Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Αθανάσιος Μαλλιαράς: Πολυεπίπεδη η συνεργασία με τη περιφέρεια Β. Αιγαίου μετά τη SEREXPO

Μοιράσου το...

Τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιάρας όπου και τίμησε τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη για τη στενή συνεργασία που είχαν στο πλαίσιο της SEREXPO 2022.

Όλα αυτά την ώρα που προχωρούν οι ετοιμασίες για τη SEREXPO 2023. Υπενθυμίζουμε πώς λίγο πριν την ανακύρηξη των εκλογών του Μαΐου η διοίκηση Μαλλιαρά κατάφερε και κέρδισε ακόμα 1.000.000 ευρώ για το επιχειρηματικό κέντρο SEREXPO ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ.

Οι συμμετοχές για την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 είναι σε εξέλιξη ενώ όσον αφορά τις δράσεις αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα ενημερωθούμε μετά τη λήξη των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

PANAGIOTIS SPIROPOULOS

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και φέτος καλεσμένη στη SEREXPO

Την έδρα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς. Κατά την παραμονή του στη Μυτιλήνη ο Αθανάσιος Μαλλιαράς είχε συνάντηση σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη. 

Ο κ. Μουτζούρης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Σερρών για την φιλοξενία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ως τιμώμενης Περιφέρειας στη SEREXPO 2022 και συνεχάρη το Επιμελητήριο Σερρών για την άψογη διοργάνωση. 

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισήμανε τη σημασία της συμμετοχής στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, Περιφερειών απ’ όλη την Ελλάδα, τονίζοντας πως μετά την περσινή συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έχει ανοίξει ένας σημαντικός δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. 

«Είναι πολύ σημαντικό που μέσα από τη SEREXPO 2022 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τις ομορφιές, τις επιχειρήσεις, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της και αντιστοίχως οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας να έρθουν σε επαφή με το δικό μας μοναδικό τόπο και το άριστο προϊόν μας. 

Μετά τη SEREXPO μπήκαν οι βάσεις για μια πολυεπίπεδη συνεργασία, την οποία και οι δύο πλευρές προτιθέμεθα να συνεχίσουμε και να ενδυναμώσουμε», επισήμανε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς. Μάλιστα, κάλεσε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να λάβει μέρος και φέτος στη SEREXPO, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον Περιφερειάρχη. 

Επιπλέον, ο Αθανάσιος Μαλλιαράς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Παναγιώτη Κουφέλο , συζητώντας για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις Σέρρες και το Βόρειο Αιγαίο και το πώς μπορούν να βρεθούν τρόποι και σημεία συμπόρευσης, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και την ενίσχυση του επιχειρείν. 

ΕΒΕΣ και ΟΕΒΕΣΣ εύχονται καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version