Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Χρήστος Παπαστεργίου: Άσχημη η κατάσταση του νοσοκομείου Σερρών

Επίσκεψη στην πόλη μας πραγματοποίησε προχθές ο κ.Χρήστος Παπαστεργίου, που είναι ο επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού Κέλυ Βαλταδώρου, Δημήτρη Πουλτουρτζίδη και Γιώργο Τρέντσιο.

Τα στελέχη της παράταξης συναντήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο, με τον πρόεδρο κ. Άλκη Απιδόπουλο και στελέχη της διοίκησης, στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και στο νοσοκομείο με τον πρόεδρο των γιατρών κ. Βαγγέλη Παπαμιχάλη και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Μετά τις συναντήσεις, ο κ. Χρήστος Παπαστεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω κατ’ αρχάς να εκφράσω την θλίψη όλων μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους, για την απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή. Ενός αυτοδιοικητικού, με μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνική και πολιτική ζωή των Σερρών.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συναντήσαμε

Στην τωρινή συγκυρία προέχει η αντιμετώπιση της πανδημίας και άρα η προώθηση των εμβολιασμών. Αυτό που από κοινού συμφωνήσαμε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Συζητήσαμε με τον κ. Σπυρόπουλο και τον κ. Απιδόπουλο τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Περιφέρεια, προς τον σκοπό αυτό και τις οποίες έχω την τιμή να συντονίζω, κατόπιν της σχετικής πρότασης του κ. Τζιτζικώστα και των επικεφαλής των άλλων παρατάξεων.

Παράλληλα αναφερθήκαμε, αντίστοιχα, στα ζητήματα της Π.Ε. Σερρών και στα θέματα της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Σπυρόπουλο για τα εξαιρετικά του δώρα, που προβάλλουν τις Σέρρες και συγχαίρω τον κ. Απιδόπουλο για την νίκη του στις πρόσφατες εκλογές του Εργατικού Κέντρου.

Lavera

Δυστυχώς όμως, η κατάσταση του νοσοκομείου Σερρών, όπως την ανέλυσε, με στοιχεία ο κ. Παπαμιχάλης και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, «θολώνει» πολύ την προοπτική αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά και γενικότερα των υγειονομικών ζητημάτων.

Η μεγάλη υποστελέχωση και ο ανεπαρκής οργανισμός του νοσοκομείου είναι τα μείζονα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ενώ εμείς θα συμβάλλουμε, όσο μπορούμε, σε αυτήν την κατεύθυνση.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση τον πρόεδρο των γιατρών κ. Παπαμιχάλη και τους εκπροσώπους των εργαζομένων και στο πρόσωπό τους συγχαίρουμε, με σεβασμό, τους συναδέλφους τους που δίνουν την μάχη καθημερινά υπό σκληρές συνθήκες».

Όσο για το πρόγραμμα της περιοδείας που περιλάμβανε και επίσκεψη στον δήμο Βισαλτία, η οποία λόγω έκτακτης υποχρέωσης του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Μασλαρινού δεν υλοποιήθηκε, ο κ. Παπαστεργίου υποσχέθηκε η επίσκεψη αυτή να πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Όσο για την ενέργεια του υποδιοικητή να βγάλει έξω τις κάμερες και τους δημοσιογράφους από την ενημέρωση του κ. Παπαστεργίου, δεν ακούστηκαν και τα καλύτερα

Άλλωστε καθαρός ουρανός δεν φοβάται

Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version