«Πάντα μου άρεσε να δοκιμάζω διαφορετικά φαγητά, κουζίνες και πολιτισμούς», λέει ο Μπρούκλιν
Το παλεύει με τη μαγειρική και δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.
Ο λόγος για τον Μπρούκλιν Μπέκαμ ο οποίος μετά τα σεμινάρια και τις συνταγές μαγειρικές που ανεβάζει στα social media πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα.
Σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό του pop up εστιατόριο στο Λονδίνο και μίλησε στη dailymail για το νέο του εγχείρημα.
Όπως λέει μενού είναι έτοιμο και έχει πιάτα που του θυμίζουν την παιδική του ηλικία αλλά και όλα όσα γευτεί μέχρι σήμερα.
«Είχα την τύχη να ζήσω σε μερικά πολύ ωραία μέρη. Έβαλα τη γυναίκα μου να αγοράζει ινδικά και κινέζικα φαγητά.
Έχει εμμονή με αυτό τώρα. Η νταντά μου Πέγκι μου έμαθε πώς να φτιάχνω το αγγλικό πρωινό σάντουιτς όταν ήμουν πέντε ετών και από τότε είναι το αγαπημένο μου.
Πάντα μου άρεσε να δοκιμάζω διαφορετικά φαγητά, κουζίνες και πολιτισμούς, αλλά αυτή ήταν μια από τις πρώτες μου αναμνήσεις.
Το να περνάω χρόνο στην κουζίνα είναι σίγουρα κάτι που με δένει με τον μπαμπά μου… αν και νομίζω ότι εγώ φτιάχνω καλύτερα το σάντουιτς από εκείνον», είπε ο Μπρούκλιν.
Το εστιατόριο θα βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο και θα διαθέτει το διάσημο σάντουιτς πρωινού της νταντάς του Peggy.
Το μενού θα περιλαμβάνει επίσης Chicken Tikka Masala, 12 ώρες αργά μαγειρεμένο Wagyu Bolognese, Pork and Prawn Dumplings και Buffalo Cauliflower με τη «μυστική» καυτερή σάλτσα του Brooklyn.
Οι τιμές των πιάτων θα ξεκινούν από 10 λίρες και το μενού των πέντε πιάτων θα είναι διαθέσιμο στι 25 και 26 Ιανουαρίου.
Ο μεγαλύτερος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει στο παρελθόν αποδοκιμαστεί για τα βίντεο μαγειρικής του με κάποιους να λένε πως χρησιμοποιεί πολύ ακριβά υλικά και κάποιους άλλους να αμφιβάλουν για τις μαγειρικές του ικανότητες.
Τζέιν Σέιμουρ: Το σεξ αυτή τη στιγμή είναι πιο παθιασμένο, λέει η 72χρονη ηθοποιός
Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Έπιασε τα όρια για το Ευρωπαϊκό Νέων ο Ρ. Κόκκινος!