Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Ξεκάθαρος ο Τάσος Χατζηβασιλείου!

tasos-xatzivasiiliou

Πάντως παρά τις όποιες μπηχτές και τις δύσκολες ερωτήσεις τα είπε ξεκάθαρα και ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου για τον Κώστα Καραμανλή σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά.

mpakalis-spiropoulos


Ερωτηθείς λοιπόν αν θα συμμετείχε στις εκλογές στην περίπτωση που ήταν στη θέση του κ. Καραμανλή ο κ. Χατζηβασιλείου είπε πως πρόκειται για μια απόφαση, η οποία είναι απολύτως προσωπική, την παίρνει ο καθένας εφόσον συζητήσει ενδελεχώς με τον ίδιο του τον εαυτό.


Πρέπει, λοιπόν, ο καθένας να ζυγίσει, να σκεφτεί και να αποφασίσει.

kalakida-kampouris

Θα ζύγιζα τι έκανα, θα ζύγιζα τα καλά, θα ζύγιζα τα κακά, θα ζύγιζα τι έχω πετύχει και τι θα μπορούσα να έχω πετύχει και δεν το πέτυχα, τι αστοχίες θα είχα κάνει και θα έπαιρνα στο τέλος μια απόφαση βαθιά προσωπική και συνειδητή.


Στην συνέχεια εξήρε το έργο Καραμανλή τα τελευταία τέσσερα χρόνια , καθώς και τα έργα των υποδομών και μεταφορών που έχουν γίνει στη χώρα, όσα δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα 15 χρόνια.

Lavera


Μίλησε και για τις βαλτωμένες συμβάσεις οι οποίες ξεκόλλησαν, για τα κολλημένα έργα που μπόρεσαν να ξαναπάρουν μπροστά ούτως ώστε να ολοκληρωθούν και να προσφέρουν στη χώρα ευκαιρίες ανάπτυξης , για την πολιτική ευθύνη που ανέλαβε και την απόφασή του να παραιτηθεί που τον τιμά όπως είπε , ένα γεγονός το οποίο αναγνωρίζουμε όλοι εμείς στη ΝΔ και περισσότερο εμείς εδώ στις Σέρρες.


Από εκεί και πέρα στις αντιπροσωπευτικές δημοκρατίες οι πολίτες είναι εκείνοι οι οποίοι αποφασίζουν ποιον θέλουν να στείλουν ως εκπρόσωπό τους στο κοινοβούλιο.


Και κατέληξε:


Ο κ. Καραμανλής ούτε διώκεται για κάτι ούτε έχει καμιά κατηγορία εναντίον του άρα δεν έχει κάποιο κόλλημα εκλογιμότητας, ως εκ τούτου αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην είναι υποψήφιος…


Τα συμπεράσματα …δικά σας!

Τάσος Χατζηβασιλείου: Στις αντιπροσωπευτικές δημοκρατίες, οι πολίτες επιλέγουν!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version