Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Αντιπαράθεση Κοτρώνη – Νυκτοπάτη: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το …χούι!

kotronis niktopatis neaserres e vima stratopedo papalouka
kotronis niktopatis neaserres e vima stratopedo papalouka
Μοιράσου το...

Μπορεί να μην είναι στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το …χούι! Ο λόγος για τον κ. Κοτρώνη που την έπεσε στον κ. Νυκτοπάτη για το στρατόπεδο που …μετονομάστηκε!

Αντιδήμαρχε έργων μετά τα χθεσινά επικοινωνιακά τερτίπια δείτε και την σκληρή πραγματικότητα.

Σε ένα Πάρκο (ο Θεός να το κάνει πάρκο και μάλιστα του δώσατε και βαρύγδουπο όνομα Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ), το οποίο εγκαταλείψατε με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε ΖΟΥΓΚΛΑ, επιλέξατε να συνεχίσετε τα επικίνδυνα επικοινωνιακά σας παιχνίδια .

Συγκεκριμένα μπήξατε τρία παλούκια και τα παρουσιάσατε ως αναβάθμιση του πρώην στρατοπέδου Παπαλουκά.

Οι σημερινές φωτογραφίες σας διαψεύδουν με πάταγο.

panagiotis grigoriadis

Μια έκταση 130 περίπου στρεμμάτων στην οποία τα χόρτα κόπηκαν μόνο μια φορά στη θητεία σας και μάλιστα μόνο στην πλευρά της Προύσσης (οι άλλες επικοινωνιακά σας είναι άχρηστες γιατί δεν φαίνονται από τον δρόμο) θεωρείτε ότι αναβαθμίστηκε αφού μπήξατε επαναλαμβάνω τρία παλούκια για εστίες ποδοσφαίρου.

Βρήκατε τα μόνα ελεύθερα από γαϊδουράγκαθα 200 περίπου τ.μ. παραβλέποντας τα υπόλοιπα χιλιάδες τ.μ. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από όλο το πρώην Στρατόπεδο.

Εδώ χάνετε κατά κράτος ακόμα και από τον πρώην Δήμαρχο τον κ.Αγγελίδη που επί θητείας του κουρευόταν όλα τα χόρτα 3-4 φορές το χρόνο.

Άρα είναι στρατηγική σας να κοροϊδεύετε τους πολίτες με ψέματα, ούτε καν έργα βιτρίνας όπως σας κατήγγειλα προχθές και παρεξηγηθήκατε.

Αλλά όπως είπε ο μεγάλος Αβραάμ Λίνκολν μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

Σας έχουν πάρει χαμπάρι και πολλοί δικοί σας, πολύ υψηλά ιστάμενοι αυτοδιοικητικοί με κύρος στην Σερραϊκή κοινωνία.

Δεν έχασε την ευκαιρία όμως ο κ. Νυκτοπάτης και απάντησε λέγοντας


«Το σίγουρο είναι ότι συμφωνούμε σε αυτό που είπε ο μεγάλος Αβραάμ Λίνκολν μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
Με βάση τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα εσείς δεν καταφέρατε να ξεγελάσετε αρκετούς για πολύ καιρό .
Εγώ αν είμαι γερός και είμαι υποψήφιος θα κριθώ από τους συνδημότες μας.

Όσο για εμάς θα προσθέσουμε πως τα σοβαρά επιχειρήματα του αντιπάλου, καλό θα είναι να τα απορρίπτεις με χιούμορ, ενώ τα αστεία με … σοβαρότητα!

Άλλωστε η φαντασία δόθηκε στον άνθρωπο για να τον αποζημιώσει γι’ αυτό που δεν είναι, ενώ το χιούμορ δόθηκε για να τον αποζημιώσει γι’ αυτό που είναι.

Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version