19/05/2024
17.6 C
Serres

Aυτοκτovία ή Δoλoφoviα; Η βουτιά θαvάτου στην Πάτρα, η νεκρή 29χρονη και τα μuστήρια σημάδια

Array

Βουτιά θανάτου έκανε μία 29χρονη, πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας, χθες, Παρασκευή, το μεσημέρι, στην Πάτρα.

Περίοικοι και διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Κορίνθου, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, με το άψυχο κορμί της 29χρονης να κείτεται στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των Αστυνομικών, που έσπευσαν στο σημείο, η 29χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας της οδού Ζαΐμη, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι η νεαρή διέμενε στη διπλανή πολυκατοικία, επί της οδού Κορίνθου.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύναμη του ΕΚΑΒ με δικυκλιστή και κινητή μονάδα, αλλά, δυστυχώς, ο θάνατος της 29χρονης ήταν ακαριαίος.

Ένα πακέτο τσιγάρα και ένας αναπτήρας που πετάχτηκαν από ψηλά προς το σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της 29χρονης, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν αρχικά το σενάριο κάποιος να έσπρωξε τη νεαρή από το μπαλκόνι, έχοντας προηγηθεί κάποιο επεισόδιο ανάμεσά τους, όμως, μετά από άμεση και εξονυχιστική έρευνα, το ενδεχόμενο κάποιος να πέταξε το πακέτο και τον αναπτήρα, αποκλείστηκε.

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούσαν την ταυτότητα της νεαρής γυναίκας, καθώς τα τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση, καθιστούσαν αδύνατη την ταυτοποίηση της σορού.

Ένα τατουάζ στο άψυχο σώμα της ξετύλιξε το νήμα, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν αρχικά το διαμέρισμά της και στη συνέχεια την οικογένειά της.

Η πρώτη που ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό ήταν η μητέρα της, η οποία εκείνη την ώρα εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ.

Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου της 29χρονης

Μυστήριο καλύπτει τους λόγους που οδήγησαν μια νεαρή κοπέλα να πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της, αν και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγή:fumara

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Κι όμως τα Σκυλιά Καταλαβαίνουν ΟΛΑ όσα τους λέμε. Νέα έρευνα ανατρέπει τα...

Γνωρίζατε ότι τα ζώα αυτά μπορούν να μάθουν τη γλώσσα μας και να καταλαβαίνουν και τον τόνο της φωνής μας; Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί...

Έμα Στόουν από Κάννες: «Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι η μούσα μου!»

Άκρως αποκαλυπτικοί αλλά και με πολύ χιούμορ ήταν οι ηθοποιοί και συνεργάτες του διάσημου σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμου κατά την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση...

Ποιο σημείο του σώματος πλένεις πρώτο; Μάθε τι δείχνει για την προσωπικότητά σου!

Έφτασε η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας! Μετά από τόσες ώρες ορθοστασίας και κούρασης το σώμα έχει βιώσει την εξάντληση στο πετσί του κι ένα ντους...

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες και μετά τρώνε …κέρατο!!

Οι κάλτσες την ώρα του $εξ, η ρουτίνα και η βιασύνη είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν τις γυναίκες να απατούν, σύμφωνα...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες και μετά τρώνε …κέρατο!!

Οι κάλτσες την ώρα του $εξ, η ρουτίνα και η βιασύνη είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν τις γυναίκες να απατούν, σύμφωνα...

Γιάννης Μαλούχος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού του, Βασίλη Ο Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε...

Απίστευτο: Είχε πρησμένο πέος επί 17 χρόνια – Η νόσος από την οποία έπασχε

Ένας άνδρας που υπέφερε για χρόνια από άκρως ενοχλητικά συμπτώματα αγνώστου αιτίας, τελικά θεραπεύτηκε μετά από μια διάγνωση - σοκ Μια εξαιρετική ιατρική περίπτωση, που...

Συνέχισε να διαβάζεις