ΞΕΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΟΛΠΟ! – ΔΟΥΛΕΥΕΙ 100%!

ΞΕΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΟΛΠΟ! – ΔΟΥΛΕΥΕΙ 100%!

Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει βουλωμένη μύτη

Είναι άβολο και κάνει την ζωή δύσκολη…

Τα χαρτομάντιλα και το φύσημα της μύτης μπορούν να μας τρελάνουν. Μερικές φορές οδηγεί και σε άλλα προβλήματα υγείας, όπως πονοκεφάλους ή πόνους στα ιγμόρεια λόγω της πίεσης και δυσκολεύει την αναπνοή.

Αν και κάποιοι προτιμάνε τα σπρέι για την μύτη, δεν είναι πάντα αποτελεσματικά και δεν κάνουν για όλους. Επίσης, πολλά από αυτά είναι ακριβά και δύσκολα στην χρήση.

Αντί για κάποιο προϊόν που μπορεί να είναι αναποτελεσματικό, δοκιμάστε αυτές τις εναλλακτικές μεθόδους που είναι εντελώς φυσικές και έχουν αποδεδειγμένα αποτέλεσμα.

Είναι τέλειες, γιατί καθαρίζουν την μύτη κατευθείαν!

Το Prevention Magazine έφτιαξε αυτό το βίντεο για να μας δείξει δύο πολύ απλούς τρόπους για να καθαρίσουμε την μύτη μας στην στιγμή.

Η Amy Rushlow, αρχισυντάκτρια του Prevention.com, μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνικές και εξηγεί πώς λειτουργούν.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε παρακάτω πληροφορίες γι’αυτά τα απλά κόλπα!

Η πρώτη μέθοδος είναι το “χτύπημα της γλώσσας”. Ξεκινήστε πιέζοντας την άκρη της γλώσσας στον ουρανίσκο για μερικά δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώστε.

Αμέσως μετά, πιέστε με το δάχτυλο σας στη μέση του μετώπου, ανάμεσα στα φρύδια. Επαναλάβετε την πίεση του σημείου για 20 δευτερόλεπτα και αφήστε. Η μύτη σας θα αρχίσει να καθαρίζει.

Η δεύτερη μέθοδος ονομάζεται “κράτημα της αναπνοής”. Γείρετε το κεφάλι προς τα πίσω, κλείστε την μύτη σας με τα δάχτυλα και κρατήστε την αναπνοή σας για όσο μπορείτε.

Όταν τελικά χρειαστεί να αναπνεύσετε, εισπνεύστε φρέσκο αέρα από τα καθαρά ρουθούνια σας.

Αυτοί είναι οι πιο εύκολοι τρόποι για να ξεφορτωθείτε το βούλωμα στην μύτη. Δείτε στο βίντεο και την επιστημονική εξήγηση των μεθόδων αυτών.

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον να παραπονιέται για βουλωμένη μύτη, δοκιμάστε αυτά τα κόλπα!

via

Related posts

Read previous post:
ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΘΑΡΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΟΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!

Οι γιατροί παρατηρούσαν ποιες περιοχές του εγκεφάλου του χρησιμοποιούσε για να παίξει Ένας καλλιτέχνης της τζαζ από τη Νότια Αφρική,...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr