25/04/2024
17.5 C
Serres

Θεσσαλονίκη: 55χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

«Τον συγχωρώ, ήταν η κακιά στιγμή, θέλω να γυρίσει σπίτι» είπε η γυναίκα

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 55χρονος άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμά τους στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο κατηγορούμενος επιχείρησε να χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο τη σύζυγό του, όμως η γυναίκα πρόλαβε να τραβηχτεί και την χτύπησε στον ώμο.

Στη συνέχεια, μόλις η παθούσα ξάπλωσε στο κρεβάτι, εκείνος την έπιασε από τον λαιμό και απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες του ζευγαριού καθώς ανησύχησαν από τις φωνές και την φασαρία που άκουγαν, με αποτέλεσμα ο άντρας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ενώπιον των δικαστών η γυναίκα ανέφερε ότι με τον σύζυγό της είναι 40 χρόνια μαζί, από όταν ήταν παιδιά και απέδωσε τον ξυλοδαρμό της στην «κακιά στιγμή», τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

«Όλα έγιναν πάνω στα νεύρα του και τον συγχωρώ. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας. Δεν έχει υπάρξει άλλη φορά παρόμοιο περιστατικό» είπε, ζητώντας από τους δικαστές να μην τον τιμωρήσουν και να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο ανδρόγυνο να ξεκινήσουν τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, πρόταση την οποία αποδέχθηκαν. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2025 και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Light: «δεν θα αλλάξουμε τους στίχους μας επειδή τους ακούει το 8χρονο παιδί σου»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω κάνει σeξ κάτω από άγαλμα στη Σταδίου»

Συγχαρητήρια στην Σερραία Αντωνία Βαγενά που τιμήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας

Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω κάνει σeξ κάτω από άγαλμα στη Σταδίου»

0

«Πικάντικες» αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η ηθοποιός

Σε «πικάντικες» αποκαλύψεις αναφορικά με την προσωπική της ζωή προχώρησε η ηθοποιός.

Ειδικότερα, μια άκρως πικάντικη συνέντευξη έδωσε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Κωνσταντάκη σημείωσε: «Σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο κόσμος την προσωπική μου ζωή.

Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό» δήλωσε η ηθοποιός, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναφέρεται στη συνέχεια στη σεξουαλική της ζωή και στο γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σeξ σε νεκροταφείο!

Όπως ήταν επόμενο φυσικό, η Μαρία Κωνσταντάκη κι ενώ ήταν στην αρχή αμήχανη, στη συνέχεια είπε χιουμοριστικά «Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σeξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη…

Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο» κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη συμπληρώνοντας πως έχει μεγαλώσει.

Τέλος η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της συνέβη πριν πολλά χρόνια με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα. Η ηθοποιός είπε ότι την απάτησε, ωστόσο η αντίδρασή της ήταν αρκετά… κατινίστικη!

«Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Τη συνάντησα στην κηδεία…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ο 11χρονος Θοδωρής παλεύει με τον καρκίνο και δώρισε το επίδομα του σε άλλα παιδάκια που έχουν ανάγκη

Light: «δεν θα αλλάξουμε τους στίχους μας επειδή τους ακούει το 8χρονο παιδί σου»

Συγχαρητήρια στην Σερραία Αντωνία Βαγενά που τιμήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας

Light: «δεν θα αλλάξουμε τους στίχους μας επειδή τους ακούει το 8χρονο παιδί σου»

0

O γνωστός στη νέα γενιά τράπερ Light, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε με αφορμή τα σχόλια κάποιων παρουσιαστών για την τραπ μουσική και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς, τόνισε πως η ευθύνη για το πώς θα μεγαλώσει η νεολαία δεν βαραίνει τον ίδιο σαν καλλιτέχνη, αλλά τους γονείς.

«Ως απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες, που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε πως η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν,

είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς ή σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας να είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς», είπε χαρακτηριστικά ο Light.

«Να δείχνετε στα παιδιά σας ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος. Δεν φέρουμε εμείς καμία τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε και ζήσαμε, τα πράγματα, τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική μας και τους στίχους μας, γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου», τόνισε στη συνέχεια.

Τέλος, θέλησε να δώσει μερικές συμβουλές στους γονείς να μιλούν ανοιχτά στα παιδιά τους για τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, να τους «ανοίξουν τα μάτια» και τέλος, να μην εκφράζουν την άποψή τους για πράγματα που δεν γνωρίζουν.

«Εσύ είσαι ο γονιός του. Πάρε του το τάμπλετ, εξήγησέ του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγάλωσες εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς.

Νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα υπάρχουν μόνο στο Μπρονξ και την Αμερική. Φαίνεται πόσο λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. 

Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνεται στους δρόμους, οπότε καλύτερα να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ και αφήστε τους δρόμους για εμάς», είπε κλείνοντας.

«Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω για το παιδί και τη γυναίκα μου»: Ξεσπά ο Άρης Τσάπης για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε επειδή εργάζεται σε ταβέρνα

Ο 11χρονος Θοδωρής παλεύει με τον καρκίνο και δώρισε το επίδομα του σε άλλα παιδάκια που έχουν ανάγκη

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Ο 11χρονος Θοδωρής παλεύει με τον καρκίνο και δώρισε το επίδομα του σε άλλα παιδάκια που έχουν ανάγκη

0

Ο 11χρονος Θοδωρής από τον Τύρναβο δίδαξε το μεγαλείο της ψυχής του, αποκαλύπτοντας ότι αποφάσισε να προσφέρει ως δωρεά το επίδομά που λαμβάνει στον ξενώνα της «Ελπίδας».

Ο 11χρονος Θοδωρής από τον Τύρναβο μας δίδαξε με το μεγαλείο της ψυχής του, όταν αποκάλυψε ότι αποφάσισε να προσφέρει ως δωρεά το επίδομά που λαμβάνει στον ξενώνα της «Ελπίδας». Βαθιά συγκινημένος και με βουρκωμένα τα μάτια του καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπομπής, έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα:

Εγώ δεν το χρειάζομαι, τι να το κάνω. Μπορεί να το χρειάζονται άλλα παιδάκια. Μακάρι να μη ζήσει κανένα παιδί αυτό που περνάμε εμείς… Αλλά και αν το περάσουν, να είναι δυνατοί και να μην τα παρατάνε ποτέ.

Ρίγη συγκίνησης αλλά και ελπίδα για το μέλλον των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο έδωσαν οι μικροί μαχητές του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που βρέθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μαζί και ο μικρός ήρωας, Θοδωρής.

Η ιστορία του Θοδωρή και η «μάχη» του με τον καρκίνο

Ο 11χρονος Θοδωρής με τη μητέρα του, Ευγενία. βρίσκονται στον ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από το περασμένο καλοκαίρι.Ο μικρός στα μέσα Αυγούστου διεγνώσθη με καρκίνο στον ρινοφάρυγγα και οι θεραπείες έπρεπε να αρχίσουν άμεσα. Στις 15 Ιουλίου εισήχθη στο νοσοκομείο της Λάρισας και στις 16 Αυγούστου έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία.

Σήμερα βρίσκεται στη μέση της θεραπείας με ακτινοβολίες στο «Αγλαΐα Κυριακού» και παράλληλα κάνει και κάποιες χημειοθεραπείες. Σύντομα ελπίζει να τελειώσει η περιπέτεια της υγείας του.

«Ο Θοδωρής είναι ένα παιδί ήπιων τόνων. Όμως έβγαλε μια μεγάλη δυναμική. Πηγαίνει μπροστά και εμείς ακολουθούμε», είπε συγκινημένη η μητέρα του και πρόσθεσε για το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»:

«Όση βοήθεια και να έχεις από φίλους και συγγενείς, η στήριξη που λάβαμε εδώ είναι πολύ σημαντική. Χτίζονται φιλίες ζωής. Είχαμε διαρκώς βοήθεια», ανέφερε η κα Ευγενία.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω ψωνίσει ποτέ μου από την λαϊκή και δεν φοράω ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι»

«Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω για το παιδί και τη γυναίκα μου»: Ξεσπά ο Άρης Τσάπης για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε επειδή εργάζεται σε ταβέρνα

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

«Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω για το παιδί και τη γυναίκα μου»: Ξεσπά ο Άρης Τσάπης για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε επειδή εργάζεται σε ταβέρνα

0

Ο Άρης Τσάπης αυτή την περίοδο δεν εργάζεται ως ηθοποιός, αλλά εργάζεται σε ταβέρνα και δέχτηκε γι’ αυτό ορισμένα κακεντρεχή σχόλια!

Ο Άρης Τσάπης αυτή την περίοδο δεν εργάζεται ως ηθοποιός, αλλά δουλεύει σε ταβέρνα και δέχτηκε γι’ αυτό ορισμένα κακεντρεχή σχόλια!

Ο ίδιος πήρε την απόφαση να απαντήσει σε ένα από αυτά που δέχτηκε στο Tik Tok.

Όπως είπε ο Άρης Τσάπης:

«Είδα αυτό το σχόλιο και δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα;

Δεν με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”. Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου…

 Δεν μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι.

Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια».

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω ψωνίσει ποτέ μου από την λαϊκή και δεν φοράω ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι»

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω ψωνίσει ποτέ μου από την λαϊκή και δεν φοράω ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι»

0

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφους από ψυχαγωγικά μέσα ενημέρωσης,

όπου αναφέρθηκε στον λόγο πίσω από την απόφασή της να μη φορά ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι. Τονίζοντας την αρχή της αυθεντικότητας, εξέφρασε τη διαφωνία της με το να εκθέσει εκ νέου τον εαυτό της στην τηλεόραση.

«Το πιο ακριβό μου ρούχο είναι ένα Gucci, βραδινό φόρεμα, πολύ ωραίο. Δεν θα σας πω πόσο κόστιζε. Το έχω δέκα χρόνια και το φοράω ακόμη. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τη λαϊκή. Δεν φοράω ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι, γιατί δεν ξέρουμε τι ενέργεια είχε αυτός που το φορούσε», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν έχω αυτοπροταθεί ποτέ, σε κανένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και δεν θα το κάνω ποτέ».

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Financial Times: Ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα αλλά η χώρα θα είναι σύντομα η φτωχότερη στην ΕΕ

«Eλληνικό παράδοξο» – Ισχυρή ανάπτυξη, μείωση χρέους αλλά οι Έλληνες φτωχαίνουν

Το ελληνικό παράδοξο της εντυπωσιακής ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, την ώρα που οι Έλληνες φτωχαίνουν, εξετάζουν οι Financial Times, παραθέτοντας δείκτες και στοιχεία που αποδεικνύουν πως η πληγή στην ελληνική κοινωνία είναι ανοιχτή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πράγματι, η ελληνική οικονομία πετυχαίνει θετικές επιδόσεις μεταξύ των καλύτερων στην ΕΕ, ξεκινά το άρθρο των Financial Times, επισημαίνοντας όμως το παράδοξο: Την ίδια ώρα που η χώρα καταγράφει πράγματι μεταξύ των καλύτερων πρόσφατων επιδόσεων στην Ευρωζώνη, έχει γίνει και η φτωχότερη μεταξύ αυτών.

Την περασμένη εβδομάδα, ο οίκος αξιολόγησης S&P ήταν ο τελευταίος που επαίνεσε την Ελλάδα, αναβαθμίζοντας την προοπτική της σε «θετική».

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζει «ένα πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ευρείας εμβέλειας για την  αντιμετώπιση μακροχρόνιων προβληματικών σημείων», ενισχύοντας την ανάπτυξη πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης και καταλήγοντας σε πτώση του δείκτη χρέους προς το ΑΕΠ.

Οι θετικές προοπτικές αντικατοπτρίζουν την προσδοκία των αγορών ότι το αυστηρό δημοσιονομικό καθεστώς θα συνεχίσει να προκαλεί μείωση του δημόσιου χρέους, ενώ η ανάπτυξη θα συνεχίσει να υπερβαίνει τις επιδόσεις των ομοτίμων της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Πράγματι, νέα στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat τη Δευτέρα έδειξαν ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 10,8 ποσοστιαίες μονάδες στο 162% το 2023.

Η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε κατά 2% το 2023, την ίδια που στη Γερμανία καταγράφεται συρρίκνωση κατά 0,3%. Από το 2019, πριν από την πανδημία, η χώρα είχε ρυθμούς ανάπτυξης σχεδόν διπλάσιους σε σχέση με την Ευρωζώνη.

Την περασμένη εβδομάδα, το ΔΝΤ ανέφερε ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 2% και φέτος και θα συνεχίσει να ξεπερνά τον μέσο ρυθμό ανάπτυξης της Ευρωζώνης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι ισχυρές επιδόσεις του τουρισμού — που συμβαδίζουν με τη βελτίωση της αγοράς εργασίας και την ανάκαμψη της κατανάλωσης — βοηθούν στην κατεύθυνση αυτή. Το ίδιο ισχύει και για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που στοχεύουν στην άρση των εμποδίων στην ανάπτυξη,

όπως η αύξηση της ψηφιακής πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες, η επιτάχυνση των δικαστικών αποφάσεων και η βελτίωση της διαφάνειας και των δημόσιων οικονομικών.

Όπως είπε στους Financial Times ο Guillaume Derrien, οικονομολόγος της BNP Paribas στο FTAV: «Η ανανεωμένη πολιτική σταθερότητα και η έντονη δημοσιονομική εξυγίανση καθιστούν την Ελλάδα πολύ πιο ελκυστική χώρα για επενδύσεις από ό,τι στο παρελθόν».

Financial Times: Η Ελλάδα σύντομα θα είναι η φτωχότερη χώρα στην ΕΕ

Η πρόσφατη ανάκαμψη στην Ελλάδα, όμως, έχει μόλις ελαφρώς ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο στη χώρα σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ τα τελευταία δύο χρόνια – και όχι αρκετά για να απομακρυνθεί η χώρα από την τελευταία θέση, με τους φτωχότερους κατοίκους στην Ευρωζώνη, επισημαίνουν οι Financial Times και συνεχίζουν τονίζοντας πως αυτή η κατάσταση είναι καινούρια για τους Έλληνες, που μέχρι το 2009, είχαν κατά κεφαλήν ΑΕΠ κοντά στον μέσο όρο της ΕΕ. 

Από τότε, 10 χώρες έχουν δει το βιοτικό τους επίπεδο να αυξάνεται πάνω από αυτό στην Ελλάδα, αφήνοντάς την τη δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ μετά τη Βουλγαρία, και τη φτωχότερη χώρα στην Ευρωζώνη, δηλαδή μεταξύ των χωρών της ΕΕ που έχουν υιοθετήσει το ευρώ.

«Καθώς το χάσμα με τη Βουλγαρία μειώνεται απότομα, δεν είναι παράλογο να περιμένουμε ότι η Ελλάδα θα γίνει σύντομα η φτωχότερη χώρα της ΕΕ», γράφει το δημοσίευμα των Financial Times.

«Πώς συμβιβάζονται αυτές οι αντίθετες ιστορίες ισχυρής ανάκαμψης και φτώχειας;», αναρωτιέται το άρθρο για να εξηγήσει πως η απάντηση βρίσκεται στον απόηχο της οικονομικής κρίσης και της λιτότητας που ακολούθησε το 2010.

Οι δαπάνες περικόπηκαν και οι φόροι αυξήθηκαν για να εξασφαλιστεί η διάσωση από το ΔΝΤ και την ΕΕ, συμπιέζοντας επιχειρήσεις και νοικοκυριά και κατεδαφίζοντας την οικονομία. Η έκταση της οικονομικής ζημιάς ήταν πρωτοφανής για καιρό ειρήνης.

Η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε σχεδόν κατά 30% από την κορυφή προς τα μεσαία στρώματα. Το 2016, οι καταναλωτικές δαπάνες μειώθηκαν κατά 24% σε σχέση με το 2007, οι κρατικές δαπάνες μειώθηκαν κατά 20% και οι επενδύσεις μειώθηκαν κατακόρυφα κατά 65%.

Την ίδια περίοδο, η μεταποιητική δραστηριότητα μειώθηκε σχεδόν στο μισό, το λιανικό εμπόριο και η επαγγελματική δραστηριότητα συρρικνώθηκαν σχεδόν κατά το ένα τρίτο. Η ανεργία εκτοξεύτηκε στο ιστορικό υψηλό σχεδόν 30%.

Ως αποτέλεσμα, η ελληνική οικονομία είναι σήμερα περίπου 19% μικρότερη από ό,τι το 2007 – παρά την ισχυρή ανάκαμψη της χώρας μετά την πανδημία – ενώ η οικονομία της ΕΕ στο σύνολό της έχει αυξηθεί κατά 17%.

Το οικονομικό χτύπημα είναι σχεδόν άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη εποχή, συγκρίσιμο μόνο με τη Μεγάλη Ύφεση των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1930, σημειώνει ο Γιώργος Λαγαριάς, επικεφαλής οικονομολόγος στη Mazars Wealth Management.

Οι πραγματικοί μισθοί μειώνονταν σταθερά μέχρι το 2022, το πιο πρόσφατο έτος με διαθέσιμα στοιχεία στη βάση δεδομένων του ΟΟΣΑ, και υπολείπονται κατά 30% από τα προ της οικονομικής κρίσης επίπεδα, αφήνοντας τη χώρα με έναν από τους χαμηλότερους μέσους μισθούς μεταξύ των ανεπτυγμένων οικονομιών.

Ο κατασκευαστικός τομέας — ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης πριν από την κρίση — έχει σχεδόν αφανιστεί. Οι επενδύσεις σε κατοικίες, που αντιπροσώπευαν πάνω από το 10% του ΑΕΠ στο απόγειο της φούσκας του 2008, έχουν έκτοτε βυθιστεί στο 2% του ΑΕΠ, το χαμηλότερο μερίδιο μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης.

Όπως λέει ο Derrien της BNP: «Η Ελλάδα έχει πλέον ένα λιγότερο μη ισορροπημένο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης — κάτι που είναι θετικό — αλλά η πτώση της κατασκευαστικής δραστηριότητας δεν έχει ακόμη εξισορροπηθεί πλήρως από την επέκταση σε νέους τομείς».

Υπάρχουν επίσης ανησυχίες για τις μακροπρόθεσμες οικονομικές προοπτικές της χώρας. Ο Λαγαριάς υποστηρίζει ότι η ανάπτυξη με περιορισμένη μόχλευση (financial leverage) – όπως είναι η περίπτωση της Ελλάδας – θα παραμείνει υποτονική και προβλέπει ότι θα χρειαστούν πολλά χρόνια «επίμονων μεταρρυθμίσεων» για να επιστρέψει η Ελλάδα στο σημείο που ήταν το 2007.

Χαμηλές επενδύσεις και υποτονική παραγωγικότητα επίσης συνεχίζουν να περιορίζουν τις οικονομικές δυνατότητες της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Derrien.

Στην τελευταία του έκθεση για τη χώρα, το ΔΝΤ ανέφερε επίσης την κλιματική αλλαγή ως κίνδυνο – καθώς το 90% των υποδομών του τουρισμού και το 80% των βιομηχανικών δραστηριοτήτων βρίσκονται σε περιοχές που είναι εκτεθειμένες σε υψηλούς κλιματικούς κινδύνους — και στα ολοένα πιο θλιβερά δημογραφικά στοιχεία.

Οι γεννήσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν σε χαμηλό ενενήντα ετών το 2022, επιδεινώνοντας τη γήρανση και συρρικνώνοντας τον πληθυσμό καθώς πολλοί νέοι εγκαταλείπουν τη χώρα κάθε χρόνο.

Συνολικά, καταλήγει το άρθρο των Financial Times, «η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας θα πρέπει να γιορτάζεται, αλλά πρέπει να την εξετάζουμε στο πλαίσιο της σημαντικής οικονομικής κρίσης που άφησε τη χώρα σε μια τρύπα, για να βγει από την οποία μπορεί να χρειαστεί μια ολόκληρη γενιά».

Τον έπιασαν οι κάμερες, πήρε φόρα και πńδnξε: Η τpαγική ιστορία του 34χρονου Αντώνη που αuτοκτóνnσε στον Λευκό Πύργο 

Άσχημη εξέλιξη – Τι έρχεται μετά την αφρικανική σκόνη

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

0

«Δεν ξέρω πού είμαι, δεν έχω δύναμη να μιλήσω, να περπατήσω. Σκέφτομαι το παιδί μου, την γυναικά μου, την μητέρα μου. Δεν μπορείς να πεθάνεις κι εσύ. Η ζωή θα συνεχιστεί άλλα ο πόνος θα μείνει. Δεν μου είχε κοπεί ποτέ η καρδία στα δυο, το έζησα σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος, για το θάνατο του πατέρα του, στο LiveNews.

Ο Γιάννης Καλλιάνος επιμένει πως ο δικός του άνθρωπος χάθηκε γιατί συγκεκριμένοι γιατροί στο νοσοκομείο δεν τον έστειλαν εγκαίρως σε μονάδα αυξημένη φροντίδας.

«Συγκεκριμένος άνθρωπος διευθυντής της αγγειοχειρουργικής μονάδας στο Αττικό νοσοκομείο, εκτιμούσε ότι είναι καλά, με άψογες εξετάσεις. Σχεδόν παρουσίαζαν τις εξετάσεις του ως εξετάσεις μωρού…

Περίμενα κι εγώ να βγει από το νοσοκομείο μέχρι που ξεκίνησαν οι πρώτες δύσπνοιες και ήρθε και ο αδερφός μου από την Κύπρο, είναι καρδιολόγος και έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπους.

Ήξερε ακριβώς τα προβλήματα του. Έπεσε στα πόδια όλων και τους έλεγε ότι ο πατέρας μου δε θα αντέξει αν δεν μπει σε μονάδα αυξημένη φροντίδας» περιέγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Αν είχαν ακούσει τον αδερφό μου, ο πατέρας μου θα ήταν εδώ, δίπλα μου

«Δεν ήταν το προβλήματα του συστήματος υγείας. Το πρόβλημα ήταν ότι συγκεκριμένοι τρεις άνθρωποι έλεγαν ότι ο πατέρας μου είναι καλά και δε χρειάζεται να μπει ούτε σε ΜΕΘ ούτε σε ΜΑΘ. Αν είχαν ακούσει τον αδερφό μου, αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου θα ήταν εδώ δίπλα στο αυτοκίνητο και θα πηγαίναμε μια καθιερωμένη βόλτα» τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος, λέγοντας ότι πρόκειται να αναζητήσει το δίκιο του νομικά.

«Έχω όλα τα μηνύματα στα χέρια μου. Όλα αυτά θα κατατεθούν στον κύριο Κούγια που θα αναλάβει την υπόθεση για να οδηγηθούν εκεί που πρέπει οι άνθρωποι που στέρησαν τη ζωή του πατέρα μου. Θα κινηθώ σκληρά νομικά, επιθετικά νομικά… Το «Αττικόν» τώρα είπε ότι είχε προβλήματα πολλά (ο ασθενής). Τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι καλές οι εξετάσεις του» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Για την ΕΔΕ που διατάχθηκε για την υπόθεση

«Η ΕΔΕ διατάχθηκε από τον διοικητή. Θα είναι μάγκας ο διοικητής αν δεν προστατεύσει, αν δεν γίνει γκέτο και προστατευθούν όλοι μεταξύ τους. Ελπίζω η γιοι, τα παιδιά του κάθε διοικητή και υποδιοικητή να μην ζήσουν ποτέ την εικόνα που είδα στον πατέρα μου. Έσκυψα, τον φίλησα, είχε ταχύπνοια…».

«Κόπηκε η ζωή μου στα δύο. Δεν είναι μάγκες αυτοί που δεν κλαίνε. Έκανα τα πάντα για να τιμήσω τον πατέρα μου. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Υπέπεσαν σε άλλο ένα λάθος. Έβγαλαν στοιχεία του πατέρα μου και αυτό είναι κακούργημα. Τον πατέρα μου δε θα τον φέρω πίσω.

Μακάρι να μπορούσα να κουνήσω τα βουνά. Έκανα τα πάντα. Αλλά ζητώ συγνώμη αν δε μπόρεσα να κάνω κάτι παραπάνω, να πείσω τους γιατρούς να σώσουν τον πατέρα μου» κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος στο LiveNews.

Γιάννης Μηλιώκας : “Για το καλό μου” – Η ιστορία του τραγουδιού που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι

0

Στη Βέροια, η αγωνία για την εξαφάνιση του 43χρονου Νίκου συνεχίζεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα.

Η μητέρα του κάνει έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση να επικοινωνήσει άμεσα με τις Αρχές. 

«Πάρτε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία, σας παρακαλώ είμαι μάνα και περιμένω. Μόνο να τον βρω, μόνο να τον βρω» ανέφερε με λυγμούς στο Mega.

Την περασμένη Πέμπτη το πρωί, ο 43χρονος από το Μακρυχώρι Βέροιας αποχώρησε από το σπίτι του με προορισμό την εργασία του. Από εκείνη τη στιγμή, η μητέρα του δεν έχει ξανασυναντήσει τον γιο της.

«Την Πέμπτη το πρωί σηκώθηκε, όπως πάντα, έφυγε για τη δουλειά του. Πήρε το αστικό και πήγε στη δουλειά του. Περιμένω το μεσημέρι να έρθει ο Νίκος, δεν ήρθε. Δεν ήρθε και το βράδυ. Και από τότε περιμένω, περιμένω» συνέχισε η μητέρα του.

thriler veroias nikos2

Το τελευταίο σήμα στο κινητό του

Όπως συνέβαινε καθημερινά, ο 43χρονος πήγε με το αστικό λεωφορείο στην δουλειά του, παίρνοντας μαζί του τα απαραίτητα προσωπικά του είδη. Μετά από τηλεφώνημα της μητέρας του στον χώρο εργασίας του, όπου της επιβεβαίωσαν ότι ο γιος της είχε αποχωρήσει νωρίτερα, αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές για βοήθεια.

«Λέω βοηθήστε, έχασα το παλικάρι μου. Το κινητό του έδειξε σήμα στην Χαλκηδόνα το Σάββατο. Το κινητό του χτυπούσε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, παίρναμε συνέχεια.»

Το κινητό του 43χρονου φαίνεται πως εξέπεμψε το σήμα του στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας, περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό του, σημειώνοντας την τελευταία επαφή με αυτό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος παραμένει ακόμα αγνοούμενος. Ήδη από το προηγούμενο βράδυ, η μητέρα του είχε αντιληφθεί ότι κάτι τον απασχολούσε.

«Δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ήταν σε υπερένταση ο Νίκος. Φιλότιμο, να βοηθάει, να κάνει, εδώ η γειτονιά χρόνια παράπονο κανένας δεν έχει. Όποιος ξέρει και βλέπει τον Νίκο ας πάρει ένα τηλέφωνο» είπε κλαίγοντας η γυναίκα.

Από την περασμένη Πέμπτη, τα ίχνη του έχουν χαθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται ακόμα. Η ανησυχία της μητέρας του αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ

Γιάννης Μηλιώκας : “Για το καλό μου” – Η ιστορία του τραγουδιού που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Αυτοάνοσα: Τα γονίδια που αυξάνουν τον κίνδυνο – Γιατί οι περισσότεροι ασθενείς είναι γυναίκες

0

Ποιες ομάδες γονιδίων πυροδοτούν την αυτοανοσία; Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών είναι γυναίκες; Η κυρία Ελένη Κομνηνού Ρευματολόγος και Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Παθήσεων στο Metropolitan General εξηγεί τη σημασία της αυτοάνοσης γενετικής

Το κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των αυτοάνοσων νοσημάτων είναι η βλάβη σε ιστούς και όργανα που προκύπτουν από λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος, έναντι του ίδιου του οργανισμού αναγνωρίζοντας -σαν ξένα- δικά του στοιχεία και, στις περισσότερες περιπτώσεις, με διαφορετική συχνότητα προσβολής μεταξύ των φύλων.
Συνολικά, ο επιπολασμός των αυτοάνοσων νοσημάτων στον γενικό πληθυσμό είναι τουλάχιστον 5%-10%, και αποτελούν μία από τις κύριες αιτίες πρόωρης θνησιμότητας κυρίως σε νεαρές και μεσήλικες γυναίκες.

Οι αυτοάνοσες παθήσεις είναι πολυπαραγοντικές ως προς την αιτία τους, με ένα μείγμα γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων να παίζει συχνά ρόλο.

Καθώς οι πολυπαραγοντικές καταστάσεις προκαλούνται εν μέρει από γενετικούς παράγοντες, οι αυτοάνοσες παθήσεις τείνουν να εμφανίζονται σε μέλη οικογενειών.
Περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως οι ιοί ή η ηλιακή ακτινοβολία είναι δυνατόν να πυροδοτήσουν μια ανοσολογική απόκριση σε γενετικά ευαίσθητα άτομα.

Υπάρχουν τρεις κύριες ομάδες γονιδίων που πιστεύεται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης αυτοάνοσων νοσημάτων:
• Το HLA DR2 σχετίζεται θετικά με τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο (ΣΕΛ), τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ σχετίζεται αντιστρόφως με το σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι
• Το HLA DR3 συνδέεται έντονα με τη μυασθένεια Gravis, το ΣΕΛ, το διαβήτη τύπου Ι και το σύνδρομο Sjögren
• Το HLA DR4 συνδέεται στενά με το σακχαρώδη διαβήτη τύπου I, την πέμφιγα και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.
Αυτά τα γονίδια συνδέονται με διάφορα στοιχεία του ανοσοποιητικού συστήματος όπως: υποδοχείς των Τ-λεμφοκυττάρων, ανοσοσφαιρίνες και τα κύρια σύμπλοκα ιστοσυμβατότητας.
Οι υποδοχείς των Τ-λεμφοκυττάρων και οι ανοσοσφαιρίνες του ανοσοποιητικού συστήματος -είναι σημαντικοί για την αναγνώριση των αντιγόνων που χρειάζεται το ανοσοποιητικό σύστημα για να μπορεί να στοχεύει έναντι των οργάνων και των ιστών του σώματος.
• Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η συσχέτιση μεταξύ Αγκυλοποιητικής Σπονδυλίτιδας και HLA B27

Τα αυτοάνοσα νοσήματα τείνουν να εμφανίζονται συχνά σε μέλη οικογενειών, ενώ είναι προφανές ότι πολλαπλές περιπτώσεις μιας μεμονωμένης αυτοάνοσης νόσου συγκεντρώνονται εντός των οικογενειών. 

Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό, είναι τα άτομα αυτών των οικογενειών να έχουν προσβληθεί από διαφορετικές αυτοάνοσες νόσους.

Φύλο, κληρονομικότητα και αυτοανοσία

Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με αυτοάνοσα νοσήματα είναι γυναίκες, χωρίς να είναι σαφές το γιατί. Πολλές υποθέσεις βασίζονται κυρίως σε ορμονικούς και γενετικούς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν διαφορετικά τα αυτοάνοσα συστήματα γυναικών και ανδρών.

Είναι γεγονός πως πολλές από αυτές τις ασθένειες εμφανίζονται ή παρουσιάζουν διακυμάνσεις όταν υπάρχουν ορμονικές αλλαγές, όπως στην εφηβεία και στην εγκυμοσύνη.

Η αναλογία των γυναικών με αυτοάνοσα νοσήματα ποικίλλει ανάλογα με τη νόσο: από 18:1 στην αυτοάνοση νόσο του θυρεοειδούς (AITD), έως 1:1 στην ψωρίαση (PSO) και 1:2 στην αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα (AS), καθώς και στη ρευματοειδή αρθρίτιδα κ.ά.


Οι ορμόνες του φύλου εμπλέκονται στους παράγοντες ευαισθησίας για τα αυτοάνοσα νοσήματα μέσω της διαμόρφωσης της απόκρισης μέσω διαφορετικών ειδών Τ-λεμφοκυττάρων του ανοσιακού συστήματος.

Ο αντίκτυπος των ορμονικών αλλαγών στην πορεία της νόσου στις γυναίκες έχει τεκμηριωθεί στην εγκυμοσύνη: η σοβαρότητα της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, έχει αναφερθεί ότι μειώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ η σοβαρότητα του Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου, είτε επιδεινώνεται είτε δεν επηρεάζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Θεωρητικά, η αδρανοποίηση του χρωμοσώματος Χ και ο προκύπτων χιμαιρισμός ιστών μπορεί να εξηγήσουν τη γυναικεία προδιάθεση για συστηματική αυτοανοσία.
Στα θηλυκά έμβρυα, τα μισά σωματικά τους κύτταρα εκφράζουν αντιγόνα που προέρχονται από το πατρικό Χ και τα μισά από το μητρικό Χ.

Έχουν εξεταστεί πολλές προτάσεις, αλλά καμία δεν έχει απολύτως αποδεδειγμένο πειραματικό υπόβαθρο και εξακολουθούν να αποτελούν μέρος μιας συζήτησης για το φύλο.

Επί του παρόντος γονίδια που συμβάλλουν στην ανάπτυξη αυτοανοσίας, διερευνώνται σε ζωικά μοντέλα διαβήτη και Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου.

Μια πρόσφατη εξέλιξη είναι ότι το γονίδιο PTPN22, το οποίο κωδικοποιεί την πρωτεϊνική φωσφατάση τυροσίνης, σχετίζεται με διάφορες αυτοάνοσες παθήσεις όπως ο ΣΕΛ, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, ο διαβήτης τύπου 1, η λεύκη, η ψωριασική αρθρίτιδα και η νόσος Graves.

Συμπερασματικά

Οι βελτιωμένες αναλυτικές και πειραματικές τεχνικές δημιουργούν ελπίδες για κλινικές εφαρμογές της αυτοάνοσης γενετικής.

 Η καλύτερη κατανόηση των αιτιολογικών παραλλαγών που συμβάλλουν στην παθολογία της αυτοάνοσης νόσου θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων διαγνωστικών τεστ για τον κίνδυνο ασθένειας και, ίσως, βιοδεικτών για την εξέλιξη της νόσου ή τη θεραπευτική απόκριση.

Τρίτη ηλικία: Σε ποια ηλικία ξεκινάει;

Εμμηνόπαυση: Το βότανο που ανακουφίζει από τις εξάψεις – Ρίχνει σάκχαρο και χοληστερόλη

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Γιάννης Μηλιώκας : “Για το καλό μου” – Η ιστορία του τραγουδιού που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά

0

“Είδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μου
είδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μου
για το καλό μου..”

Ο Γιάννης Μηλιώκας δεν ήταν ποτέ ένας συνηθισμένος τραγουδιστής. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Ιουνίου του 1950, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση.

Είναι ένας καλλιτέχνης που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη εποχή. Είναι ο τραγουδιστής που μας διασκεδάζει με τον σαρκασμό στα τραγούδια του, το χιούμορ στους στίχους του και με την όλη σκηνική του παρουσία.

Τα τραγούδια του όπως «Κακοσαλέσι (Δεν ξανά βόσκω άλλες βουβάλες)», «Greco mascara», «Ροζ», «Ποιμενικό ροκ», «Vamos αλάνια», «Να δεις που κάποτε» και πολλά άλλα άφησαν τη σφραγίδα τους στο ελληνικό τραγούδι.

Ένα από τα τραγούδια που τον καθιέρωσαν ήταν και το περίφημο “Για το καλό μου”. Γραμμένο το 1985, συνεχίζει να συγκινεί και σήμερα με τους δυνατούς στίχους του αλλά και με την εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Μηλιώκα.

Ποια είναι η ιστορία του; Ο ίδιος μίλησε για αυτό σε συνέντευξή του στο maroussiparatiritirio

-Πότε είναι γραμμένο το τραγούδι;

-Το έγραψα σε πρώτη μορφή, πίσω από ένα πακέτο τσιγάρων, την εποχή που ήμουν στο στούντιο για τον πρώτο μου δίσκο (1985).

Το έδειξα στον παραγωγό μου Ηλία Μπενέτο, για να του εξηγήσω το γιατί ήμουνα αγριεμένος, ενώ εκείνη την ημέρα στο στούντιο γράφαμε χαρούμενα τραγούδια… το είδε και μου έφαγε τ αυτιά ένα χρόνο να το τελειώσω.

Να είναι καλά ο άνθρωπος… γιατί ένα χρόνο μετά του πήγα τον στίχο και το βάλαμε στον δεύτερο δίσκο.

-Περιμένατε ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία;

-Ήξερα ότι είναι ένα καλό τραγούδι, δεν φανταζόμουνα όμως ότι θα είχε τέτοια αποδοχή.. χάρηκα που είχε μεγάλη αποδοχή γιατί νόμιζα ότι περιγράφω κάτι πολύ μοναχικό

-Είναι λοιπόν ένα τραγούδι αυτοβιογραφικό;

-Όχι μόνον. Ποτέ ένα τραγούδι μου δεν είναι μόνο αυτοβιογραφικό. Έχω βιώματα δικά μου αλλά βάζω και βιώματα άλλων … όπως έλεγε ο Πλάτων αλίμονο αν μάθουμε μόνο από αυτά που πάθαμε, πρέπει να έχουμε το νου μας να δούμε το τι πάθανε και οι άλλοι… συμβαίνουν τόσα πολλά γύρω μας,

δεν είναι αναγκαίο να τα έχουμε πάθει όλα εμείς για να γίνουμε σοφοί… έτσι λοιπόν λίγο να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά βλέπεις ότι υπάρχει πόνος γύρω πολύς.

-Πάντως, ο στίχος «έχω κρυμμένο το σουγιά για το καλό μου» είναι πολύ δυνατός, απογειώνει το τραγούδι

-Εκεί μπαίνει ο χαρακτήρας μου και λέει σας ανέχτηκα μέχρι εδώ «για το καλό μου», εσείς μια ιδέα είπατε,

αλλά εγώ παραλίγο να πεθάνω από την ιδέα σας, από τη γνώμη σας για το τι θα μπορούσα να κάνω στη ζωή μου, και είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος γι αυτόν που θα’ρθει ξανά να μου πει κάτι «για το καλό μου», να ρυθμίσει τη ζωή μου «για το καλό μου»… ακύρωσα μέσα μου αυτή τη λεζάντα που υπάρχει «για το καλό σου» … κάποτε ήμουνα εύπιστος και νόμιζα ότι αυτά που μου λέγανε ήτανε πολύ χρήσιμα, πολύ ωφέλιμα,

εντελώς ακίνδυνα, και τεκμηριωμένα… κινδύνευσα ακολουθώντας συμβουλές, και όταν πήγαινα μετά να ζητήσω εξηγήσεις από αυτούς που μου τις έδιναν, μου λέγανε «καλά εμείς μια κουβέντα είπαμε…

-Αυτό το τραγούδι δείχνει ότι ο Μηλιώκας δεν είναι μόνο «βουβάλες», δεν είναι μόνο πλάκα…

-Ναι, η ζωή μου, δεν αποτελείται μόνο από χαρούμενες στιγμές ή μόνο από στεναχώρια… γράφω σε όποια διάθεση είμαι… και άμα το έχω παρακάνει με το στυλό γράφοντας μελανά, αμέσως ξεκινάω κάτι χαρούμενο γιατί βλέπω μια ανισορροπία η οποία δεν είμαι εγώ… τα τραγούδια μου είναι ένα μουσικό ημερολόγιο

Είδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μου
είδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μου
για το καλό μου

Είδα τα δέντρα που σκαρφάλωνα κομμένα
σε φορτηγό τα όνειρά μου φορτωμένα
για το καλό μου

Είδα το δάσκαλο να με χτυπάει με ζήλο
είδα τα χέρια μου πρησμένα από το ξύλο
είδα τα νεύρα μου σιγά σιγά να σπάνε
με καλοσύνη και στοργή να με χτυπάνε

Για το καλό μου για το καλό μου
ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου
πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου
και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου
στην ηρεμία για να βρω τον εαυτό μου

Είδα να κόβουν τη μπουκιά για τη μπουκιά μου
ρούχα να φτιάχνουν απ’ τα ρούχα τα παλιά μου
για το καλό μου

Είδα τη μάνα μου να κλαίει απελπισμένα
είδα το γέρο μου να φεύγει για τα ξένα
για το καλό μου

Είδα τους φίλους μου να σκίζονται για μένα
είδα να θέλουν να ξεκόψω από σένα
είδα χαράματα να με τραβάν στο τμήμα
για να γλιτώσω το κελί να πω το ποίημα

Για το καλό μου για το καλό μου
ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου
πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου
και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου
στην ηρεμία μήπως βρω τον εαυτό μου

Για το καλό μου για το καλό μου
έχει μουδιάσει το κορμί και το μυαλό μου
ενέσεις χάπια ηλεκτροσόκ για το καλό μου
σήμερα πήρανε νεκρό τον διπλανό μου
ενώ παλεύω για να βρω τον εαυτό μου
κι έχω κρυμμένο το σουγιά για το καλό μου

Μαρία Ιορδάνοβα-Μαρίνα Μπομπέτσι: «Οι Έλληνες άνδρες είναι μαμάκηδες» – Τι είπαν για την επιτυχία του «Scorpios είναι για σένα»

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ

Ευρωεκλογές: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στο ψηφοδέλτιο με την Πλεύση Ελευθερίας!

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ

0

Για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της βίντεο στο youtube.

«Ήμουν 16,5 στα 17 και αισθανόμουν τρομερό felle pleasure γιατί οι φίλες μου όλες είχαν ολοκληρώσει.

Ήμουν σε μία φάση με ένα παιδί για 2,5 μήνες όλο κι όλο, ήταν λίγο μεγαλύτερός μου. Δεν με πίεσε καθόλου, ούτε τίποτα.

Εγώ νομίζω ότι ένιωθα μια εσωτερική πίεση ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό τώρα και ήταν… ούτε τραυματικό, αλλά ούτε και τίποτα.

Ήταν πάρα πολύ διεκπαιρεωτικό και δεν το ξανακάναμε και ποτέ.

Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε γιατί στα αλήθεια δεν ήμουν συνδεδεμένη με αυτό το παιδί. Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά ταυτόχρονα το έχω απομυθοποιήσει κιόλας.

Το κάνουμε και λίγο τεράστιο της πρώτης φοράς, αλλά έχει και μια σημασία για το ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που έκανα πρώτη φορά στη ζωή μου sex.

Δεν σήμαινε τίποτα, ήταν κρίμα» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Την πρώτη φορά που κοιμήθηκα με κάποιον…

«Την πρώτη φορά που κοιμήθηκα με κάποιον, δεν κοιμήθηκα, αισθάνθηκα άβολα, εγώ είχα ούτως ή άλλως κρίσεις πανικού.

Έλεγα τώρα θα μου συμβεί, θα με περάσει για τρελή, τι θα κάνω μέσα στη νύχτα, τι κάνω, πώς θα σηκωθώ.

Χάλια μαύρα, περίμενα να ξημερώσει να σηκωθούμε να φύγουμε, πέρασα φρικτά», προσέθεσε.

Μαρία Ιορδάνοβα-Μαρίνα Μπομπέτσι: «Οι Έλληνες άνδρες είναι μαμάκηδες» – Τι είπαν για την επιτυχία του «Scorpios είναι για σένα»

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Πώς να κάνεις τον τέλειο παγωμένο καφέ στο σπίτι και να σώσεις μια μικρή περιουσία

0

Ο καφές εκτός από το ρόφημα που μας ξυπνά κάθε πρωί, είναι και το ρόφημα που φέρνει τις παρέες πιο κοντά.

Άμεσα συνδεδεμένος με μια έξοδο, ο καφές είναι η αφορμή που φίλοι συναντιούνται και κάνουν τη βόλτα τους απολαμβάνοντας ένα ηλιόλουστο απόγευμα.

Από την άλλη, ο καφές είναι και το «καύσιμο» για πολλούς από εμάς, ιδίως τα πρωινά στο γραφείο.

Κατά μέσο όρο, αν υποθέσουμε πως κανείς πίνει έξω 2 με 3 καφέδες μέσα στην ημέρα, το κόστος αυξάνεται σημαντικά, επομένως, αν σκέφτεστε να μειώσετε τα έξοδά σας, μια καλή λύση θα ήταν να φτιάχνετε τον καφέ σας στο σπίτι.

Κι αν ο καφέ από το σπίτι δεν σας ικανοποιεί γευστικά εμείς έχουμε τη λύση.

Αρχικά, το μυστικό είναι να προμηθευτείτε ένα καλό χαρμάνι καφέ, είτε σε σκόνη, είτε σε κόκκους.

Παρακάτω έχουμε μια συνταγή για σπιτικό παγωμένο καφέ

Υλικά

1 φλιτζάνι καφέ, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές της σούπας αφρόγαλα ή κρέμα

Για το σιρόπι

½ Κούπα ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Βάλτε τη ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό σε μια μεσαία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Αφήστε να κρυώσει εντελώς και ανακατέψτε το εκχύλισμα βανίλιας. Αφήστε το στην άκρη στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε τον καφέ σας.

Αφού έχετε φτιάξει μια κούπα από τον αγαπημένο σας καφέ, γεμίστε με πάγο ένα ποτήρι και βάλτε εκεί τον καφέ σας.

Βάλτε το αφρόγαλα ή την κρέμα σας και προσθέστε μερικές σταγόνες από το σιρόπι σας.

Γεμιστές τηγανίτες

Ενεργοποιείται η Κάρτα του Αγρότη

Σοκ για 21χρονη: Πήρε καφέ από αεροδρόμιο γεμάτο… έντομα – Βρέθηκε στην εντατική

0

Η νεαρή γυναίκα έπαθε αναφυλακτικό σοκ, το πρόσωπό της άρχισε να πρήζεται και ο λαιμός της να κλείνει

Μια γυναίκα κόντεψε να πεθάνει, καθώς ήπιε καφέ από αυτόματο πωλητή αεροδρομίου γεμάτο έντομα.

Πρόκειται για μία 21χρονη γυναίκα, η οποία εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία. Αφού ήπιε τον καφέ της, τον οποίο αγόρασε στο αεροδρόμιο Son Sant Joan κοντά στην πόλη Πάλμα της Μαγιόρκα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο ισπανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Ultima Hora ανέφερε ότι η γυναίκα πήρε μια γουλιά και είπε ότι είχε άσχημη γεύση.

Στη συνέχεια, άνοιξε το καπάκι και παρατήρησε πως ο καφές ήταν γεμάτος με έντομα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε αναφυλακτικό σοκ, το πρόσωπό της άρχισε να πρήζεται και ο λαιμός της να κλείνει.

Είχε επίσης σημεία πρηξίματος στο δέρμα της. Της χορηγήθηκε αδρεναλίνη από τις υγειονομικές υπηρεσίες του αεροδρομίου, πριν περάσει 36 ώρες στη ΜΕΘ.

Τελικά, η ίδια πήρε εξιτήριο την Τετάρτη, 24 Απριλίου.

Υπεβλήθη μήνυση κατά του αεροδρομίου

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η οικογένεια της γυναίκας έχει πλέον υποβάλει καταγγελία κατά του αεροδρομίου.

Ισχυρίζονται ότι η παρουσία ζωυφίων στο δοχείο του καφέ αποτελεί πιθανό έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας.

Υποστηρίζουν επίσης ότι το μηχάνημα ήταν κακοσυντηρημένο, γεγονός που εγκυμονούσε σχετικούς κινδύνους.

Οι επιβάτες μιας πτήσης της AirTransat από το αεροδρόμιο Gatwick τον Ιούλιο του 2019 έζησαν επίσης έναν εφιάλτη με έντομα, όταν αυτά άρχισαν να πέφτουν από το ταβάνι του αεροσκάφους πριν από την απογείωση.

Τα σοκαριστικά πλάνα από το αεροπλάνο της καναδικής AirTransat δείχνουν υπαλλήλους της υπηρεσίας καταπολέμησης παρασίτων να ψεκάζουν τα καθίσματα με φυτοφάρμακο.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η πτήση για το Βανκούβερ να καθυστερήσει για 24 ώρες.

Αθωώθηκε «μεθυσμένος» οδηγός – Πάσχει από σπάνιο σύνδρομο και το σώμα του παράγει αλκοόλ

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Μαρία Ιορδάνοβα-Μαρίνα Μπομπέτσι: «Οι Έλληνες άνδρες είναι μαμάκηδες» – Τι είπαν για την επιτυχία του «Scorpios είναι για σένα»

0

Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι έγιναν γνωστές στο TikTok με το περιβόητο Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ και βρέθηκαν καλεσμένες στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Οι γυναίκες που έχουν κάνει πάταγο μιλούν για το πού οφείλεται η επιτυχία αλλά και το πώς αποφάσισαν να δώσουν το εν λόγω όνομα στο μαγαζί.

Μαρία: «Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου.

Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ.

Τώρα στην Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman».

Μαρίνα: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε!

Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο.

Εγώ είμαι η “γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman».

Μαρίνα: «Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθαν και τα παιδάκια μου. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα.

Φτάνουν 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία στα 18 προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους.

Μαρία: «Τέσσερις μήνες το έχω το μαγαζί και έγινε όλο αυτό στους δύο μήνες».

Πού οφείλεται η επιτυχία τους;

Μαρία: «Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε “Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”.

Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα! Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ».

Μαρίνα: «Στα σχόλια μου λένε ότι έχω μια απλότητα, το “χωριάτικο” στυλ. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε με τους συνάδελφους καλά. Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρε καπάκι τηλέφωνο».

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, μπορεί να βάζουν κάτι στο φαγητό»

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ηλίας Βαλάσης: Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί έβριζαν τα θεία

0

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει και εξήγησε τον λόγο που έχει φύγει από παράσταση.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βαλάσης ανέφερε: «Έχω περάσει από περιόδους που δεν με ζητούσαν για δουλειά, είχα το στίγμα «αυτός δεν είναι ηθοποιός».

Μου έλεγαν «τι δουλειά έχει ένας στρατιωτικός, ένας βατραχάνθρωπος στον χώρο του θεάτρου;».

Ένας κριτικός θεάτρου είχε πει «τι δουλειά έχει αυτός στο θέατρο;». Με είχε ενοχλήσει, δεν με είχε δει ποτέ του. Όταν με είδε, ανακάλεσε!».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί έβριζαν τα θεία, δεν το άντεξα! Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

Το πιο άδικο σχόλιο που έχουν κάνει για μένα είναι ότι είμαι σεξιστής και ότι θέλω τη γυναίκα μου να κάθεται στο σπίτι.

Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπώ μέχρι τον Θεό.

Είδα ότι κανείς από αυτούς που με κατηγόρησαν για σεξιστή, δεν είναι οικογενειάρχης. Η γυναίκα μου είναι η συνεργάτης μου, είναι η δύναμη του πυρός».

Σχετικά με τα παιδιά του είπε: «Με τον ερχομό των παιδιών μου έγινα δέκα φορές πιο ταπεινός.

Τα παιδιά θέλουν αντοχή, σκύβω το κεφάλι και σκάω. Είχα 4 χρόνια να κοιμηθώ με τα παιδιά μου, χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο».

«Ο ρόλος μου στο «Προξενιό της Ιουλίας» είναι μία μαγική στιγμή στην καριέρα μου», κατέληξε.

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, μπορεί να βάζουν κάτι στο φαγητό»

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, μπορεί να βάζουν κάτι στο φαγητό»

0

Για 15 μήνες δεν είχε καμία διάθεση για σεξ

Στο sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον έρωτα, αλλά και την περίοδο που έμεινε χωρίς σεξ στη φυλακή.

«Δεν μπορείς να ερωτευτείς κάποιον αν δεν κάνει καλό σεξ. Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ πολύ δυνατά, γιατί είμαι πειθαρχημένος.

Έχω βρεθεί πολλές φορές κοντά στον έρωτα. Αλλά δεν έχω ερωτευτεί παράφορα. Έχω ερωτευτεί πάντως. Πόνεσα, αλλά ξεπόνεσα με μια τσάντα.

Έβαλα την τσάντα στην ντουλάπα και είπα ότι εσύ θα είσαι η σύντροφός μου από εδώ και πέρα.

Είναι άσχημο να εξουδετερώνεις έναν άνθρωπο με ένα υλικό αγαθό, αλλά είναι αλήθεια», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το διάστημα που ήταν στη φυλακή, απαντώντας: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο και νομίζω ότι οι πιο πολλοί κρατούμενοι το έχουν αυτό.

Δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. Ήμουν εκεί 15 μήνες. Τίποτα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη περίοδος χωρίς σεξ».

Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ μαζί με τους συνεργάτες της

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ μαζί με τους συνεργάτες της

0

“Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε live στον αέρα. Προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω αλλά…”.

Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο περιστατικό ήρθαν νωρίτερα σήμερα (25/5) η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της.

Η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision, πηγαίνοντας ως καλεσμένη στο «Στούντιο 4» με την ομάδα της, κλείστηκε στο ασανσέρ των εγκαταστάσεων παρέα με την… υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής.

«Όπως ενημέρωσα και πριν, είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ της ΕΡΤ μαζί με την υπεύθυνη καλεσμένων.

Δεν είναι κάτι. Προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω αλλά…», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι σε βίντεο που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

«Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε live στον αέρα στο «Στούντιο 4″. Θα βγούμε; Συντονιστείτε στις 4 στην ΕΡΤ να δούμε πού θα είμαστε», τόνισε με χιούμορ η τραγουδίστρια.

Το περιστατικό μετέδωσε και σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την εκπομπή της.

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα τη μέρα του γάμoυ»

13 ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών: Αύριο η εκδήλωση «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα τη μέρα του γάμoυ»

0

Με απόλυτη γλαφυρότητα μίλησε ο Ηλίας Βρεττός για την πρώτη νύχτα του γάμου του, όσο βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show.

Ο τραγουδιστής είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Η Αναστασία είναι η γυναίκα μου, είναι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου.

Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, ήταν γύρω στα 180 άτομα. Φώναξα μόνο ανθρώπους καρδιάς, όλοι δέχθηκαν και ήρθαν.

Η βραδιά του γάμου μας ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου. Δεν έχω περάσει καλύτερα! Με συνεπήρε μια απίστευτη συγκίνηση.

Το γεγονός πως είχαμε τους δικούς μας ανθρώπους στην πατρίδα μου για εμάς από καρδιάς… Έγινε ένα φοβερό γλέντι και έχω να το θυμάμαι.».

Και πρόσθεσε: «Η συνταγή του κλειστού γάμου σε μας πέτυχε.

Η ημέρα του γάμου είναι ιερή για μένα και χαίρομαι που δεν την έκανα κοσμική. Θέλω να πω ότι είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την ημέρα του γάμου.

Δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, τι άλλο να πω; Τα έκανα όλα παραδοσιακά, γιατί έτσι ήθελα να το ζήσω».

«Ήθελα να κλείσει το ίδιο τέλεια αυτή η υπέροχη βραδιά», κατέληξε, ο Ηλίας Βρεττός.

Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται με την Μαράια – Πού θα γίνει ο γάμος

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Κάνιε Γουέστ: Θέλω να κάνω τρίο με τη γυναίκα μου και τη Μισέλ Ομπάμα

0

Ο ράπερ έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του

Ο Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του ότι θα ήθελε να κάνει σεξ με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Ο 46χρονος ράπερ ρωτήθηκε στο podcast «The Download» με ποια θα ήθελε να κάνει τρίο μαζί με τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι.

«Τη Μισέλ Ομπάμα», απάντησε ο Γουέστ αφού το σκέφτηκε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ο ίδιος και ο παρουσιαστής Τζάστιν Λαμπόι ξέσπασαν σε γέλια και ο Γουέστ πρόσθεσε: «Πρέπει να γα***ω τη γυναίκα του Προέδρου».

Ο ράπερ δεν εξήγησε το σκεπτικό της επιλογής του και ο παρουσιαστής σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματική απάντηση, αλλά αυτή είναι η απάντηση για σήμερα».

Είναι άγνωστο αν ο Γουέστ και η Σενσόρι – που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2022 – έχουν ανοιχτό γάμο.

Επίσης, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο ράπερ είναι σε συζητήσεις για να ξεκινήσει μια εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών με τίτλο «Yezzy Porn», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο Page Six την Τρίτη 22 Απριλίου.

Φαίνεται ότι έχει καταπιαστεί με την ιδέα εδώ και καιρό και «φαίνεται αποφασισμένος να το κάνει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γουέστ, σύμφωνα με το TMZ.

Για να κάνει την αρχή, ο Γουέστ έχει έρθει σε επαφή με τον πρώην σύζυγο της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, Μάικ Μοζ, ο οποίος είναι παραγωγός στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών. Ο Μοζ θα διατελέσει επικεφαλής του νέου του πρότζεκτ, πρόσθεσε ο εκπρόσωπός του.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η ερωτική ταινία του Γουέστ μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Billie Eilish: “Θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό”

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

thessaloniki 55xronos xylokophse

Θεσσαλονίκη: 55χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό...

«Τον συγχωρώ, ήταν η κακιά στιγμή, θέλω να γυρίσει σπίτι» είπε η γυναίκα Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 55χρονος άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να...
maria kwnstantakh ex kanei sex

Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω κάνει σeξ κάτω από άγαλμα στη Σταδίου»

«Πικάντικες» αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η ηθοποιός Σε «πικάντικες» αποκαλύψεις αναφορικά με την προσωπική της ζωή προχώρησε η ηθοποιός. Ειδικότερα, μια άκρως πικάντικη...
light stixous paidi

Light: «δεν θα αλλάξουμε τους στίχους μας επειδή τους ακούει το...

O γνωστός στη νέα γενιά τράπερ Light, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε με αφορμή τα σχόλια κάποιων παρουσιαστών για την τραπ...
11xxronos karkino dwrise epidomma

Ο 11χρονος Θοδωρής παλεύει με τον καρκίνο και δώρισε το επίδομα...

Ο 11χρονος Θοδωρής από τον Τύρναβο δίδαξε το μεγαλείο της ψυχής του, αποκαλύπτοντας ότι αποφάσισε να προσφέρει ως δωρεά το επίδομά που λαμβάνει στον...
xespa arhs tsaphs

«Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω για το παιδί και τη γυναίκα...

Ο Άρης Τσάπης αυτή την περίοδο δεν εργάζεται ως ηθοποιός, αλλά εργάζεται σε ταβέρνα και δέχτηκε γι’ αυτό ορισμένα κακεντρεχή σχόλια! Ο Άρης Τσάπης αυτή την περίοδο...
viky xatzhasileiou rouxa

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω ψωνίσει ποτέ μου από την λαϊκή και...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφους από ψυχαγωγικά μέσα ενημέρωσης, όπου αναφέρθηκε στον λόγο πίσω από την απόφασή της να μη φορά ποτέ ρούχα...
finacnial times anaptyxh ellada

Financial Times: Ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα αλλά η χώρα θα είναι...

«Eλληνικό παράδοξο» – Ισχυρή ανάπτυξη, μείωση χρέους αλλά οι Έλληνες φτωχαίνουν Το ελληνικό παράδοξο της εντυπωσιακής ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, την ώρα που οι Έλληνες φτωχαίνουν,...
aparhgorhtos giannhs kallianos1

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω –...

«Δεν ξέρω πού είμαι, δεν έχω δύναμη να μιλήσω, να περπατήσω. Σκέφτομαι το παιδί μου, την γυναικά μου, την μητέρα μου. Δεν μπορείς να...
thriler veroias nikos

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν...

Στη Βέροια, η αγωνία για την εξαφάνιση του 43χρονου Νίκου συνεχίζεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα. Η μητέρα του κάνει έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση να επικοινωνήσει άμεσα...
aytoanosa gonidia gynaikes

Αυτοάνοσα: Τα γονίδια που αυξάνουν τον κίνδυνο – Γιατί οι περισσότεροι...

Ποιες ομάδες γονιδίων πυροδοτούν την αυτοανοσία; Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών είναι γυναίκες; Η κυρία Ελένη Κομνηνού Ρευματολόγος και Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών...
giannhs maliwkas istoria tragoudiou

Γιάννης Μηλιώκας : “Για το καλό μου” – Η ιστορία του...

“Είδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μουείδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μουγια το καλό μου..” Ο Γιάννης Μηλιώκας δεν ήταν ποτέ ένας συνηθισμένος τραγουδιστής....
mary synatsaki1 e vima

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ

Για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της βίντεο στο youtube. «Ήμουν 16,5 στα 17 και αισθανόμουν τρομερό felle pleasure...
kafes e vima

Πώς να κάνεις τον τέλειο παγωμένο καφέ στο σπίτι και να...

Ο καφές εκτός από το ρόφημα που μας ξυπνά κάθε πρωί, είναι και το ρόφημα που φέρνει τις παρέες πιο κοντά. Άμεσα συνδεδεμένος με μια...
entoma kafes e vima

Σοκ για 21χρονη: Πήρε καφέ από αεροδρόμιο γεμάτο… έντομα – Βρέθηκε...

Η νεαρή γυναίκα έπαθε αναφυλακτικό σοκ, το πρόσωπό της άρχισε να πρήζεται και ο λαιμός της να κλείνει Μια γυναίκα κόντεψε να πεθάνει, καθώς ήπιε...
iordanova mpompetsi e vima

Μαρία Ιορδάνοβα-Μαρίνα Μπομπέτσι: «Οι Έλληνες άνδρες είναι μαμάκηδες» – Τι είπαν...

Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι έγιναν γνωστές στο TikTok με το περιβόητο Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ και βρέθηκαν καλεσμένες στο «The...
ilias valasis e vima

Ηλίας Βαλάσης: Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί έβριζαν τα...

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε ο Ηλίας Βαλάσης. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει και...
gavalas e vima

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, μπορεί να βάζουν κάτι...

Για 15 μήνες δεν είχε καμία διάθεση για σεξ Στο sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο...
marina satti1 e vima

Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ μαζί με τους συνεργάτες...

"Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε live στον αέρα. Προσπαθούν να μας σώσουν απ' έξω αλλά…". Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο περιστατικό ήρθαν νωρίτερα σήμερα (25/5) η...
ilias vrettos e vima

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά...

Με απόλυτη γλαφυρότητα μίλησε ο Ηλίας Βρεττός για την πρώτη νύχτα του γάμου του, όσο βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show. Ο τραγουδιστής είπε...
kanye west bianca obama e vima

Κάνιε Γουέστ: Θέλω να κάνω τρίο με τη γυναίκα μου και...

Ο ράπερ έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του Ο Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του ότι θα ήθελε να κάνει σεξ με...

Δείτε επίσης