Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Πέτρος Αγγελίδης: Ο Χρυσάφης είναι ο Δήμαρχος του θεαθήναι!

aggelidis e vima
aggelidis e vima
Μοιράσου το...

Μετά την κ. Χαραλαμπίδου και ο Πέτρος Αγγελίδης προχώρησε στην κριτική της σημερινής δημοτικής αρχής, ενδεδειγμένος τον μανδύα της Δημοτικής Πρωτοβουλίας

Από την κριτική του δεν ξέφυγε κανείς, πολλώ δε μάλλον οι εκδηλώσεις της δημοτικής αρχής που χαρακτηρίστηκαν επικοινωνιακό σόου με λαμπάκια, πυροτεχνήματα, λουλουδάκια και φιέστες στον βωμό των εντυπώσεων.

Και όλα αυτά με τα έτοιμα χρήματα που βρήκε στο ταμείο του Δήμου από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη, ο κ. Χρυσάφης ο Δήμαρχος του θεαθήναι και των φωτογραφήσεων εδώ και ένα χρόνο έχει δημιουργήσει βιομηχανία δελτίων τύπου και φωτογραφιών.

Για κάθε πλακάκι και λάμπα που αλλάζει στο Δήμο Σερρών εκδίδει δελτία τύπου με φωτογραφίες, προσπαθώντας να παρουσιάσει τις υπηρεσιακές εργασίες ρουτίνας των δημοτικών υπαλλήλων, ως επιτεύγματα.

ZAXARIAS MPOURVANIS


Η δημοτική αρχή μέχρι τώρα κάνει απλή διαχείριση, με μεγάλη δόση επικοινωνιακής πολιτικής και προβολής, της κατάστασης που βρήκε σε όλους τους τομείς του Δήμου Σερρών όπως, κοινωνική πολιτική, πολιτισμός, ΔΗΠΕΘΕ, αθλητισμός παιδεία, καθαριότητα, πράσινο κ.λπ.

Όσο για την λογική Χρυσάφη πως τα έργα που γίνονται ανήκουν μόνον στους Σερραίους, σύμφωνα με τον ίδιο κανείς δεν αμφισβητεί, ότι τα έργα ανήκουν μόνον στον λαό, αρκεί να κατατίθεται παράλληλα όλη η αλήθεια για την υλοποίηση των έργων.

Γιατί ο κ. Χρυσάφης στον απολογισμό του πρώτου χρόνου της δημοτικής αρχής δεν είπε ότι παρουσιάζει το έργο των δημοτών, αλλά το έργο της δημοτικής του αρχής!

Οι λέξεις μάλιστα που κυριαρχούσαν ήταν δρομολογήσαμε, διασφαλίσαμε, ενεργοποιήσαμε, αλλάξαμε, ολοκληρώσαμε, εντάξαμε κ.λπ.

Οπότε σύμφωνα με τον ίδιο τον πρώην δήμαρχο η υποκρισία όσο καμουφλαρισμένη κι αν είναι δεν …κρύβεται!

Και μετά κάποιοι μου λένε πως έριξε γέφυρες ο Αλέκος

Τοίχος και μάλιστα «Μπετόν αρμέ» μπήκε …ανάμεσά τους!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως μετά την εισροή 500.000 € και πλέον στα ταμεία του Δήμου από τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα, επιβάλλεται η υλοποίηση των προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Χρυσάφη, με παράλληλη γενναία μείωση των τελών καθαριότητας σε οικίες, μαγαζιά και …. επιχειρήσεις

Όπως και η αγάπη Αγγελίδη και Χρυσάφη που αποδείχθηκε πως ήταν ψεύτικη, σαν τ’ Απριλιού το χιόνι, που πρωί-πρωί απλώνεται και το μεσημέρι ….λειώνει!

Διαβάστε επίσης για την Θένια Χαραλαμπίδου:

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version