18/05/2024
14.3 C
Serres

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: «Δεν είχε κλείσει το κεφάλαıο μεταξύ τους», λέει ο Νίκος Γεωργιάδης

Array

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες η σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, καθώς ο επιχειρηματίας είχε ζήσει έναν έντονο έρωτα με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, για όσα έχουν συμβεί.

«Η σχέση της Κατερίνας και του Φίλιππου, είναι μία σχέση με πάρα πολλά κεφάλαια. Αυτό που έγινε θεωρώ ότι είναι αρκετά σοβαρό για εκείνη και θεωρώ ότι την έχει πληγώσει βαθιά.

Αν πρόσεξες, δεν αντέδρασε. Έχει κάνει καλό στην Κατερίνα αυτό που έγινε, έτσι νομίζω εγώ, έτσι αισθάνομαι και την ακούω και καλύτερα αυτές τις ημέρες», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχε κλείσει το κεφάλαιο μεταξύ της Κατερίνας και του Φίλιππου. 

Όταν είχε κάνει μία ανάρτηση από το εστιατόριο του Φίλιππου, ένα post που σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Μία φωτογραφία που φαντάζομαι ότι την είχε τραβήξει ο ίδιος ο Φίλιππος, γιατί μαζί ήταν, μαζί έτρωγαν.

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

Για να γίνει λοιπόν αυτό, γιατί δεν ήταν η μόνη φορά που είχαν συναντηθεί, από την στιγμή που έγινε αυτή η ανάρτηση, εγώ κατάλαβα ότι πια αυτή η επανασύνδεση, που δεν είναι η πρώτη προσπάθεια επανασύνδεσης ανάμεσά τους, πήγαινε καλά».

«Η Κατερίνα με την Δανάη έκαναν παρέα»

Σχετικά με την Δανάη Μπάρκα είπε: «Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω καμία Δανάη, ούτε ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν πιστεύω ότι η Δανάη Μπάρκα είναι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, οφείλεις όμως να προσέχεις αν δεν θες να βγει κάτι. Δεν αρέσει πιστεύω ούτε στη Δανάη αυτό που έχει γίνει. Ούτε αξίζει στη Δανάη να τρώει τόσο μεγάλο μίσος στα social media».


«Η Κατερίνα με την Δανάη έκαναν παρέα, δεν ήταν αυτό που λέμε φίλες-φίλες, δεν ήταν ποτέ κολλητές. Η Κατερίνα είχε συστήσει τον Φίλιππο στη Δανάη.

Η Κατερίνα ξέρω ότι έχει μιλήσει με τον Φίλιππο και όχι μία φορά, περισσότερες. Υπάρχει μία επικοινωνία, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις», σημείωσε.

Επίσης, ο Νίκος Γεωργιάδης εξήγησε ότι: «Το βράδυ της Κυριακής ο Φίλιππος ήρθε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που ήταν ήδη η Κατερίνα.

Πηγαίνει σχεδόν κάθε Κυριακή εκεί, θεωρώ ότι ήξερε ότι θα είναι η Κατερίνα εκεί. Εκείνη όμως δεν θέλησε να μιλήσει μπροστά σε κόσμο και προτίμησε να αποχωρήσει».


«Είναι κάποιες σχέσεις που είναι ιδιαίτερες, αυτή η σχέση είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Αν με ρωτάς, που δεν μου πέφτει και λόγος, εγώ θα ήθελα την Κατερίνα να προχωρήσει στη ζωή της», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Νέα επιστημονική έρευνα μάς δείχνει τον τρόπο για να γίνουμε πλούσιες

Blake Lively: Αποκάλυψε τον έναν κανόνα στον οποίο συμφώνησε με τον Ryan Reynolds, αμέσως μόλις έγιναν ζευγάρι

Από εργοστάσιο παραγωγής Ζάχαρης Real estate η σημερινή ΕΒΖ;

Πηγή:tilestwra

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Το πώς κινεί το κεφάλι της μια γυναίκα δείχνει αν είναι ψυχοπαθής

Μια απλή κίνηση ή έλλειψη κίνησης του κεφαλιού θα μπορούσε να είναι σημάδι ψυχοπάθειας σε μια γυναίκα. Σε μια νέα μελέτη, ερευνητές στο Τμήμα Ψυχολογίας...

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Δεν με αφορά ο θάνατος»

«Είμαι σε μεγάλες φόρμες». Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην καριέρα του και στη σχέση που έχει με τον...

Κώστας Καραμανλής: Πράξη η αντικατάσταση αντλιοστασίων άρδευσης στο ΤΟΕΒ Ψυχικού – Πεθελινού!

Ένα αίτημα ετών σήμερα γίνεται πράξη, με την παράδοση προς χρήση του σύγχρονου συστήματος που αναβαθμίζει αποφασιστικά το αρδευτικό και αποστραγγιστικό δίκτυο του ΓΟΕΒ...

Ένα αλλιώτικο ψωμί με ρύζι

Μια από τις πολύτιμες συνταγές της Εύης Βουτσινά είναι αυτό το ιδιαίτερο ψωμί που περιέχει και μια δόση αρωματικό ρύζι μπασμάτι στη ζύμη του. 20'...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Το μακροβιότερο πείραμα στον κόσμο: Τρέχει από το 1927 και πλέον μεταδίδεται σε live streaming

Δύο από τους επιστήμονες που το ανέβαλαν έχουν ήδη πεθάνει, περιμένοντας αποτελέσματα. Στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ υπάρχει μια έκθεση με το μακροβιότερο εργαστηριακό πείραμα στον...

Αναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου η προσφυγή της ΚΕΔΕ

Για την ακύρωση της επιβολής του τέλους ταφής απορριμμάτων αναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου η προσφυγή της ΚΕΔΕ Αναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου 2024 η εκδίκαση...

Φρίκη στη Λαμία: Ζευγάρι βίασε 19χρονη, ενώ ήταν μεθυσμένη – Την τράβηξαν βίντεο

Έμαθε από φιλικό πρόσωπο ότι την τράβηξαν βίντεο - Τι είπε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα Μήνυση σε βάρος ενός ζευγαριού, ηλικίας 64 ετών, ο...

Συνέχισε να διαβάζεις