Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστούς αλμυρούς λουκουμάδες!
Array
Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλιτζάνι κρύα μπίρα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
300 γρ. φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Παίρνετε ένα μπολ και ρίχνετε μέσα το αλεύρι, την μπίρα, το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε στο μείγμα την φέτα και ανακατεύετε. Τηγανίζετε τους λουκουμάδες σε καυτό λάδι, μέχρι να πάρουν την χαρακτηριστική τους χρυσοκίτρινη απόχρωση. Τους τοποθετείτε τέλος, σε απορροφητικό χαρτί πριν τους σερβίρετε, για να απορροφηθεί το περιττό λάδι και να μην χαλάσει την εικόνα του σερβιρίσματος.
Άκρως αποκαλυπτικοί αλλά και με πολύ χιούμορ ήταν οι ηθοποιοί και συνεργάτες του διάσημου σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμου
κατά την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση...
Έφτασε η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας!
Μετά από τόσες ώρες ορθοστασίας και κούρασης το σώμα έχει βιώσει την εξάντληση στο πετσί του κι ένα ντους...
Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.
Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια είπε...
Ψάρεμα: Ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται άμεσα.
Αλλάζουν όλα στο ερασιτεχνικό ψάρεμα, καθώς συστήνεται Μητρώο Άδειας για τους ερασιτέχνες αλιείς.
Ο Τάσος Χάλαρης εκπρόσωπος της...