Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Επέστρεψε ο Χρυσάφης από την Αθήνα με γεμάτες τις βαλίτσες του!

xrisafis petsas karamanlis neaserres e vima1
xrisafis petsas karamanlis neaserres e vima1
Μοιράσου το...

Με γεμάτες τις βαλίτσες του επέστρεψε και αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης από την Αθήνα αφού εξασφάλισε χρηματοδότηση τόσο για το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Λαϊλιά , όσο και το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

1.500.000 εκατομμύριο για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά

Για το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά πήρε χρηματοδότηση 1.500.000 ευρώ από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για το εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού κέντρου για την αντικατάσταση του παλιού αναβατήρα, με έναν νέο συρόμενο ηλεκτροκίνητο αναβατήρα, δυναμικότητας 900 ατόμων ανά ώρα και με αυτόν καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες αθλητών χιονοδρομίας και επισκεπτών.

115.300,00 € στον Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά ΑΕ.

Βέβαια όλοι περιμένουν τον Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά ΑΕ. να υλοποιήσει σύντομα το έργο της συντήρησης και της Αποκατάστασης των έργων δασικής αναψυχής στο Δάσος Λαϊλιά με προϋπολογισμό 115.300,00 € , ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται από τον ΕΟΣ Σερρών η απαιτούμενη Περιβαλλοντική Μελέτη για την αναβάθμιση του εξοπλισμού στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Γιώργος Νυκτοπάτης: Συνεργαστήκαμε σωστά ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο!

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Χρυσάφη , αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νυκτοπάτη, η χρηματοδότηση της πράξης «Εκσυγχρονισμός Χ.Κ. Λαϊλιά στο πλαίσιο ενίσχυσης των ειδικών μορφών τουρισμού, στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στη διατήρηση, προστασία και αξιοποίηση του φυσικού αποθέματός της ΠΕ Σερρών “δίνει τη δυνατότητα στο στολίδι αυτό του τόπου μας να αναβαθμιστεί και να πάρει πάλι τη θέση που του αξίζει”

ZAXARIAS MPOURVANIS

450.000 ευρώ για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Όσο για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και τον αθλητικό τουρισμό, στο οποίο είμαστε ακόμα μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα, στη συνεργασία που είχε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Κώστα Καραμανλή, του ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε η αίτηση που είχαμε κάνει για έκτακτη χρηματοδότηση 450.000 ευρώ για την κατασκευή της πίστας.

Να σημειώσουμε ότι αυτή η χρηματοδότηση προερχόταν από πόρους του Δήμου Σερρών, και είχανε δεσμευτεί χρήματα για να ανακατασκευαστεί η πίστα.

Ενώ σήμερα η χρηματοδότηση γίνεται από τον «κουμπαρά» του Υπουργείου, οπότε απελευθερώνονται αυτά τα 450 χιλιάρικα για άλλες χρήσεις.

Συνεπώς το έργο προχωρά και λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η πίστα η οποία θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το Αυτοκινητοδρόμιο.

Το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε πως αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την καλύτερη αξιοποίηση του μηχανοκίνητου αθλητικού τουρισμού και την καλύτερη εκμετάλλευση του από όλους τους Σερραίους

Με δυο λόγια τζάμπα έκανε όλο τον κόπο η κ. Παπαφωτίου να πάρουμε δάνειο από το …Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Και τζάμπα πήγε και η …κοπταραπτική της!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version