Βασίλη που έχει άδικο η Λιάνα που μα λέει πως περάσαμε από την Καπετάν Γιώτη στον Κάπτεν ...Αμέρικα;

Γρηγόρης Ζαρωτιάδης: Να γίνει το Αριστοτέλειο ξανά Πανεπιστήμιο!

Μοιράσου το...


«Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, η προσπάθεια για την πρόοδο είναι συνεχής.

Σε δύο μέρες δεν ζητώ απλά τη στήριξή σας διεκδικώντας την ευθύνη του Πρύτανη του ΑΠΘ.

Ζητώ κάτι πολύ πιο σημαντικό: τη συστράτευσή μας!

Από την επόμενη μέρα στις επάλξεις, μαζί όλες κι όλοι, φοιτητές, εργαζόμενες, ερευνητές, καθηγήτριες, για να γίνει το Αριστοτέλειο ξανά Μεγάλο, ξανά Πανεπιστήμιο.

Η μόνη μου δέσμευση: θα είμαι εδώ, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια, τη λογοδοσία, την ακαδημαϊκή μας υπόστασης, προστατεύοντας κι υποστηρίζοντας κάθε μέλος της κοινότητάς μας, χτίζοντας το μέλλον του δημόσιου, δημοκρατικού, σύγχρονου, διαλακτικού ΑΠΘ.

Η μόνη μου υπόσχεση: σε δύο μέρες ξεκινάμε.»

Με αυτά τα λόγια μας ενημερώνει ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ιδρύματος, πως διεκδικεί τον πρυτανικό θώκο του ΑΠΘ.

Οι ηλεκτρονικές κάλπες θα στηθούν στις 24 Μαΐου με το σύνολο των μελών ΔΕΠ του Ιδρύματος να καλείται να εκλέξει τα έξι εσωτερικά μέλη του ΣΔ τα οποία στη συνέχεια θα επιλέξουν τα υπόλοιπα πέντε εξωτερικά μέλη.

Ακολούθως το 11μελές ΣΔ θα εκλέξει τον νέο πρύτανη ο οποίος θα προέρχεται από τα έξι εσωτερικά μέλη και θα είναι συγχρόνως και πρόεδρος του Συμβουλίου. 

Ήδη, κάποιοι καθηγητές του ΑΠΘ έχουν δημοσιοποιήσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι για μία από τις έξι θέσεις των εσωτερικών μελών του ΣΔ.

Πρόκειται για τον αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Χαράλαμπο Φείδα, ο οποίος προέρχεται από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, τον κοσμήτορα της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη και τον Παναγιώτη Σεφερλή, καθηγητή στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου. 

Και εμείς όπως καταλαβαίνεται θα είμαστε με το Σερραίο…

Αμ πως

Σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Κέρδισαν οι ….αγροτοπατέρες!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

Exit mobile version