Βασίλη που έχει άδικο η Λιάνα που μα λέει πως περάσαμε από την Καπετάν Γιώτη στον Κάπτεν ...Αμέρικα;

Φαβορί ο Χρυσάφης σύμφωνα με δημοσκόπηση της INTERVIEW!

dimoskopisi interview xrisafis dimos serron favori6 11zon
dimoskopisi interview xrisafis dimos serron favori6 11zon
Μοιράσου το...

Στο δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκεται όλη η χώρα, τόσο στις δημοτικές όσο και στις περιφερειακές εκλογές , με τις εγκεκριμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν.

mademlis melitos

Σε πρόσφατη έρευνα της εταιρίας δημοσκοπήσεων INTERVIEW για το Δήμο Σερρών στην πρόθεση ψήφου φαίνεται να προηγείται ο νυν Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και να λαμβάνει σήμερα ποσοστό 51%, με την τελική εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος να βρίσκεται μεταξύ ποσοστού 58 και 62%, ενώ η κ. Μητλιάγκα που σήμερα λαμβάνει ποσοστό 27,8% , στην τελική εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος φαίνεται να παίρνει ποσοστό μεταξύ 30 και 34%.

💥Αλέξανδρος Χρυσάφης: 300 υποψήφιοι στο Δήμο Σερρών - Παρουσίαση συνδυασμού "Συμμαχία Σερραίων"

Τέλος η κ. Τούσκα της Λαικής Συσπείρωσης φαίνεται να λαμβάνει σήμερα ένα ποσοστό 3.9% με τελική εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος μεταξύ 3.7 εως και 5.7%. .

Τέλος τρεις βδομάδες πριν τις εκλογές το ποσοστό των αναποφάσιστων σήμερα φαίνεται να βρίσκεται στο 17.2%.

Lavera
komvolidis sarafidis

Προβάδισμα Χρυσάφη με 51% στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον δήμο Σερρών

Στην πρόσφατη έρευνα του Σεπτεμβρίου της εταιρίας δημοσκοπήσεων INTERVIEW για το Δήμο Σερρών , που παρουσιάστηκε εκτενέστατα και αναλύθηκε μάλιστα στην συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Συμμαχίας Σερραίων» από τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, στην πρόθεση ψήφου φαίνεται να προηγείται ο νυν Δήμαρχος Σερρών με ποσοστό 51%, ενώ ακολουθεί η κ. Μητλιάγκα με ποσοστό 27,8%.

dimoskopisi interview xrisafis dimos serron favori5 11zon

Έπεται η κ. Τούσκα με ποσοστό 3.9% και τους αναποφάσιστους να κρατούν ένα ποσοστό γύρω στο 17%, μόλις τρεις βδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης προηγείται και δείχνει φαβορί για να επανεκλεγεί στο Δήμο των Σερρών καθώς προηγείται και μάλιστα με διαφορά 23 μονάδων, συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο για την εποχή ποσοστό και να έχει τον αέρα στην παράσταση νίκης.

dimoskopisi interview xrisafis dimos serron favori 11zon


Ο νυν δήμαρχος φαίνεται ξεκάθαρα νικητής στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με ξεκάθαρο ποσοστό, τέτοιο μάλιστα που σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί σε επαναληπτικές εκλογές, ούτως ή άλλος, μιας και συμμετέχουν μόλις τρεις συνδυασμοί στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Την έρευνα έκανε η εταιρία INTERVIEW τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, ήταν ποσοτική με μέθοδο δειγματοληψίας την στρωματοποιημένη guotas, σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε δημοτικής ενότητας, ενώ το δείγμα ήταν 655 άτομα ηλικίας πάνω από τα 17 έτη.
Το στατιστικό σφάλμα βρίσκεται στο- 3.5%, η εμπιστοσύνη στο 95%, με στάθμιση τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2019, αλλά και των εθνικών εκλογών του περασμένου Ιουνίου.

dimoskopisi interview xrisafis dimos serron favori3 11zon


Ο κ.Χρυσάφης στην μέτρηση λαμβάνει ποσοστό 51%, με την τελική εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος να βρίσκεται μεταξύ 58 και 62%, η κ. Μητλιάγκα λαμβάνει σήμερα ποσοστό 27,8% και στην τελική του εκτίμηση στο τελικό αποτέλεσμα παίρνει ποσοστό μεταξύ 30 και 34%, ενώ η κ. Τούσκα λαμβάνει ποσοστό 3.9% με τελική εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος να κυμαίνεται μεταξύ 3.7 και 5.7%.

Όσο για τους αναποφάσιστους σήμερα βρίσκονται στο 17,3%, μόλις τρεις βδομάδες πριν τις εκλογές.

Μεταξύ της πόλης και των χωριών

dimoskopisi interview xrisafis dimos serron favori2 11zon

Αναλυτικά μεταξύ της πόλης και των χωριών ο κ.Χρυσάφης λαμβάνει στην μεν πόλη των Σερρών ποσοστό 47.5% ενώ αντίθετα στα χωριά το ποσοστό του ανεβαίνει στο 60.9%.

Η κ. Μητλιάγκα στην πόλη των Σερρών λαμβάνει ποσοστό 32% και στα χωριά μόλις 17,4%, ενώ η κ. Τούσκα παίρνει το 3.3% της πόλης και το 4.3% των ψηφοφόρων του Δήμου μας.

Ηλικίες μεταξύ 17/55

dimoskopisi interview xrisafis dimos serron favori4 11zon

Στις ηλικίες μεταξύ 17/55 ο κ.Χρυσάφης παίρνει το 49,4% των ψήφων και στις ηλικίες 56-65 το 52.4%, ενώ στις ίδιες ηλικίες μεταξύ 17/55 η κ. Μητλιάγκα λαμβάνει παίρνει το 28,2% των ψήφων και στις ηλικίες 56-65 το 27,4%.
Στις ηλικίες μεταξύ 17/55 η κ. Τούσκα παίρνει το 4.7% των ψήφων και στις ηλικίες 56-65 το 3.6%, ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 17.6% στις ηλικίες μεταξύ 17/55 χρονών και στο 16.7 στις ηλικίες 56-65 ετών.

Με βάση το φύλο


Με βάση το φύλο ο κ. Χρυσάφης παίρνει το 57.1% των ανδρών και το 44,7% των γυναικών, ενώ αντίθετα με βάση το φύλο η κ. Μητλιάγκα παίρνει το 25% των ανδρών και το 30.6% των γυναικών, ενώ η κ. Τούσκα παίρνει το 4.8% των ανδρών και το 3.5% των γυναικών.

Όσο για τους αναποφάσιστους στους άνδρες το ποσοστό είναι στο 13.1%, ενώ αντίθετα στις γυναίκες το ποσοστό είναι στο 21,2%.

Συμμαχία Σερραίων: Μαζικό παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου!

Κώστας Σαραφίδης: Άλλος με τη βάρκα μου (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ)

Πρώτος ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά εντάχθηκε στις «Νταντάδες Της Γειτονιάς»!

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Μαλλιαράς υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος!

Γιώργος Κουτσάκης: Γιατί δεν λέει κουβέντα για τη ΔΕΥΑΗ ο κ. Κοτσακιαχίδης;

ΣΥΡΙΖΑ: Επικρατέστερος ο …Κασσελάκης σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

Parfait
Exit mobile version