ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ: TRES JOLIE-PROFESSIONAL GROOMING

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ: TRES JOLIE-PROFESSIONAL GROOMING
Υπεύθυνη: Μπρίνζα Χριστίνα

Grooming Σημαίνει Περιποίηση

Και η περιποίηση συνοδεύεται πάντα με καλή διάθεση και θετικά συναισθήματα. Τα βασικά πλεονεκτήματα στη δουλειά μου είναι οι σπουδές μου πάνω στην ψυχολογία των ζώων. (Με πτυχίο ακαδημίας της Μόσχας -Σχολή Berry Grooming και από την Nadia Leino Φιλανδία). Ακόμα και ο πιο δύσκολος σκύλος έχει το δικό του τρόπο επικοινωνίας. Στα πακέτα προσαρμογής μετά από την τρίτη – τέταρτη επίσκεψη το ζώο δέχεται πιο ευχάριστα την περιποίηση του. Το γεγονός είναι ότι το ζώο δεν μπορεί να μας πει ότι δεν του αρέσει κάτι, αλλά το δείχνει με τον τρόπο του. Ο σκοπός μου είναι στα πρώτα λεπτά της επαφής, να κάνω το ζωάκι να με εμπιστευτεί και να με αφήσει να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται πιο ήρεμα και ευχάριστα.

Συμβουλές για Περιποίηση στο σπίτι!

1) Ο μεγαλύτερος μύθος του καλοκαιριού είναι ότι δροσίζονται τα ζώα κουρεύοντας τα “γουλί”. Ένα τακτικό βούρτσισμα, περιποίηση και μπάνιο μας δίνουν ως αποτέλεσμα ένα υγιής μανδεία, ο οποίος είναι η καλύτερη προστασία από το κρύο, αλλά δίνει καλύτερη μόνωση και στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ειδικά στα σκυλάκια που έχουν διπλό τρίχωμα, το καλοκαίρι δεν ξεχνάμε να τα βουρτσίζουμε όσο γίνεται πιο τακτικά. (Απελευθερώνοντάς το χνούδι από τους κόμπους αφήνουμε το δέρμα να αναπνέει). Έτσι το ζώο λαμβάνει την προστασία του από τα εγκαύματα του ήλιου και τα υπτάμενα έντομα – κουνούπια και σκνίπες.

2) Πλύσιμο και μπάνιο ενός κατοικίδιο σκύλου. Παρόλο που με το πλύσιμο καθαρίζονται τα μαλλιά και το δέρμα, ένα μασάζ προσφέρει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και παραμένει ένας από τους τρόπους επικοινωνίας με τον αγαπημένο ιδιοκτήτη.

Tres Jolie-Αγάπη, άποψη και θετική διάθεση.

  • Η περιποίηση και όλα τα είδη κουρέματος γίνονται χωρίς νάρκωση και διάφορα είδη ηρεμιστικών .
  • Αναλαμβάνουμε περιποίηση γάτας.

Μπορείτε να μας βρείτε στην διεύθυνση – Σέρρες, Θεσσαλονίκης 1, συστεγάζομαι στο κτηνιατρείο « ΊΑΣΙΣ» Βλάχμπεης -Σαμαράς

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2321026869,23210 52 212. Σελίδα μας στο facebook. – Tres Jolie professional grooming

Δείτε ολόκληρο το τεύχος του SocialProfile εδώ

Related posts

Read previous post:
ΜΑΡΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΔΟΥ:EΝΑΡΞΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΣΤΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

Έναρξη στερεών τροφών στα βρέφη Η εισαγωγή των στερεών τροφών αποτελεί αναμφίβολα «δημοφιλές» αλλά και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενο θέμα στην ιατρική...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr