Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Δήμος Σερρών: Μονιμοποιήθηκαν 30 εργαζόμενοι από το Βοήθεια στο Σπίτι

Μοιράσου το...

Χαρμόσυνη ημέρα για τον Δήμο μας ή σημερινή αναφέρει ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης για την ένταξη 30 εργαζομένων από το Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο.

«Καλωσορίσαμε με τον πλέον επίσημο τρόπο τους τριάντα (30) εργαζόμενους του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Σερρών, ύστερα από την πολύχρονη εργασιακή τους αβεβαιότητα.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους, σε άτομα με ειδικές ανάγκες και σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

fani toti

Η εμπειρία, που απέκτησαν στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο Σερρών και χαίρομαι που ως στελέχη καταλαμβάνουν τη θέση που τους αρμόζει!

Η προσφορά τους, ιδίως την περίοδο της πανδημίας αλλά και σε άλλες κρίσιμες καταστάσεις, που αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι πραγματικά άξια θαυμασμού!

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία καταλήγει ο κ. Χρυσάφης

Μαριάνθη Κηπουρού: Επιτέλους δικαίωση

Επιτέλους δικαίωση αναφέρει η ίδια η Μαριάνθη Κηπουρού που μετά από αγώνες και θυσίες εντάχθηκε μόνιμα και η ίδια αλλά και ακόμα 29 εργαζόμενοι στην οικογένεια του δήμου Σερρών

«Ημέρα χαράς, ενθουσιασμού, ικανοποίησης!

Μετά από τόσους αγώνες, τόσες θυσίες, τόσες δυσκολίες πετύχαμε το ακατόρθωτο! Ήταν δίκαιο και το ΚΑΝΑΜΕ πράξη!

Μόνο εμείς οι εργαζόμενοι γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει όλα αυτά τα χρόνια! Για αυτό το αποτέλεσμα αυτή η δικαίωση μας ανήκει!

Ενωμένοι παλέψαμε τις περισσότερες φορές μόνοι μας και τα καταφέραμε!! Συγχαρητήρια σε όλους χαίρομαι που το έζησα μαζί σας!!!

Πλέον οι εργαζόμενοι εντάσσονται στη κοινωνική μέριμνα και πρόνοια, ένα τμήμα που διαχειρίζεται η κ. Σωτηρία Πάνου, κάνοντας πράξη τη βοήθεια και την αλληλεγγύη τα τελευταία 4 χρόνια με την δημιουργία διαφόρων δομών και δράσεων

Πλέον και η ίδια έχει το απαραίτητο δυναμικό που έφυγε από τη ΚΕΔΗΣ και με όρεξη και μεράκι και φυσικά δικαίωση για τους εργαζομένους, περιμένουμε τη …συνέχεια.»

Όχι δεν θα αναρωτηθώ για την χαρά των εργαζομένων που έφυγαν από την ΚΕΔΗΣ και πήγαν στο τμήμα Πρόνοιας και την κ. Πάνου…

Μήπως όμως θα πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται η ίδια η κ. Παλάζη;

Λέω μήπως;

Για το Πράσινο Σημείο στο Δήμο Σερρών Έπεσαν οι υπογραφές

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version