15/05/2024
14.8 C
Serres

Μπράβο στους Ικάρους (παίδες) Πέρασαν στους τελικούς!!

Array

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και στην ομάδα
παίδων των Ικάρων που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια  της B’ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων 2020-2021 που διεξήχθη στο γήπεδο της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα παίδων των Ικάρων κερδίζοντας το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια  της B’ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων καταγράφοντας 4 νίκες και μια ήττα.

Ισοβάθμησε στην πρώτη θέση μαζί με τον Κεραυνό Λάρισας και τους Διόσκουρους Κοζάνηςυπερισχύοντας όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια και κατέλαβε την 1η θέση που οδηγεί στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Τα παλικάρια που θα πάνε στο Πανελλήνιο εκτός από τους προπονητές Μπίλλιο και Αθανασίου είναι οι Αστερίου, Μπανάβας, Τσιώλης, Ανδρικάκης, Θεοφανίδης, Κακλίδης, Χατζόπουλος, Καραπεπερας , Ντωνές , Μιντσώκης , Καπετάκης και Φραγκούλης.

Άντε παιδιά και εις …ανώτερα!

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

Έγραψαν ιστορία οι Ικαροι!!!

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας, η οποία πανηγυρίζει ακόμη την μεγάλη πρόκριση του παιδικού στο Final 6 του Ελληνικού μπάσκετ.

15 χρόνια μετά οι Ίκαροι βρήκαν τον τρόπο και επιστρέφουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες ομάδες.

Πέρασαν 15 ολόκληρα χρόνια από τότε που το παιδικό των Ικάρων του coach Σπανού είχε καταφέρει αυτό το σπουδαίο επίτευγμα κατακτώντας την 6η θέση στο τουρνουά στην Νάουσα.


21/07/21… Το σύνολο του 23χρονου προπονητή Γιώργο Μπίλιου με συνεργάτες τον coach Αθανασίου και τον Θοδωρή Δαλαγκόζη προκρίνεται στην τελική φάση, επικρατώντας του Ζαφειράκη Νάουσας με 53-56 σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το άγχος για την ομάδα μας.

Η ήττα από τους Διόσκουρους Κοζάνης δεν στοίχισε καθόλου τελικά, καθώς οι “κυανοκίτρινοι” είχαν γνωρίσει την ήττα με 3 πόντους και θα μπορούσαν να ηττηθούν μέχρι και με 7.

Η τριπλή ισοβαθμία με Κεραυνό και Διόσκουρους έφερε την ομάδα μας στην κορυφή.

Το ιστορικό παιχνίδι..

Πολύ νευρικά ξεκίνησαν οι Ίκαροι στην αναμέτρηση, αλλά δεν άφησαν την Νάουσα να ξεφύγει με το δεκάλεπτο να κλείνει στο -1 (14-13). Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο οδήγησε στο -2 στο ημίχρονο (29-27).

Στην 3η περίοδο η ομάδα μας, όμως βγήκε αποφασισμένη, ήταν αυτή που ήθελε μόνο την νίκη και προηγήθηκε με 10 (37-47) στο 30′ τρέχοντας επιμέρους σερί 8-20.


Το +10 (44-54) κράτησε μέχρι και το 36′, αλλά το άγχος και η πίεση της Νάουσας οδήγησε στο 50-56 στο 38′.

Η ομάδα μας δεν πέτυχε καλάθι από τότε, έχασε τις κρίσιμες βολές, αλλά έβγαλε τις άμυνες και πήρε την μεγάλη πρόκριση, που οδήγησε σε έξαλλους πανηγυρισμούς σε παρκέ και αποδυτήρια.

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Ερμής Καραγιάννης: Αυτοκτόνησε το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM, Ερμής Καραγιάννης. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του πρώην...

Μελέτης Ηλίας: Επειδή με βλέπουν στην τηλεόραση, ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις στο...

“Είναι αυτό που πας στο super market και ντρέπεσαι να κοιτάξεις τις εκπτώσεις, τις προσφορές” δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας. Ο Μελέτης Ηλίας φιλοξενήθηκε στο Στούντιο...

Γιάννης Καπετάνιος: Έχω πάρει 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε σε συνέντευξή του για το τέλος...

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Μητέρα βρήκε σκάγια μέσα στον κιμά που αγόρασε από...

Βρήκε σκάγια μέσα στον κιμά - Τι υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκε μία γυναίκα από τη Λάρισα, όταν διαπίστωσε...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Εύκολη συνταγή για νερόπιτα -Το ιδανικό σνακ για το γραφείο ή το σχολείο

Η νερόπιτα είναι η πιο εύκολη -και νόστιμη- συνταγή για κέικ που θα φτιάξετε με βασικά υλικά το νερό, το ελαιόλαδο και το αλεύρι...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν κατά του ναζισμού και του φασισμού

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, παρέστη η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.  Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό...

Μήνυση στο γερμανικό κράτος από τον Γιάννη Βαρουφάκη

Μόνη τροχοπέδη στον κατήφορο του γερμανικού κράτους προς τον ολοκληρωτισμό οι αγωγές κι οι αγώνες κατά της ανομίας και της καταπάτησης βασικών ελευθεριών --------- Η πρωτοφανής...

Συνέχισε να διαβάζεις