρες πριν το χορό, θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Συλλόγου η Γιορτή Μητέρας ,ανήμερα της Υπαπαντής του Κύρίου.

Βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης η κυρία Λυσιτσα Κυριακή.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version