Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Ο Πέτρος Αγγελίδης στον Αλέξανδρο Χρυσάφη: «Διάλογο δεν πρόκειται να ξεκινήσω με το χθες»

Απάντηση του τέως Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη στο δελτίο τύπου του κ. Χρυσάφη  με τίτλο: «Διάλογο δεν πρόκειται να ξεκινήσω με το χθες»

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Χρυσάφης αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας για το αντιπλημμυρικό έργο του χειμάρρου Αγ. Αναργύρων

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Χρυσάφης αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας για το αντιπλημμυρικό έργο του χειμάρρου Αγ. Αναργύρων και παπαγαλίζει, «για τα περί του χθες και ότι δήθεν διάλογο δεν πρόκειται να ξεκινήσει με το χθες», ο άνθρωπος που ασχολείται συνεχώς με το χθες, ο άνθρωπος του προχθές, ο άνθρωπος που με τη νοοτροπία του και τις πρακτικές του μάς  πάει δεκαετίες πίσω.

Η προσπάθεια του κ. Χρυσάφη να χρησιμοποιήσει, χωρίς ντροπή, για το αντιπλημμυρικό έργο, ως εξιλαστήριο θύμα την προηγούμενη δημοτική αρχή, ευθυγραμμιζόμενος με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπυρόπουλο, έπεσε στο κενό και μαζί της και ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης για την υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Αρση εμποδίων και συντήρηση αντιπλημμυρικών έργων χειμάρρων Αγίου Γεωργίου, Αγίου Ιωάννη, Χριστός»

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version