Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Αίολη και παράνομη η παραχώρηση

Μοιράσου το...

Αίολη και παράνομη χαρακτήρισε την απόφαση για το στρατόπεδο Παπαλουκά ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά τη τοποθέτηση του στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η γη των Σερραίων απαιτεί κοινές δράσεις και κοινή διεκδίκηση από το δημοτικό συμβούλιο για αυτό και θα κατέβει αντιπροσωπεία από τις παρατάξεις του Δήμου μας ώστε να ξεκαθαρίσει στο Υπουργείο Άμυνας ποια είναι η θέση των Σερραίων. 

“Για αυτό και πρέπει να πάμε ενωμένοι” τόνισε ο Δήμαρχος για ένα συγκεκριμένο μέλος του δημοτικού συμβουλίου που όπως τόνισε ο Χρυσάφης χρησιμοποιεί την αίολη επιχειρηματολογία του ΤΕΘΑ.

PANAGIOTIS SPIROPOULOS

Υπήρξε μια απόφαση παράνομη για το στρατόπεδο των Σερρών που δεν έχει νομική βάση ανέφερε ο Δήμαρχος στη τοποθέτηση του για το στρατόπεδο ενώ σε συνομιλία του με τον Μητροπολίτη σχετικά με τη δημιουργία παιδικού σταθμού στο χώρο του στρατοπέδου Παπαλουκά, τόνισε πώς η κατάσταση αυτή θα μπορούσε  να αποφευχθεί αν υπήρχε επικοινωνία με την Μητρόπολη νωρίτερα. Στην επικοινωνία του με τον Σεβασμιώτατο ανέφερε πώς ο Μητροπολίτης δεν γνώριζε ότι η έκταση αυτή ανήκει στον Δήμο Σερρών.

Για εμάς υπάρχει μεθόδευση από τη πλευρά του Ταμείου Εθνικής Άμυνας ώστε να ισχυροποιήσει την ανίσχυρη θέση του, και συγκεκριμένα “στηλώνουν τα πόδια τους” κάποιοι στρατιωτικοί γιατί θα χάσουν συντεχνιακά συμφέροντα συμπλήρωσε ο κ. Χρυσάφης.

 Όποιος διεκδικεί ένα ακίνητο κάνει αγωγή στον κτηματολογικό δικαστή κατέληξε ο Δήμαρχος που απαντώντας στη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων που κάνει λόγο για απραξία από πλευράς του δήλωσε πώς “Δεν ανοίγεις διάλογο για κάτι το οποίο σου ανήκει και εδώ και 16 χρόνια δεν το έχει διεκδικήσει κανείς”.

Ο Δήμαρχος τόνισε πώς είναι σε εξέλιξη και έχουν ήδη υλοποιηθεί μελέτες για το Πολιτιστικό Πάρκο, ενώ με τη βοήθεια του τέως υπουργού Κώστα Καραμανλή έχουν κατατεθεί μελέτες στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ για την αξιοποίηση των κτιρίων και τη δημιουργία δημοτικής βιβλιοθήκης αλλά και μουσείο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Όσο για το πρόσωπο που αντιδρά στο ψήφισμα και την θέση πως τα στρατόπεδα είναι των Σερραίων να πω πως είναι επικεφαλής παράταξης, συνταξιούχος και …γυναίκα!

Ψάξτε, ψάξτε και θα το …βρείτε!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version