Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Όλοι την τρέμουν: Αυτό είναι το «χειρότερο» γυναικείο ζώδιο σύμφωνα με τους άνδρες

Ζώδια: Το γυναικείο ζώδιο που θεωρείται άκαρδη, ψυχρή και χειριστική

Όσον αφορά τη συζήτηση για καλύτερο και χειρότερο ζώδιο δεν μπορεί να υπάρξει γενική εφαρμογή για όλους τους ανθρώπους. Ωστόσο ορισμένα ζώδια έχουν κάποια χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαμορφώνεται από τους άντρες που κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιο από τα ζώδια των συντρόφων τους, πρώην ή νυν, είναι το χειρότερο, αποδίδοντάς του μάλιστα τους λόγους για αυτή τη θλιβερή πρωτιά.

Όλοι την τρέμουν: Αυτό είναι το «χειρότερο» γυναικείο ζώδιο σύμφωνα με τους άνδρες

Ζώδια: Οι άντρες τρέμουν την γυναίκα σκορπιό

Οι άντρες , λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν την πρωτιά αυτή στις γυναίκες Σκορπιούς.

Lavera

Το πιο… φοβιστικό ζώδιο για σύντροφό τους, αφού πιστεύεται ότι προσπαθούν να έχουν στον έλεγχό τους κάθε σχέση στην οποία αποτελούν το ήμισυ.

Οι Σκορπίνες, κατά τους άντρες, αποτελούν το πιο χειριστικό ζώδιο και πολλές από αυτές δίνουν την εντύπωση μιας άκαρδης και ψυχρής συμβίας. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η ωμότητα τους. Χωρίς να είναι υποχρεωτικά κακές, κάθε εμπλοκή τους σε σχέση, θα απαιτεί από τον σύντροφό τους γερά νεύρα καθώς θα ακούν με ωμή ειλικρίνεια κάθε άποψη μίας σκορπίνας.

Πολλοί από τους άντρες θεωρούν ότι οι σκορπίνες θέτουν πάρα πολύ υψηλά στάνταρ για τις σχέσεις τους και οι ίδιοι ακροβατούν σε σχοινί σε κάθε λάθος τους στη σχέση. 

Είναι πολύ αυστηρές σε θέματα εμπιστοσύνης και αν την χάσουν δεν την κερδίζει σχεδόν κανείς πίσω εύκολα. Οι άντρες θεωρούν ότι είναι το πιο δύσκολο ζώδιο για να σε ερωτευτεί ενώ είναι τόσο απρόβλεπτες που δεν μπορεί κανείς να είναι ήσυχος ότι την έχει κατακτήσει, ποντάροντας σε μία σταθερότητα που του δίνει η συμπεριφορά του τον πρώτο καιρό μιας σχέσης.

Παρόλα αυτά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, στην οποία οι άντρες πιστεύουν πως αν σε ερωτευτεί Σκορπίνα είναι το ζώδιο που θα σου είναι πιο πιστό και αφοσιωμένο από όλα.

Αυτα τα 6 ζώδια, είναι ψυχοβγάλτες!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version