ΠPOΣOΧH: Τα 6 Συμπτώματα Ένα Μήνα Πριν Την Καρδιακή Προσβολή!

ΠPOΣOΧH:  Τα 6 Συμπτώματα Ένα Μήνα Πριν Την Καρδιακή Προσβολή!

Γνωρίζατε ότι η κύρια αιτία θανάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι καρδιακές προσβολές; Ο αγχωτικός τρόπος ζωής και η κακή διατροφή συμβάλει στις ασθένειες επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια.

H υγιεινή ζωή μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του στρες στη ζωή σας και να σας βοηθήσει να προστατευτείτε από την καρδιακή ανεπάρκεια. Ακόμα ένα πράγμα που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, ακόμη και σωτήρια, είναι να γνωρίζουμε τα συμπτώματα της καρδιακής ανεπάρκειας ένα μήνα πριν αυτό συμβεί.

Κούραση
Όταν οι αρτηρίες στενεύουν η καρδιά σας λαμβάνει πολύ λιγότερο αίμα από ό, τι στο παρελθόν. Αυτό καθιστά το έργο της καρδιάς πολύ πιο δύσκολο από ότι θα έπρεπε να είναι, αφήνοντας σας να αισθάνεστε υπερβολικά κουρασμένοι και νυσταγμένοι όλη την ώρα.

Δύσπνοια

Όταν η καρδιά σας παίρνει λιγότερο αίμα, αυτό σημαίνει ότι τα πνευμόνια σας δεν είναι σε θέση να πάρουν όσο οξυγόνο χρειάζεται κανονικά. Τα δύο συστήματα εξαρτώνται το ένα από το άλλο, έτσι χωρίς το ένα δεν μπορεί υπάρξει και το άλλο. Εάν έχετε ήδη δυσκολία στην αναπνοή είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό το συντομότερο δυνατόν.

Αδυναμία

Όταν το σώμα σας γίνεται ξαφνικά αδύναμο είναι επειδή οι αρτηρίες γίνονται πιο στενές και δεν επιτρέπουν να γίνει σωστά η κυκλοφορία του αίματος. Έτσι οι μύες σας δεν παίρνουν αυτό που χρειάζονται. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ζαλάδα και κρύος ιδρώτας

Η κακή κυκλοφορία περιορίζει επίσης τη ροή του αίματος στον εγκέφαλό σας. Αυτό είναι απειλητικό για την ζωή σας. Που έχει σαν πρώτη αιτία την ζάλη. Δεν πρέπει να το αγνοήσουμε αυτό.

Πίεση στο στήθος

Αν αντιμετωπίζετε την εμφάνιση των συμπτωμάτων της καρδιακής προσβολής,σίγουρα έχετε βιώσει δυσφορία στο στήθος σας, είτε πρόκειται για μικρής σημασίας πόνο ή δομημένης πίεσης. Αυτό θα αυξάνετε και θα συμβαίνει συνεχώς.

Γρίπη ή συμπτώματα κρυολογήματος

Αν αισθάνεστε ότι έχετε συμπτώματα γρίπης από το πουθενά αυτό θα μπορούσε να είναι επειδή η προσβολή πλησιάζει. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν αναπτύξει ένα κρυολόγημα μόλις λίγες ημέρες πριν από το χτύπημα.

Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε βιώνει αυτά τα συμπτώματα, παρακαλούμε να δείτε ένα γιατρό το συντομότερο δυνατόν. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί μια καρδιακή προσβολή είναι παρατηρώντας τα συμπτώματα νωρίς.
Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, έτσι ώστε να βοηθήσετε κάποιον που το χρειάζεται!

via

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr