Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Λευτέρης Αβραμάκης: Τι φοβάται ο Μητσοτάκης και δεν αποκλείει την Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ;

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις απευθείας αναθέσεις που έκανε σωρηδόν η κα  Νικολάοου, ως ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής την περίοδο της πανδημίας, προκάλεσε ζημιά στο ελληνικό δημόσιο τουλάχιστον 2 εκατ ευρώ με τις υπερκοστολογημένες προμήθειες που έκανε. 

Όπως είχαμε καταγγείλει επανειλημμένα στη Βουλή η κα Νικολάου «ανακάλυπτε» και υπέγραφε συμβάσεις με νεοσυσταθείσες εταιρίες, με εταιρίες χωρίς έδρα, με μίνι μάρκετ, ακόμα και με εταιρίες που εμπορευόταν αμορτισέρ αυτοκινήτων και οι οποίες αναδεικνύονταν «οι συμφερότερες» προσφορές για την προμήθεια μασκών, ειδών απολύμανσης και καθαριστικών για τα καταστήματα κράτησης όλης της χώρας. 

Τα πεπραγμένα της κας Νικολάου ήταν γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο πρωθυπουργός ανήγγειλε την υποψηφιότητά της με το κόμμα της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο. Τώρα που οι καταγγελίες δεν προέρχονται από την αντιπολίτευση αλλά αποδεικνύονται από το πόρισμα του ΣΔΟΕ, αντί να την αποπέμψει άμεσα από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, προσπαθεί να αποφύγει τα ερωτήματα που αβίαστα προκύπτουν επενδύοντας στη δημιουργική ασάφεια του αμήχανου κυβερνητικού εκπροσώπου. 

Parfait

Η αμφισημία που επιδεικνύει στο ζήτημα της κας Νικολάου ο πρωθυπουργός, όπως και με όλες τις άλλες περιπτώσεις σκανδάλων του επιτελικού κράτους, με τελευταίο παράδειγμα τον αντικαταστάτη του ανιψιού του (Δημητριάδη) στο Μέγαρο Μαξίμου κ. Μπρατάκο ο οποίος φέρεται να χρωστά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον ΕΦΚΑ, καταδεικνύει ότι η διαφθορά, η αδιαφάνεια και η διασπάθιση δημοσίου χρήματος,  κατοικοεδρεύουν στην αυλή του κ Μητσοτάκη. 

Το «πάρτυ» των απευθείας αναθέσεων ύψους 9 δις που στήθηκε από τις γαλάζιες ακρίδες, έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται παρά τις επιτελικές προσπάθειες συγκάλυψής του. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον πολύ καλά για τις υπερκοστολογήσεις και τις προκλητικές αμοιβές που έκαναν κατά πολύ πλουσιότερα τα γαλάζια golden boys τη στιγμή που για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που φτωχοποιείται προβλέπονται φιλοδωρήματα τύπου market pass. 

Στις εκλογές που έρχονται ο ελληνικός λαός θα δώσει αποστομωτική απάντηση στον κ. Μητσοτάκη και το επιτελείο του, είτε έχει είτε όχι στα ψηφοδέλτιά του την κα Νικολάου και όλους τους άλλους παράγοντες που πιάστηκαν με τη «γίδα στην πλάτη».    

Λευτέρης Αβραμάκης: Μπαίνω μπροστά για τις Σέρρες!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version