18/05/2024
19.1 C
Serres

Ρεκόρ υποψηφίων από Χρυσάφη – Τάτσιο και Πλιάκου!

Array

Σε όλο το Νομό Σερρών έχουμε μόλις 23 υποψηφιότητες δημάρχων με το ρεκόρ να ανήκει στον Αλέξανδρο Χρυσάφη για τις Σέρρες, τη Βάνα Πλιάκου στη Βισαλτία και στον Γιώργο Τάτσιο στη Σιντική.

karipidis papafotiou

253 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Τάτσιος στη Σιντική ενώ 211 η Βάνα Πλιάκου στη Βισαλτία

Στο Δήμο Σιντικής έχουμε τέσσερις υποψηφιότητες.


Τον νυν δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη με 242 υποψηφίους , τον φαρμακοποιό κ.Γιώργο Τάτσιο 253 υποψηφίους, τον δημοτικό σύμβουλο Ιωσήφ Παναγιωτίδη χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων και την Ιωαννίδου Μαρία από πλευράς του ΚΚΕ και «Λαικής Συσπείρωσης».

Στο Δήμο Βισαλτίας κατεβαίνει ο νυν δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός που δεν έκανε ακόμα ανακοίνωση για τον αριθμό των υποψηφίων και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βάνα Πλιάκου με 211 υποψηφίους. Ενώ αισθητή την παρουσία του αναμένεται να κάνει και ο Τσομετζίδης Παναγιώτης που κατεβαίνει για λογαριασμό της «Λαικής Συσπείρωσης».

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

Στο Δήμο Νέας Ζίχνης αντίπαλοι θα είναι ο νυν δήμαρχος Παντελής Μπόζης με 144 υποψηφίους και άλλους 146 υποψηφίους ο Παύλος Κομβολίδης, ενώ παρούσα στην διαδικασία των εκλογών θα είναι και η Μπρούτζιου Ζωή για λογαριασμό της «Λαικής Συσπείρωσης».

Συνεπώς 23 οι υποψήφιοι δήμαρχοι, σχεδόν δέκα λιγότεροι από την περασμένη τετραετία!

Βλέπετε είχαν δίκιο οι δήμαρχοι που ήθελαν τόσους πολλούς υποψηφίους μαζί τους
Για να μην μπορούν να κάνουν όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμό!
Σωστά;


Συνεπώς στο Νομό μας έχουμε μόλις 23 υποψηφιότητες. Κι αυτό γιατί όπως μάθαμε στο τέλος δεν κατέβηκε η Λαική Συσπέιρωση στο Δήμο Ηράκλειας.

Συνεπώς αν βγάλουμε έξω την Λαική Συσπείρωση οι υποψηφιότητες είναι 17!

Οι λιγότερες από την θεσμοθέτηση του Καλλικράτη!

strikos mpakalis


Στο Δήμο Σερρών λοιπόν έχουμε μόλις τρεις υποψηφιότητες , οι λιγότερες που υπήρξαν ποτέ στις Σέρρες, από ιδρύσεως του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα τον νυν Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη με 300 υποψηφίους, την δημοτική σύμβουλο κ.Βαρβάρα Μητλιάγκα με 218 υποψηφίους και την κ. Έλενα Τούσκα με 84, μια νέα κοπέλα που επελέγη να εκπροσωπήσει την πλευρά της «Λαικής Συσπείρωσης»


Στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά έχουμε τρεις υποψηφιότητες.

katirzoglou fotiadis

Τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Νότα με 147 υποψηφίους, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Τσούκαλο που δεν ανακοίνωσε υποψηφίους και τον Στέργιο Νικητόπουλο από πλευράς του ΚΚΕ και «Λαικής Συσπείρωσης» που επίσης δεν ανακοίνωσε υποψηφίους.

Στο Δήμο Αμφίπολης τέσσερις συνδυασμοί κατεβαίνουν στις εκλογές και συγκεκριμένα ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Μελίτος με 89 υποψηφιότητες και τον καλό φίλο Νίκο Μπακάλη στο πλευρό του, υποψήφιο Πρόεδρο στην Πρώτη, το χωριό των Καραμανλήδων.

Έπεται ο νυν δήμαρχος Στέργιος Φραστανλής με 110 υποψηφίους και ο δημοτικός σύμβουλος Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος με 86 υποψηφίους και τέλος την δημοτική σύμβουλο Άννα Άντζιου με 37 υποψηφιότητες για λογαριασμό της «Λαικής Συσπείρωσης».

Στο Δήμο Ηράκλειας υποψήφιοι θα είναι μόλις τρεις συνδυασμοί μιας και την τελευταία στιγμή ο Μενέλαος Βλάχβεης χωρίς βέβαια ανακοίνωση υποψηφιοτήτων που όμως έκανε πλήρη συνδυασμό και θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές.

Παρόντες και ο νυν δήμαρχος Γιώργος Κουτσάκης, ο πρώην Δήμαρχος Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, ενώ στο τέλος η Δέσποινα Χατζίδου από πλευράς ΚΚΕ και «Λαικής Συσπείρωσης» δεν έκανε ψηφοδέλτιο και δεν θα κατέβει στις εκλογές.

Το γιατί όμως κρατούν τον αριθμό των υποψηφίων τους ως επτασφράγιστο μυστικό δεν το ξέρω, αλλά..

Κυριακή κοντή …γιορτή!

Κώστας Μελίτος: Ένα πλήρες ψηφοδέλτιο Νίκης στον Δήμο Αμφιπολης!

Νομός Σερρών: 24 υποψηφιότητες για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Πρώτος ο Δημήτρης Νότας παρουσίασε το συνδυασμό του – Συνεχίζουμε μαζί!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Στις Ευρωεκλογές του 20241.168 υποψήφιοι για 21 έδρες

Στους 1.168 ανέρχονται οι συμπολίτες μας που έλαβαν το χρίσμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή και διεκδικούν στις 9 Ιουνίου τη λαϊκή ψήφο, η οποία μπορεί...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Αισιόδοξες προοπτικές για τον τουρισμό στην Κεντρική Μακεδονία

Στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη Μέση Ανατολή, την Arabian Travel Market, στο Ντουμπάι, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη...

Το Σάββατο 18 Μαΐου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου- Πορεία Μνήμης...

Ο Δήμος Σερρών με αφορμή την επέτειο της 19ης Μαΐου 1919, ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας διοργανώνει την «ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ», το Σάββατο...

Το πώς κινεί το κεφάλι της μια γυναίκα δείχνει αν είναι ψυχοπαθής

Μια απλή κίνηση ή έλλειψη κίνησης του κεφαλιού θα μπορούσε να είναι σημάδι ψυχοπάθειας σε μια γυναίκα. Σε μια νέα μελέτη, ερευνητές στο Τμήμα Ψυχολογίας...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

ΔΕΗ: «Καταργείται» η μέτρηση του ρεύματος – Τι θα γίνει

Μία μεγάλη αλλαγή στην καταμέτρηση του ρεύματος ετοιμάζει η ΔΕΗ προσεχώς. Ο λόγος για τους έξυπνες μετρητές του ΔΕΔΔΗΕ που θα… καταργήσουν τον παλιό τρόπο μέτρησης...

Πάολα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ Eurovision .Ούτε βλέπω, έχει κάτι κιτς»

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια είπε...

15 Μαΐου-Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Πώς οι «ρίζες» μας επηρεάζουν την υγεία μας

Kάθε χρόνο στις 15 Μαΐου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας που καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η οικογένεια είναι ο...

Συνέχισε να διαβάζεις