19/03/2024
12.4 C
Serres

1.188 αστυνομικοί σε αεροδρόμια και πύλες εισόδου

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα εκτός από όμορφη χώρα είναι και ένας ασφαλής προορισμός

Με 1.188 αστυνομικούς ενισχύονται, σε πρώτη φάση, αεροδρόμια και πύλες εισόδου στη χώρα μας, εν όψει της τουριστικής περιόδου, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.


Στόχος της συνεργασίας των δυο υπουργείων, όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος είναι να επιβεβαιωθεί διεθνώς ότι η Ελλάδα εκτός από μια όμορφη χώρα είναι και ένας ασφαλής προορισμός και γι’ αυτό οικοδομείται ένα ισχυρό δίχτυ ασφαλείας για κάθε επισκέπτη και φίλο που έρχεται στην πατρίδα μας.

Με αυτόν τον τρόπο, σημείωσε, υποστηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον κλάδο, δημιουργώντας νέες αναπτυξιακές προοπτικές.



Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο για την απόφασή του με την οποία ενισχύεται η πολύ σοβαρή δουλειά που είχε γίνει πέρυσι.

Τόνισε ότι βασικό στοιχείο για να ταξιδέψει κανείς είναι η ασφάλεια, επισήμανε ότι ο τουρισμός είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και εκτίμησε ότι κι εφέτος θα έχουμε μια πολύ δυνατή τουριστική σεζόν.


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε:


«1188 εκπαιδευμένοι αστυνομικοί προστίθενται αυτές τις μέρες στις υπηρεσίες ασφαλείας στα αεροδρόμια της χώρας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Και σταδιακά θα προστεθούν όσοι ακόμη απαιτηθούν, εκεί καθώς και στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας και τα υπόλοιπα σημεία εισόδου και εξόδου στην Ελλάδα. 
 
Το μήνυμα που σήμερα επιβεβαιώνουμε διεθνώς είναι ένα, ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο μια όμορφη χώρα, αλλά και ένας απολύτως ασφαλής προορισμός.  
 
Σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού οικοδομούμε το ισχυρό δίχτυ ασφάλειας και φιλοξενίας, για κάθε επισκέπτη και φίλο που έρχεται στην Πατρίδα μας. 
 
Υποστηρίζουμε, με αυτόν τον τρόπο, τον ελληνικό τουρισμό, ενισχύουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους του κλάδου, που δημιουργεί νέες αναπτυξιακές προοπτικές και εισοδήματα για όλους τους Έλληνες». 


Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:


«Ο τουρισμός παραμένει και ενισχύεται ακόμα παραπάνω ως η βαριά βιομηχανία της χώρας. Είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης με δημιουργία θέσεων εργασίας.

Για αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, τον οποίο ευχαριστούμε, γιατί η πρώτη εικόνα που έχει ο ταξιδιώτης και ο τουρίστας στη χώρα είναι οι πύλες εισόδου, τα αεροδρόμια και οι χερσαίες πύλες εισόδου.

Πέρυσι έγινε μία πολύ σοβαρή δουλειά, η οποία συνεχίζεται και ενισχύεται εφέτος.


Αισθανόμαστε ότι αυτή η μοναδική τουριστική εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες και στους τουρίστες, πλέον σε μία σεζόν η οποία μόνο μεγαλώνει και επεκτείνεται, θα είναι τέτοια που θα έρθει να ακουμπήσει πάνω στην ασφάλεια, βασικό στοιχείο για να ταξιδέψουν οι άνθρωποι στις μέρες μας.



Προσδοκούμε μία πολύ δυνατή τουριστική σεζόν και πολλαπλά έσοδα για την μέση ελληνική οικογένεια».

Γιώργος Γεωργαντάς στη Food Expo – Οι εξαγωγές τροφίμων και ποτών έφτασαν τα 8,1 δις ευρώ

Κώστας Καραμανλής: Υπήρχαν δικλίδες ασφαλείας που δεν χρησιμοποιήθηκαν!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Χώρıσαν Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Σάκης Κατσούλης; – Η απάντηση της πρώην παίκτριας του Survivor σε...

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολλές φόρες μάλιστα η ίδια...

Φuσικοί λıποδıαλúτες: 8 τροφές για αποτоξiνωση στο σuκώτı και γρήγορη απώλεıα βάροuς

Το συκώτι είναι ένα όργανο που παίζει σημαντικό ρόλο στον ανθρώπινο οργανισμό, στην υγεία και στην απώλεια βάρους, για τον λόγο αυτό επιβάλλεται η...

Τι πραγματικά συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον;

Νέα έξοδος της Κέιτ Μίντλετον χωρίς φωτογραφίες – «Φουντώνουν» τα σενάρια για την υγεία της Όχι μία αλλά δύο εμφανίσεις φαίνεται πως έκανε η Κέιτ...

Μαρίνα Πατούλη: Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον γιο της Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση με τον γιο της και την ενασχόλησή...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιώργο Νταλάρα: Αν ήμουν στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας

Ο παρουσιαστής σχολίασε τις δηλώσεις που είχε κάνει η κόρη του τραγουδιστή Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τη σχέση του Γιώργου Νταλάρα με την κόρη του, την Τρίτη 12 Μαρτίου...

Γιουβέτσι με κιμά γκρατινέ

Εναλλακτικό παστίτσιο με κριθαράκι, κιμά και σάλτσα με μυζήθρα, που ταιριάζει πολύ στο κυριακάτικο τραπέζι. Συνολικός Χρόνος: 1:15' Υλικά 600γρ. κιμά μοσχαρίσιο350γρ. κριθαράκι χοντρό4 κουτ. σούπας έξτρα...

Σουπιές με σπανάκι: Μια εύκολη συνταγή για την νηστεία που έρχεται

Μια από τις αγαπημένες συνταγές της Καθαράς Δευτέρας είναι οι σουπιές κοκκινιστές, με σπανάκι, τις οποίες συνήθως συνδυάζουμε με ψωμί και μπόλικο λεμόνι. Πρόκειται για...

Συνέχισε να διαβάζεις