Βασίλη ο Στέφανος μπορεί να μην τραβάει στη δημοσκόπηση, αλλά έχω την αίσθηση πως τα πάει τέλεια στην ... τηλεθέαση!

Υποψήφιοι βουλευτές με το Πράσινο & Μωβ: Ζώτου Ελεονώρα και Μακρής Θανάσης

Μοιράσου το...

Η συμμαχία Πράσινο & Μωβ έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα πρώτα 100 ονόματα υποψηφίων της για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως “το Πράσινο & Μωβ φιλοδοξεί να προσθέσει χρώμα στην ελληνική Βουλή, να αλλάξει τόσο τον τρόπο που ασκείται η πολιτική, όσο και τις πολιτικές επιλογές, αλλά και τους πολιτικούς συσχετισμούς” και προστίθεται:

“Ήρθε πλέον η ώρα της αλήθειας, της ενίσχυσης της δημοκρατίας, της διαφάνειας, του κράτους δικαίου, των πράσινων πολιτικών, της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, της δικαιοσύνης, της ανατροπής με ευοίωνη ευρωπαϊκή πλεύση. Είναι η ώρα να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στα έδρανα της Βουλής με έργα και πράξεις από τη συμμαχία Πράσινο & Μωβ”.

fani toti

Στα ψηφοδέλτια του κόμματος Πράσινο & Μωβ συμμετέχουν «τόσο παλιότερα όσο και πολλά νέα στελέχη του οικολογικού-πράσινου, φιλοευρωπαϊκού και φιλοζωικού χώρου που σήμερα αποτελούν την Ομάδα των Πράσινων / EFA στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ συμμετέχουν και δύο πρώην ευρωβουλευτές, οι Μιχάλης Τρεμόπουλος και Νίκος Χρυσόγελος

Όσο για το Νομό μας ήδη ανακοινώθηκαν δύο πρόσωπα

Η κ. Ζώτου Ελεονώρα, οικονομολόγος και πρώην νομαρχιακή σύμβουλος και ο Μακρής Θανάσης, εμψυχωτής εργαστηρίων και πρώην περιφερειακός Σύμβουλος Αν. Μακεδονίας – Θράκης

Όχι δεν πρέπει να είναι Σερραίοι ή Σερραικής καταγωγής

Γιατί αν ήταν όλα και θα τους ξέραμε ή θα τους …ακούγαμε!

Θα μου πεις και ο Τρεμόπουλος που είναι Σερραίος και «Σκοπιανός» πόσοι το ξέρουν;

Έλα μου ντε…

Υποψήφια βουλευτής η Καλλιόπη Ευαγγελίδου με την Πλεύση Ελευθερίας

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version