Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Ετήσιο Διεθνές Track Day των Alfisti

Το ετήσιο ραντεβού τους στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, δίνουν οι φίλοι της Alfa Romeo και τα μέλη του Alfisti.gr, που θα συναντηθούν στην πίστα, στο πλαίσιο του 14ο Trackday που διοργανώνουν στην πίστα, την Παρασκευή και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18-19 Μαρτίου. 

Στην τριήμερη εκδήλωση οι Έλληνες Alfisti θα οδηγήσουν τις αγαπημένες τους Alfa Romeo στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του παρελθόντος, αλλά και της νεότερης περιόδου της μάρκας.

Έτσι, την τιμητική τους θα έχουν μοντέλα, όπως η θρυλική 75, η δημοφιλής 156 σε διάφορες εκδόσεις (συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας GTA), αλλά βεβαίως και η σύγχρονη Giulia, το απόλυτο σύγχρονο σπορ σεντάν.

Με τον αριθμό των συμμετοχών προκαθορισμένο στις πενήντα, το Alfisti.gr και το 14ο Trackday στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία-για όσους βρεθούν στις Σέρρες-ν’ απολαύσουν τα αυτοκίνητα της δημοφιλούς ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία διαθέτει πιστό και φανατικό κοινό σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Τάσος Χανλίογλου: Φτάνει πια και για το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version