Βασίλη τη μία φταίει ο καπιταλισμός, μετά η Μέρκελ και ο Ντράγκι, τώρα ο ... Ανδρουλάκης.Ο Αλέξης δεν φταίει ...ποτέ

Σύλλογος Βλάχων Γεωργάκης Ολύμπιος: Πέτυχε η εκδήλωση αφιερωμένη στη γιορτή της Μητέρας!

Μια ομολογουμένως επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Βλάχων Γεωργάκης Ολύμπιος, ημέρα της Υπαπαντής, αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας.

Το πρωί έγινε αρτοκλασία και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κύρια εκδήλωση.


Το πολυπληθές ακροατήριο χαιρέτισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ταράσης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία για τη μητέρα, επικεντρωμένη στο ρόλο της μάνας στους χαλεπούς σημερινούς καιρούς, από τη φιλόλογο ειδικής αγωγής κυρία Κυριακή Λυσίτσα.


Στη συνέχεια όλες οι κυρίες τίμησαν τα εύγευστα παρασκευάσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν κυρίες μέλη του συλλόγου.


Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους η αντιδήμαρχος κυρία Σωτηρία Πάνου, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κυρία Χρυσάνθη Παλάζη, οι δημοτικοί σύμβουλοι
κκ Δέσποινα Ιλανίδου-Βίλλιου, Βαρβάρα Μητλιάγκα και Στέργιος Γαλάνης η πρώην δήμαρχος Αχινού κυρία Ευαγγελία Τανταλάκη η μητέρα του βουλευτού κυρίου Τάσου Χατζηβασιλείου η Μαρία, σύζυγος του δημάρχου Εμμανουήλ Παππά κυρίου Νότα,η κυρία Άννα Κωστίκα αντιπρόεδρος της ΠΟΠΣ Μακεδόνων Αν. Μακεδονίας, οι κυρίες Ρούλα Φώτογλου και Στεργιαννή Βέρου πρώην Πρόεδροι του συλλόγου, μέλη και φίλες του συλλόγου.

Lavera

Ιδιαίτερες ευχαριστίες


Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όλες τις κυρίες που παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση και τις κυρίες που παρασκεύασαν και πρόσφεραν με περισσή αγάπη τα πλούσια εδέσματα.

Είναι πολλές αυτές οι κυρίες, μεγάλη η προσφορά και βοήθεια τους, επιφυλασσόμαστε για ονομαστική αναφορά.


Πολύτιμη η προσφορά της Στεργιαννής, της Τασούλας Τσίρη της Τάνιας, της βαγγια Τ.Κ., της Κατερινα Γαλανη, της Γεωργίας και των κυριών του ΔΣ Κερασία Γκάνα, Χρύσα Λέπη, Κική Πατώνη του κ. Βέρρου, του πάντα ακούραστου Δημήτρη Κοσκινά, καθώς και των μελών της ομάδας παραστάσεων για την όλη οργάνωση της εκδήλωσης.


Τέλος ευχαριστίες στη Περιφερειακή ενότητα Σερρών και τον κύριο Παναγιώτη Σπυρόπουλο για τη πολύτιμη βοήθεια του.


Μια εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μια άλλη μας περιμένει το ερχόμενο Σάββατο, το αντάμωμα όλων μας στον ετήσιο χορό μας !

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version