Βασίλη που έχει άδικο η Λιάνα που μα λέει πως περάσαμε από την Καπετάν Γιώτη στον Κάπτεν ...Αμέρικα;

Αυτά τα 4 ζώδια επηρεάζει η Πανσέληνος της Κυριακής -Μεγάλη πίεση και διλήμματα

Μοιράσου το...

Την Κυριακή 4 Ioυνίου σχηματίζεται Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη επηρεάζοντας 4 ζώδια.

Aπό την Πανσέληνο του Ιουνίου θα επηρεαστούν περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Μάλιστα όσοι είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσουν μεγάλα διλήμματα και γενικότερη πίεση σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα.

Επίσης την ίδια μέρα, Κυριακή 4 Ιουνίου, θα σχηματιστεί και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου που θα φέρει απρόοπτα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Ποια 4 ζώδια επηρεάζει η Πανσέληνος της Κυριακής -Μεγάλη πίεση και διλήμματα
H Πανσέληνος του Ιουνίου που θα γίνει την Κυριακή μας προτρέπει να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική γωνία. Μας καλεί να δούμε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και να μην στεκόμαστε στις λεπτομέρειες.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο:

Δίδυμος

Η Πανσέληνος σας προτρέπει να αποφασίσετε αν μια σχέση ή μια συνεργασία έχει μέλλον για εσάς. Ηρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε αν αξίζει να προσπαθείτε για κάτι που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε τις σχέσεις με άλλη οπτική γωνία και να εστιάσετε στα σημαντικά.

Παρθένος

Η Πανσέληνος φέρνει αλλαγές για τους Παρθένους. Κάποιοι θα μετακομίσουν, ενώ άλλοι θα αλλάξουν δουλειά. Επίσης θα υπάρξουν κάποια προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο. Ενας συνεργάτες στη δουλειά ίσως σας δημιουργήσει μια αναστάτωση και για αυτό θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή.

Τοξότης

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, ήρθε η στιγμή να βάλετε ένα τέλος. Η υπομονή σας εξαντλήθηκε και ό,τι δεν σας ταιριάζει πια ήρθε η στιγμή να το κάνετε πέρα.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα οικογένειας και εργασίας. Θα έχετε αρκετό άγχος, νεύρα και προβλήματα στην επικοινωνία. Υπάρχει περίπτωση να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας σας. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

Ψυχοσάββατο: Τιμάται από τους πιστούς με μνημόσυνα στις εκκλησίες

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

GOTSIKA
Exit mobile version