Βασίλη ο Στέφανος μπορεί να μην τραβάει στη δημοσκόπηση, αλλά έχω την αίσθηση πως τα πάει τέλεια στην ... τηλεθέαση!

Επεισόδιο σε πτήση Παρίσι- Αθήνα: Άνδρας πετούσε φαγητά, έγινε αναγκαστική προσγείωση

Μοιράσου το...

«Επικρατούσε πανικός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού», περιέγραψε επιβάτιδα

Επεισοδιακή ήταν πτήση από το Παρίσι προς την Αθήνα, κατά την οποία προκάλεσε αναστάτωση Γάλλος επιβάτης με συνέπεια ο πιλότος να αποφασίσει να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας που προκάλεσε την αναστάτωση είχε «αλλοπρόσαλλη» συμπεριφορά, περιέγραψε επιβάτιδα της πτήσης, αναφέροντας ότι πετούσε φαγητά και ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς ταξιδιώτες.

«Επικρατούσε πανικός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, μιλώντας στο Open.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί προσήγαγαν τόσο τον συγκεκριμένο άνδρα όσο και έναν φίλο του με τον οποίο ταξίδευε μαζί, μεταξύ των οποίων υπήρξε αρχικά αντιπαράθεση.

savvas rizos

«Αφού μπήκαμε στο αεροπλάνο παρουσίασε μια αλλοπρόσαλλη και επιθετική συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού», είπε η επιβάτιδα της πτήσης.

«Ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς επιβάτες, έσπρωχνε τη θέση του μπροστινού του, πέταξε το φαγητό του στο πάτωμα του αεροπλάνου και προχώρησε προς την Business Class, εγώ φαντάστηκα ότι πήγαινε στον πιλότο και τρόμαξα γιατί οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να επαναφέρουν», περιέγραψε και εκτίμηση πως ο επιβάτης ήταν μεθυσμένος.

Τελικά, πολλοί επιβάτες σηκώθηκαν και έδεσαν τον συγκεκριμένο άνδρα με ζώνες και ένα μαντήλι, συμπλήρωσε, ενώ ο πιλότος ανακοίνωσε ότι θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση αρκετών, αλλά οι αεροσυνοδοί εξήγησαν πως αυτό αποφασίστηκε για την ασφάλεια όλων, εξήγησε η επιβάτιδα της πτήσης.

Εξαιτίας όλου αυτού του επεισοδίου και της αναγκαστικής προσγείωσης, η πτήση έφτασε στον τελικό προορισμό της, την Αθήνα, με δύο ώρες καθυστέρηση, λίγη ώρα μετά τις 03:00 τα ξημερώματα.

Έλληνας ασυρματιστής αφηγείται την παράξενη εμπειρία του στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version