Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Τι νομίζουμε ότι προσέχουν σε εμάς οι άντρες – αλλά στην πραγματικότητα δεν τους απασχολεί καθόλου σύμφωνα με έναν relationship expert

Μοιράσου το...

Kάθε καινούριο ραντεβού, αλλά ακόμα και μια μακροχρόνια σχέση, μας προκαλεί ερωτήματα όπως: Μήπως δεν του αρέσω πια, τώρα που δεν έχω το σώμα που είχα κάποτε; Και αν βγούμε και μεθύσω/φάω πάρα πολύ/κάνουμε έρωτα από το πρώτο ραντεβού, τι θα σκεφτεί για εμένα;

Αυτές τις απορίες θα έπρεπε να τις έχουμε αφήσει πίσω μας προ πολλού, τώρα που υποτίθεται ότι εξελίσσεται η ανθρωπότητα και καταρρίπτονται τα ταμπού του παρελθόντος, και δεν είναι ποτέ πολύ αργά να το κάνουμε. Ειδικά αφού και ένας relationship expert, ο James Michael Sama, μας διαβεβαιώνει ότι οι άντρες δεν προσέχουν όλα όσα νομίζουμε ότι προσέχουν. Ή τουλάχιστον οι άντρες με τους οποίους αξίζει να ασχοληθούμε.

Να λοιπόν τι δεν απασχολεί τους άντρες, σύμφωνα με τον James:

«Δεν μας νοιάζει αν μια μέρα δεν έχετε τέλεια μαλλιά ή μακιγιάζ. Για εμάς μετράει η προσπάθεια να δείχνετε όμορφες, είτε για εσάς τις ίδιες είτε για μια εκδήλωση είτε για το πρώτο ραντεβού μαζί μας. Αλλά μην είστε τόσο αυστηρές με τον εαυτό σας.

»Δεν μας νοιάζουν τα λίγα επιπλέον κιλά που θέλετε να χάσετε. Όλοι έχουμε ανασφάλειες – και οι άντρες. Αν δεν έχουμε σώμα μοντέλου, κι εμείς θα θέλαμε να κάνουμε αλλαγές στο δικό μας. Μόνο που δεν μιλάμε τόσο πολύ γι’ αυτό. Το πιθανότερο είναι να μην προσέξουμε καν τις λεπτομέρειες που σας κάνουν να νιώθετε άβολα.

panagiotis grigoriadis

»Δεν μας νοιάζει αν βγάζετε περισσότερα χρήματα από εμάς. Ή λιγότερα. Ή τα ίδια. Ή οτιδήποτε σχετικό. Οι άντρες που δεν έχουν ανασφάλειες ενδιαφέρονται για το ποιες είστε και για το πώς μάς κάνετε να νιώθουμε όταν είμαστε μαζί σας, όχι για το επάγγελμά σας.

»Δεν μας νοιάζει αν πιείτε λίγο παραπάνω σε ένα ραντεβού. Δεν μας πειράζει αν χαλαρώσετε λίγο παραπάνω ή αν αρχίσετε να γελάτε λίγο περισσότερο μετά το κρασί. Αν νιώθετε άνετα μαζί μας, θα νιώθουμε κι εμείς άνετα μαζί σας. Ωστόσο, καλό είναι να μην το παρακάνετε με το ποτό. Και να ξέρετε ότι ένας καλός άντρας δεν θα εκμεταλλευτεί την κατάστασή σας.

»Δεν μας νοιάζει πότε θα κάνετε έρωτα μαζί μας. Είτε είναι στο πρώτο είτε στο πέμπτο ραντεβού, αυτό δεν θα αλλάξει το αν θα θέλουμε να σας ξαναδούμε. Δεν θα σας κρίνουμε ούτε θα σταματήσουμε να σας παίρνουμε τηλέφωνο.

»Δεν μας νοιάζει αν μας στείλετε πρώτες μήνυμα. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι αυτό δείχνει απόγνωση, αλλά δεν ισχύει. Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται, θα χαρεί να δει το όνομά σας στην οθόνη του κινητού του – κι αυτό θα τον απαλλάξει από την πίεση να κάνει την πρώτη κίνηση.

»Δεν μας νοιάζει η εμφάνισή σας όταν ξυπνάτε. Έχω ακούσει για κάποιες γυναίκες που αποφεύγουν ο άντρας να διανυκτερεύσει στο σπίτι τους ή που κοιμούνται με μακιγιάζ γιατί δεν θέλουν να τις δει όπως είναι το πρωί. Στην πραγματικότητα, δεν μας ενδιαφέρει. Ένας άντρας που θέλει να κοιμηθεί μαζί σας σας θεωρεί όμορφες όπως κι αν είστε.

»Δεν μας νοιάζει τι παραγγέλνετε στο εστιατόριο. Αν θέλετε μπριζόλα, μπορείτε να την παραγγείλετε. Δεν θα κάνει καμία διαφορά το αν είμαστε μαζί σας. Ενδώστε στις επιθυμίες σας.

»Δεν μας νοιάζει αν βρίζετε. Όπως δεν είναι “θηλυκό” δεν είναι ούτε “ευγενικό για έναν άντρα” αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, σε όλους συμβαίνει. Καλό είναι να είμαστε πιο συγκρατημένοι όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο ή με συγγενείς, αλλά κανένας δεν θα διαμαρτυρηθεί αν σας ξεφεύγουν, πού και πού, μερικές “άκομψες” λέξεις.

»Δεν μας νοιάζει αν δεν είστε τέλειες. Κανένας δεν είναι τέλειος. Για την ακρίβεια, αυτή η λέξη δεν έχει νόημα, γιατί σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό για τον κάθε ένα από τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη».

«Είχα φτάσει 45 κιλά, δε μπορούσα να καταπιώ»: Καθηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version